Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Вадимка написав:Подскажите пожалуйста.Если гасить кредитки в моно и пумб с Сенс.Можно завтра отправить по реквизитам?Или лучше это сделать сегодня?Спасибо
Я с Карты Сенса на карты Моно,Изи,А-банк,Власний рахунок в последний день месяца плачу всегда в 9 утра,когда деньги с вклада "Швидкий"в Сенсе поступают.Моментально зачисляются на все карты перечисленных банков.
Вітаю! Сьогодні з вами знову я😁 Тому всім гарного дня🌞 Якщо будуть питання - я тут) Так як зараз в багатьох містах повітряна тривога - будьте в укритті та бережіть себе💙
KVV Якщо ви робите переказ за реквізитами через наш додаток, платіж відправляється день в день, строки зарахування залежать від банку-одержувача (від одного до трьох робочих днів). Я тільки що перерахувала з Сенс на Моно за реквізитами, як прийдуть відпишу вам) Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️