Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 777778779780781 ... 1060>
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 16:02

akurt написав:
  барабашов написав:akurt
Может после второй мировой и строили из креозотошпал и конского навоза, не в курсе, сталинки у нас на петровского 48-53годов кирпичные были, да и 28-37годов тоже на Орловской и Авиационной, но тёща когда замуж в 19 лет за тестя вышла в 69 году они с его дедом и бабой сломали старую "мазанку 5х6"(литую из шлака Брянки в 20е годы) в Диёвке и построили за лето 69года нормальный по тем нормам кирпичный дом в 75метров(правда без кухни и газа, газ в 91м туда только провели, но груба и летняя кухня с мини-руццкой печью решали), заводов кирпичных у нас в Днепре в балках было когда то много(при Никите наверно снесли, конкретно тот что был на месте третьего трамввйного депо)
Так что в центре Украины поискать деревянный дом в степи - это на сейчас квест. Хотя бы дореволюционный. Мазанок тоже царских не осталось

Я з вами погоджуюсь – є різні методи будівництва будинків.
Я пояснював мешканцю села у Київській області, що є різні методи будівництва житлових будинків та залежать вони від наявності у тому чи іншому регіоні не лише будівельних матеріалів, а й сталих звичаїв та сталого - перевіреному віками - способу життя.
Наприклад, у його селі найкраще пішли будинки з просочених креозотом шпал, а в Монголії не вигадали нічого кращого за юрту.

Будинки, оздоблені сайдингом, можна побачити у Дніпрі - свого часу, наприклад, на Високовольтну їздили як на екскурсію подивитися на перший у місті.
Цікаві старовинні будинки можна помацати на Клінчику або в Сухачовці.
Відмінний брусовий будинок можна помацати, якщо проїхати далі колишнього аеропорту до старовинного німецького поселення Ямбург - досить дорого і дуже класно.

Ось не знаю, з чого людина збудувала гігантську вежу між здається колишньою Робочою та колишнім Кірова, яка викликала фурор у всьому місті.

Тож ваше додавання методів будівництва будинків в Україні - це чудове доповнення до мого тексту.
Ну і розширює кругозір cherchiltank.
Навчається людина, що приємно.
Пройде всього 20-40 років - і він приїде в США подивитися різні методи будівництва будинків і хмарочосів десь у 100 поверхів з металу побудови минулого століття і будинків, зроблених з екологічно чистого матеріалу.

А поки що наш знавець нерухомості cherchiltank перебуває на первинному примітивному етапі: виглядаючи із-за нефарбованого давно паркана під вишнею повчити людей на іншому боці Земної кулі, як їм жити.
Це буває... І навіть є цікавим. Є різні методи примітивізму. В мистецтві це цінується.
Правда, тільки в мистецтві.

В мене паркан з цегли, 2,20 висоти - 500 метрів паркану - не виглянеш, і фарбувати його не треба), вишні нема - є озеро - в цьому році геть нема жаб - мабуть міняється клімат - були зате сови але вже кудись полетіли)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 16:32

Я чогось так і думав що старорежимний із цегли.... В США такі не будують...
Та і в Україні вже теж...

Те, що водилися сови - не дивує: Сови можуть повертати голову на 270°C. Це можливо через те, що сонні артерії близько розташовані до нижньої щелепи.
Так і тут: раптом почав повертати голову то на гілку "Інвестуємо в нерухомість закордоном", то на "Еміграція, заробітчанство": зрозумівши, що "НЕ на тому острові побудував паркан з цегли"...
В таку ситуація багато людей попало... Ну що поробиш...
Життя лендлорда не може бути весь час безхмарним...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 17:03

akurt написав:Я чогось так і думав що старорежимний із цегли.... В США такі не будують...
Та і в Україні вже теж...

Те, що водилися сови - не дивує: Сови можуть повертати голову на 270°C. Це можливо через те, що сонні артерії близько розташовані до нижньої щелепи.
Так і тут: раптом почав повертати голову то на гілку "Інвестуємо в нерухомість закордоном", то на "Еміграція, заробітчанство": зрозумівши, що "НЕ на тому острові побудував паркан з цегли"...
В таку ситуація багато людей попало... Ну що поробиш...

Треба було з сітки? Чи профілю? Чи для вас цегла є тільки червона?) просвітить по парканах в Україні )
Доречі паркан допоміг коли до будинку підʼїздив кацапський бтр, за словами сусіда стояв хвилин 5 перед парканом і думав валити чи ні, втім поїхав - ось тут повезло, нажаль в моєму селі так повезло не всім
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 18:52

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Дивлюся зараз нерухомість в Лугано - приємно здивований, нормальна квартира - 5 тис євро за метр. Дивно думав буде дорожче. А так майже ціна Анталії )
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 18:58

cherchiltank написав:
  akurt написав:Ви просто недосвідчена в нерухомості людина.
Наприклад в Україні - на заході - традиційно будували будинки з дерева - можете подивитися на чудові реальні зразки у Львові в парку "Шевченковий гай", а бо в Ужгороді у схожому парку.
В центрі України будували з лампача - його виготовляли з глини та соломи. А дах - з очерету.
Цікаво, що в середині штукатурили особливою сумішшю кінських кізяків (причому саме від коней) з соломою та глиною.
Також застосовували для того, щоби вигнати стіни, екологічно чисті старі пропитані креозотом шпали (як у вашому селі під Броварами) або відливали стіни із отвалів металургійного виробництва - те, що там трохи фонило радіоактивністю - майже ні на що не впливало, хіба що на термін життя мешканців.
На півдні часто використовували екологічно чистий шлакоблок - в середині інколи - якщо була можливість - виганяли стіни з цегли та штукатурили отією сумішшю кізяків з глиною та соломою.
Більш високий пілотаж - весь будинок з цегли.

В США традиційно будинки будують з дерева. Ну такі вони нерозумні: не хочуть будувати із пропитаних креозотом шпал.

Зливи не заважають відпочивати в Белеку під Анталією?
Це добре: я теж вирушаю на море... Зараз +29, очікується +30.

В мене будинок в селі моноліт і цегла)
Напишіть про температуру води

в моєї прабабці була дерев"яна (шевченківська) хата крита соломою, я ще латав снопиками, щоб не протікала
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 21:38

flyman написав:в моєї прабабці була дерев"яна (шевченківська) хата крита соломою, я ще латав снопиками, щоб не протікала
потом кацапы на бтрах развалили
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 22:10

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

150 детей неделю назад чуть не сгорели в "сяйво Карпат".

Півтори сотні дітей з Київщини мали протягом 21 дня відпочивати в Карпатах — купатися в басейні, їздити на екскурсії і прогулянки в гори. Але за кілька годин після приїзду дітей у таборі спалахнула пожежа. Дерев’яне приміщення згоріло майже повністю.

https://www.google.com/amp/s/nv.ua/amp/ ... 57008.html

Діти пережили шок, всі сподівались на цікавий відпочинок в безпечному від війни місці. Вдома — пусті полиці без одежі, згоріли телефони, планшети для дистанційного навчання, документи», — скаржиться Світлана Головатенко, син якої теж був у таборі
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2023 06:32

beee написав:150 детей неделю назад чуть не сгорели в "сяйво Карпат".

Півтори сотні дітей з Київщини мали протягом 21 дня відпочивати в Карпатах — купатися в басейні, їздити на екскурсії і прогулянки в гори. Але за кілька годин після приїзду дітей у таборі спалахнула пожежа. Дерев’яне приміщення згоріло майже повністю.

https://www.google.com/amp/s/nv.ua/amp/ ... 57008.html

Діти пережили шок, всі сподівались на цікавий відпочинок в безпечному від війни місці. Вдома — пусті полиці без одежі, згоріли телефони, планшети для дистанційного навчання, документи», — скаржиться Світлана Головатенко, син якої теж був у таборі

Дуже всім повезло, що пожежа була не в ніч
Таких будинків в Карпатах кожен перший, ще й більшість на твердопаливних котлах
Тому взагалі не сприймаю деревʼяні чи з брусу будинки - вся їх екологічність - це хєрня собача, а як щось коротне то пиндець
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2023 11:57

Ех, Мерсін, Мерсін...
Для довідки: місто Мерсін з населенням майже 2 000 000 мешканців є на схід від всесвітньовідомого курорту Анталія, розташоване на самому березі Середземного моря.

Кожного місяця я, аналізуючи дані Інституту статистики Туреччини, даю огляд ситуації на ринку нерухомості Туреччини. Власне, я тут живу з серпня 2017 року.

Останній рік серед тих міст, де іноземці інвестують більше всього я згадував три міста:
Стамбул, Анталія - та місто Мерсін.
Щоби моя інформація була об"єктивною, я особисто відвідав це місто в серпні 2022 року та давав тут на форумі звіт з рекомендацією: можна Інвестувати, але обережно. Є переваги і є недоліки.
Козир там був такий: ціна за квартиру - в 2 (ДВА, Карл!) рази нижче, ніж в Анталії.

Останні дні з української діаспори мене почали смикати - питати мою думку.
Що я їм сказав: "Не зівай, Хомко, на те й ярмарок!"
Мій приятель (ім"я видалено, постійно живе в Аланії) там перепродав вже стільки квартир, що вирішив вдруге женитися - на цей раз на красуні з конкурсу красунь.

Зранку середи була розмова з паном Mehmet Canpolat, президентом Палати ріелторів Мерсіна та віце-президентом Федерації агентів з нерухомості Туреччини (TEMFED), який завітав в гості в Анталію.
Тези:
- Мерсін отримав дуже інтенсивну міграцію жертв землетрусу. Прибуло майже 1 мільйон постраждалих від землетрусу. До цього була інтенсивна міграція з цього регіону як через АЕС Аккую, так і через російсько-українську війну. З цими міграціями наше населення майже подвоїлось.

- Таким чином, наш житловий фонд розтанув. В даний час в Мерсіні дуже важко знайти квартиру для оренди або порожню квартиру.

- Міграція серйозно вплинула на ціни на оренду. Важко знайти орендовану квартиру нижче 20 тисяч турецьких лір у приморських або літніх районах. (Моя примітка: 20 000 лір - приблизно 740 доларів).

Масла у вогонь додає той факт, що з 2 жовтня в Туреччині почалися заняття в університетах - вже по Анталії важко пройти в студентських районах (в Akdeniz University - близько 75 000 студентів). Я щовечора проїжджаю на ровері по 6-8 км територією університету (340 га) - знаю, про що говорю.
А в Мерсіні - 2 університети і в одному - більше 100 000 (!!!) студентів.
Звісно, всі вони хочуть робити кукєн-квакен та квакен-кукєн.

Ну, не знаю, панове, куди ви інвестували - наші люди в Туреччині читали цей форум та інвестували в нерухомість Мерсіна. Я трохи-трохи допомагав. Просто як радник.
Хто у вас був радник - я не знаю, то вам видніше.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2023 12:34

akurt написав:Ех, Мерсін, Мерсін...
Для довідки: місто Мерсін з населенням майже 2 000 000 мешканців є на схід від всесвітньовідомого курорту Анталія, розташоване на самому березі Середземного моря.

Кожного місяця я, аналізуючи дані Інституту статистики Туреччини, даю огляд ситуації на ринку нерухомості Туреччини. Власне, я тут живу з серпня 2017 року.

Останній рік серед тих міст, де іноземці інвестують більше всього я згадував три міста:
Стамбул, Анталія - та місто Мерсін.
Щоби моя інформація була об"єктивною, я особисто відвідав це місто в серпні 2022 року та давав тут на форумі звіт з рекомендацією: можна Інвестувати, але обережно. Є переваги і є недоліки.
Козир там був такий: ціна за квартиру - в 2 (ДВА, Карл!) рази нижче, ніж в Анталії.

Останні дні з української діаспори мене почали смикати - питати мою думку.
Що я їм сказав: "Не зівай, Хомко, на те й ярмарок!"
Мій приятель (ім"я видалено, постійно живе в Аланії) там перепродав вже стільки квартир, що вирішив вдруге женитися - на цей раз на красуні з конкурсу красунь.

Зранку середи була розмова з паном Mehmet Canpolat, президентом Палати ріелторів Мерсіна та віце-президентом Федерації агентів з нерухомості Туреччини (TEMFED), який завітав в гості в Анталію.
Тези:
- Мерсін отримав дуже інтенсивну міграцію жертв землетрусу. Прибуло майже 1 мільйон постраждалих від землетрусу. До цього була інтенсивна міграція з цього регіону як через АЕС Аккую, так і через російсько-українську війну. З цими міграціями наше населення майже подвоїлось.

- Таким чином, наш житловий фонд розтанув. В даний час в Мерсіні дуже важко знайти квартиру для оренди або порожню квартиру.

- Міграція серйозно вплинула на ціни на оренду. Важко знайти орендовану квартиру нижче 20 тисяч турецьких лір у приморських або літніх районах. (Моя примітка: 20 000 лір - приблизно 740 доларів).

Масла у вогонь додає той факт, що з 2 жовтня в Туреччині почалися заняття в університетах - вже по Анталії важко пройти в студентських районах (в Akdeniz University - близько 75 000 студентів). Я щовечора проїжджаю на ровері по 6-8 км територією університету (340 га) - знаю, про що говорю.
А в Мерсіні - 2 університети і в одному - більше 100 000 (!!!) студентів.
Звісно, всі вони хочуть робити кукєн-квакен та квакен-кукєн.

Ну, не знаю, панове, куди ви інвестували - наші люди в Туреччині читали цей форум та інвестували в нерухомість Мерсіна. Я трохи-трохи допомагав. Просто як радник.
Хто у вас був радник - я не знаю, то вам видніше.

Так, мерсін це нове Монако, Анталія вже дуже дорога - після війни обовʼязково треба там побувати)
cherchiltank

Профіль

#<1 ... 777778779780781 ... 1060>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор