Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Amazon відкриває AWS development center в Кенії Amazon (NASDAQ:AMZN) said on Wednesday that it will open a development center for its cloud computing unit in Nairobi, Kenya as the company continues to expand its global presence.
Ага, назвіть хоч один проривний продукт Амазона за останні 5 років (якщо такий є)? Тому вони і наймають кенійців з 3-ма класами загальної школи. Дешево і сердито.
flyman написав:Amazon відкриває AWS development center в Кенії Amazon (NASDAQ:AMZN) said on Wednesday that it will open a development center for its cloud computing unit in Nairobi, Kenya as the company continues to expand its global presence.
На диво дешеві авіаквитки в Nairobi: 317$ з Брюсселя. Переліт забезпечують Egypt Air. Через Cairo із зручною стиковою. Є рейси з Будапешта, трохи дорожче. Рекордсмени дешевія - Катарські авіалінії - через Доху та Air Arabia з Відня - всього 237$. Ну, хитрі кенійці, так і хочуть щоби і бушмени кодили…
Я представляю що там з сервіс в Egypt Air з пересадкою в Каїрі. Був раз в Єгипті - склалося враження що єгиптяни застряли десь в 16 ст. Прикол - вони навіть не використовують арабські цифри.
Ну а програмісту, який застряг, наприклад, в Польщі, яка там різниця, який там сервіс в авіакомпанії? Зараз всі авіакомпанії користуються одними і тими ж літаками і практично всі - без багажу та харчування. 12 червня я вилітав з Калгарі (Канада) на Дублін (Ірландія) чудова авіакомпанія WESTjet (Canada), літак Airbus A350-900, харчування на борту, я вже відчував, як дегустую червоне сухе. На практиці сіли в літак, просиділи 2 години, він не запускався , через 2 години попросили всіх вийти та чекати в залі - заміна літака - повідомили що в новому літаку замовленого харчування по дорогі в Ірландію не буде, і що взагалі не буде харчування, видали талони на харчування в аеропорту (по 30$ на людину), талони реалізували частково - не всі ресторани іх приймали - і це канадська авіакомпанія -,в європейську напрямку. Так що Egypt airlines - не найгірший випадок. Слава Бргу, що багаж не загубили, бо було і в Італії , і не в Італії…
flyman написав:Amazon відкриває AWS development center в Кенії Amazon (NASDAQ:AMZN) said on Wednesday that it will open a development center for its cloud computing unit in Nairobi, Kenya as the company continues to expand its global presence.
На диво дешеві авіаквитки в Nairobi: 317$ з Брюсселя. Переліт забезпечують Egypt Air. Через Cairo із зручною стиковою. Є рейси з Будапешта, трохи дорожче. Рекордсмени дешевія - Катарські авіалінії - через Доху та Air Arabia з Відня - всього 237$. Ну, хитрі кенійці, так і хочуть щоби і бушмени кодили…
Я представляю що там з сервіс в Egypt Air з пересадкою в Каїрі. Був раз в Єгипті - склалося враження що єгиптяни застряли десь в 16 ст. Прикол - вони навіть не використовують арабські цифри.
Єгипет - це срака - але відпочивати там норм - бажано в закритих конгломераціях як саль хашиш в Хургада - місцеві тількі персонал - супер місце
cherchiltank написав:Єгипет - це срака - але відпочивати там норм - бажано в закритих конгломераціях як саль хашиш в Хургада - місцеві тількі персонал - супер місце
cherchiltank написав:Єгипет - це срака - але відпочивати там норм - бажано в закритих конгломераціях як саль хашиш в Хургада - місцеві тількі персонал - супер місце
А що саме-супер?
Нема місцевих єгиптян, довга берегова лінія - можна їздити на велосипеді, є кілька готелів без дітей - досить хороших за недорого, найближчий орієнтир - але казр в Дубаї - але то в 3 рази дорожче) Я не люблю Єгипет але 2 рази був саме в саль хашиш
cherchiltank написав:Точно - Найробі це рай - а де це взагалі?)
В Кенії. Я взагалі то акурту даю наводку, що тре опрацьовувати новий напрям, буде першим - зніме вершки, нема чого колотити Туреччину, Канаду/США, Таіланд - масла не буде.
akurt написав:12 червня я вилітав з Калгарі (Канада) на Дублін (Ірландія) чудова авіакомпанія WESTjet (Canada), літак Airbus A350-900, харчування на борту, я вже відчував, як дегустую червоне сухе. На практиці сіли в літак, просиділи 2 години, він не запускався , через 2 години попросили всіх вийти та чекати в залі - заміна літака - повідомили що в новому літаку замовленого харчування по дорогі в Ірландію не буде, і що взагалі не буде харчування, видали талони на харчування в аеропорту (по 30$ на людину), талони реалізували частково - не всі ресторани іх приймали - і це канадська авіакомпанія -,в європейську напрямку. Так що Egypt airlines - не найгірший випадок. Слава Бргу, що багаж не загубили, бо було і в Італії , і не в Італії…
Так і незрозуміло: у чому поганий сервіс? У тому, що виліт затримався, чи у тому, що талони не усюди приймали?
Так люди ж висловили припущення, що «поганий сервіс» у авіакомпанії Egypt Air, послугами якої вони не користувалися. То я навів приклад того, що все буває і у досить великих авіакомпаній, у власності яких найновіші літаки.