Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Наша українка пані Марина не чекає манни небесної. Діє активно! Вже закінчився не простий переліт за 298 доларів: Анталія - Анкара - Абу Дабі - Мумбай - Бангкок і відразу новини з невеличкого містечка на південь від столиці Таїланду (цитати):
Доброго дня. Дякую 🙏🏻! Оренда будинка 350 $ + ком послуги. Будинок 2 спальні, 2 ванні кімнати, кухня з вітальнею. Закрита територія під охороною. На території вілли і невеликий басейн + тренажерний зал маленький.
[Моя примітка: ну що там, форумні лендлорди, а ви за що дерете шалені гроші з українців за свої хрущики та панельки?]
Тільки що була в еміграційній службі, завдяки отриманій візі безкоштовно дали реєстрацію миттєво. Це позволить відкрити картку в банку.
Курс 1 бат = 1 гривня
В маркетах ще не були)) але обовʼязково потім напишу ціни..."
akurt написав:форумні лендлорди, а ви за що дерете шалені гроші з українців за свої хрущики та панельки?]
Біда, біда! А за що в Америці флетлорди деруть з орендарів тисячі доларів/місяць за квартири в будинках 1930-1950-х років, з ремонтами 1960-х років?)))
Ну, пане Франте, я не впевнений, що саме такі будинки здають в оренду - старі старорежимні. Ті, з ким спілкуюся, мають оренду в будинках від 2023 до 2016 року побудови. Ціни дуже різні - он пан rjkz писав про ціни в Нью Йорку - мені не здалося що то дорого, десь 1/10 зарплатні на місяць. Якщо рухатися від східного узбережжя до західного, то будинки площею в 150 кв.м з двома гаражами (яка ж нормальна родина не має два авто) вже може бути дорожче - до 2000$ на місяць. Ну, десь 1/4…1/3 зарплатні за місяць. В найкращому з точки зору природних умов - штат Каліфорнія, де живуть всі цікаві люди від колись німця Шварценеггера до інших відомих людей (здається і Павло Лазаренко десь там живе) - вже ціни за оренду квартир в 150 кв. м можуть бути 4000$ на місяць. Звісно, це вже для людей з високою зарплатнею. На північ від Сан Францисько - непогані міста типу Сакраменто (де живе цікавий блогер Віталій Мірошниченко), або в місті Sebastopol, де я дегустувати пиво в травні цього року, оренда квартир площею в 100 кв.м може складати 1200-1500$. Якщо брати за приклад нашого українця Віталія - а він, мабуть, на сьогодні найбідніший мешканець штату Каліфорнія, то це десь 1/3 його зарплатні. В Сан Францисько, де люблять орендувати квартири в самому центрі наші люди, орендна плата може бути і 6500$ на місяць. А на південь - в «Силіконовій долині» - наші програмісти орендують за ціною в 3000…4000$ за місяць. Але повірте, це дуже далеко від слова «хрущик». Наприклад, в жовтні минулого року я майже тиждень прожив в кімнаті квартири 2+1 (трикімнатна) досить великої площі, з двома санвузлами, парковкою, плавальним басейном. Там орендна плата складає 4000$ на місяць. Наші живуть. Українці. Тут же треба розуміти, що все залежить від відстані до місця роботи (хоч 2-3 рази на тиждень, але ж треба приїжджати) та зарплатні. Ну і бажань мати пристойне місце для проживання.
Наша українка пані Марина не чекає манни небесної. Діє активно! Вже закінчився не простий переліт за 298 доларів: Анталія - Анкара - Абу Дабі - Мумбай - Бангкок і відразу новини з невеличкого містечка на південь від столиці Таїланду (цитати):
Доброго дня. Дякую 🙏🏻! Оренда будинка 350 $ + ком послуги. Будинок 2 спальні, 2 ванні кімнати, кухня з вітальнею. Закрита територія під охороною. На території вілли і невеликий басейн + тренажерний зал маленький.
[Моя примітка: ну що там, форумні лендлорди, а ви за що дерете шалені гроші з українців за свої хрущики та панельки?]
Тільки що була в еміграційній службі, завдяки отриманій візі безкоштовно дали реєстрацію миттєво. Це позволить відкрити картку в банку.
Курс 1 бат = 1 гривня
В маркетах ще не були)) але обовʼязково потім напишу ціни..."
(кінець цитат з Таїланду)
Ви в тайланді були? 350 долярів для Тайланд це як 1000 у нас. Будинки з гімна, без палок, зате опалення не потрібне, правда вологість така що з грибком боротися марно, тайці не від хорошено життя відрізають собі пісюни) туристичний Тайланд дуже відрізняється від реального - я коли в перший раз потрапив у Бангкок - офігів)
Не повірите, але на смак та колір товаришів немає. Ваша думка нам цікава, але пані Марина НЕ захотіла жити у вашому селі і вислала фото для початку ось таке... Щось мені здається, що ви помиляєтеся черговий раз.
akurt написав:Ну, пане Франте, я не впевнений, що саме такі будинки здають в оренду - старі старорежимні. Ті, з ким спілкуюся, мають оренду в будинках від 2023 до 2016 року побудови. Ціни дуже різні - он пан rjkz писав про ціни в Нью Йорку - мені не здалося що то дорого, десь 1/10 зарплатні на місяць. Якщо рухатися від східного узбережжя до західного, то будинки площею в 150 кв.м з двома гаражами (яка ж нормальна родина не має два авто) вже може бути дорожче - до 2000$ на місяць. Ну, десь 1/4…1/3 зарплатні за місяць. В найкращому з точки зору природних умов - штат Каліфорнія, де живуть всі цікаві люди від колись німця Шварценеггера до інших відомих людей (здається і Павло Лазаренко десь там живе) - вже ціни за оренду квартир в 150 кв. м можуть бути 4000$ на місяць. Звісно, це вже для людей з високою зарплатнею. На північ від Сан Францисько - непогані міста типу Сакраменто (де живе цікавий блогер Віталій Мірошниченко), або в місті Sebastopol, де я дегустувати пиво в травні цього року, оренда квартир площею в 100 кв.м може складати 1200-1500$. Якщо брати за приклад нашого українця Віталія - а він, мабуть, на сьогодні найбідніший мешканець штату Каліфорнія, то це десь 1/3 його зарплатні. В Сан Францисько, де люблять орендувати квартири в самому центрі наші люди, орендна плата може бути і 6500$ на місяць. А на південь - в «Силіконовій долині» - наші програмісти орендують за ціною в 3000…4000$ за місяць. Але повірте, це дуже далеко від слова «хрущик». Наприклад, в жовтні минулого року я майже тиждень прожив в кімнаті квартири 2+1 (трикімнатна) досить великої площі, з двома санвузлами, парковкою, плавальним басейном. Там орендна плата складає 4000$ на місяць. Наші живуть. Українці. Тут же треба розуміти, що все залежить від відстані до місця роботи (хоч 2-3 рази на тиждень, але ж треба приїжджати) та зарплатні. Ну і бажань мати пристойне місце для проживання.
Amazon відкриває AWS development center в Кенії Amazon (NASDAQ:AMZN) said on Wednesday that it will open a development center for its cloud computing unit in Nairobi, Kenya as the company continues to expand its global presence.
Amazon відкриває AWS development center в Кенії Amazon (NASDAQ:AMZN) said on Wednesday that it will open a development center for its cloud computing unit in Nairobi, Kenya as the company continues to expand its global presence.
Можливо, ви маєте рацію. Раніше їздили ж люди - з числа мої знайомих - працювати і в Іран, і в Єгипет, і в Африку. Здається, саме в Кенії років 5 працював чоловік моєї племінниці - лікарем. Повернувся після перенесення якоїсь важкої хвороби - здається малярія. Повністю змінив думку про життя взагалі. Повернувся. Розлучився з моєю племінницею... Ну подивимося тепер, що там в Кенії...
akurt написав:Не повірите, але на смак та колір товаришів немає. Ваша думка нам цікава, але пані Марина НЕ захотіла жити у вашому селі і вислала фото для початку ось таке... Щось мені здається, що ви помиляєтеся черговий раз.
У Вʼєтнамі таке теж коштує стільки, що сказати хотіли?) в мене є знайомі що живуть у Вʼєтнамі вже років 7 - їм теж подобається, все це до того моменту поки не побачите Криму завбільшки з собаку, у тайланді вони чутка менші, самі великі у Камбоджі - ранком споглядав на віллі як така кабанюра плавала в басейні)
flyman написав:Amazon відкриває AWS development center в Кенії Amazon (NASDAQ:AMZN) said on Wednesday that it will open a development center for its cloud computing unit in Nairobi, Kenya as the company continues to expand its global presence.
На диво дешеві авіаквитки в Nairobi: 317$ з Брюсселя. Переліт забезпечують Egypt Air. Через Cairo із зручною стиковою. Є рейси з Будапешта, трохи дорожче. Рекордсмени дешевія - Катарські авіалінії - через Доху та Air Arabia з Відня - всього 237$. Ну, хитрі кенійці, так і хочуть щоби і бушмени кодили…