Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
fler написав:... Кацапські ЗМІ зараз активно розганяють цей фейк "від імені Ердогана" (та багато інших фейків, щоб наших партнерів посварити та налаштувати проти України). До речі, ОАЕ також засудили дії ХАМАС. А Хезболла начебто вже заявили, що не будуть втручатися (переоцінили ситуацію? допомога від США творить дива?). Тому теж думаю, що ХАМАСу недовго залишилось.
гадаю не допомога, а авіаносець на горизонті
Так і я ж про нього. Це випадково не той самий, що влітку прибув з США до Туреччини з "усім тим" на борту?
gonchik74 написав:Shaman Справа не в сентиментах до ворога, а в тому, що є довіра до влади. Думаю, що дружина їхнього замміністра не поперлась з валізами готівки до умовного Єгипту, а діти посадовців воюють пліч-о-пліч з рештою громадян.
повертаючись до питання - а як зробити таку країну?
Якось тупо питати таке в темі "Еміграція, заробітчанство".
друга частина теми якраз каже, що людина повернеться в країну.
а чом би й не спитати? розумію, тут є частина тих, кому простіше звалити на все готове (але з думками, що за необхідності можна порішати - це еміграція з людини не виводить ).
але як там у пісні " как же так? Ну что же это за дела? Ведь ты же не совсем му***?" - більшість зробить, як далі у пісні, але ж є й меншість
Я сейчас смотрю видео с израильским аэропортом. Там просто тьма мужчин и женщин и никто не закрывает границы. Бегут все. Можно дальше что угодно рассказывать
Если ты пальцем тронешь гражданина - штраф 5 тыщ, а если не дай бог ударил - тюрьма. У нас же аплодируют хряку, избивавшему мужчину в тцк с пистолетом в руке и вот опять
Интересно почитать наказание за похищение людей в разных странах. У нас вроде ненаказуемо)
Вчора говорив з нашою досить цікавою людиною: йому трохи більше за 50 та раніше мешкав в Анталії. Мав квартиру в оренді. Станом на 24.02.2022 НЕ ПРОЖИВАВ В УКРАЇНІ. Ми з ним не є близькими приятелями, але я його весь час консультував туристичними маршрутами: все лазив по горах, поки не впав та не поламав ногу.
Потім почув, що в Німеччині намазано медом та миттєво перебрався саме туди. Вже в Німеччині більше 6-ти місяців. На сьогодні його родина (він+молода, вже третя/друга/четверта за рахунком дружина+маленька дитина від білявки) мешкають - цитую - "в німецькому селі". Отримують від уряду Bundesrepublik Deutschland допомогу разом більше за 1000 євро + Bundesrepublik Deutschland виплачує - цитую - "половину ціни оренди квартири".
Я НЕ про те, скільки грошей в чужому гаманці. А про те, чому виникла проблема на кордонах Німеччини, що прийшлося закриватися від Польщі та Чехії...
З 1 січня 2024 року в Німеччині буде збільшено Bürgergeld (державні гроші), які виплачуються всім безробітним, які отримали притулок, іноземним або внутрішнім, і потребують допомоги.
У країні, де інфляція впала до 4,5 відсотка, Bürgergeld зросте на 12 відсотків. Ці цифри ще більше підбадьорять також тих, хто в'їжджає в країну нелегально (ось звідки береться проблема на кордонах Німеччини). Тому що лише чистий дохід безробітної сім’ї - якщо все порахувати ретельно - буде перевищувати 3700 євро.
Особа, яка проживає сама, отримуватиме чисту суму 563 євро без урахування орендної плати, палива та податкової допомоги. Ця сума залишатиметься 502 євро до кінця року, а підвищення відбудеться 1 січня. Подружжя, які потребують допомоги, зможуть отримати ці гроші окремо. На дитину 15-18 років дадуть 471 євро. Поточна сума наданої допомоги становить 420 євро.
За дитину віком від 7 до 14 років виплачуватиметься 390 євро, а у віковій групі 0-6 років – 357 євро.
Арифметика цікава: наприклад, мати з двома дітьми в новому 2024 році отримає 1343 євро допомоги. Якщо батько також потребує допомоги, до цього додається ще 563 євро. Усі витрати на оренду, паливо та податки на радіо-телебачення для цієї родини покриватиме держава. Разом із шкільною допомогою та різними податковими відрахуваннями місячний дохід (включно з орендою) перевищить 3700 євро.
Ось чому бідні німці закривають кордони... Ну реально намазано медом...
P.S. Тим часом мінімальна заробітна плата на простих роботах у Німеччині також зростає. До кінця цього року мінімальна зарплата становитиме 12,41 євро. З 1 січня вона зросте до 12,82 євро. Приріст склав 3,42 відсотка.
beee написав:Я сейчас смотрю видео с израильским аэропортом. Там просто тьма мужчин и женщин и никто не закрывает границы. Бегут все. Можно дальше что угодно рассказывать
Если ты пальцем тронешь гражданина - штраф 5 тыщ, а если не дай бог ударил - тюрьма. У нас же аплодируют хряку, избивавшему мужчину в тцк с пистолетом в руке и вот опять
Интересно почитать наказание за похищение людей в разных странах. У нас вроде ненаказуемо)
Миа говорит, что в момент объявления тревоги прибыло 2 автобуса с туристами, и что большинство присутствующих в Бен-Гурион в данный момент - не израильтяне. "70 процентов людей здесь не говорят на иврите. Сотрудники службы безопасности говорят с туристами на иврите, а туристы не понимают ни слова. Мы с несколькими туристами начали бежать в сторону убежища, и нам потребовалось около 4 минут, чтобы добраться до него. Конечно, когда мы пришли, войти туда было невозможно, потому что там были сотни людей и никто не знал, что делать, и самое большое упущение - все сотрудники охраны говорят только на иврите".