Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав: Разговаривал на днях с другом, он воюет с марта 22-го, семью отправил в Германию, к старшему, *который там закончил университет и уже несколько лет как работал. Уже получил гражданство Германии.*
Не вмію виділяти написане, тому виділила просто зірочками. Зачем? Ви такое пишете???? Ви или что- то ( очень много)недопонимаете( т.к. оно Вам не надо, и єто нормально) или Вам неправильно передают инфу. Если взять єту вашу историю ( только про сына даже)- там ляп на ляпе. Зачем такие сказки здесь писать? Это ж не инстаграмм...
— Доктор, умоляю, приезжайте немедленно. У жены приступ аппендицита! — Не волнуйтесь. Два года назад я сделал вашей жене операцию. У человека не может появиться второй аппендикс! — Да, но у человека может появиться вторая жена!
Не вижу вообще никаких противоречий. Когда-то давно старший сын друга переехал в Германию, закончил там универ и несколько лет поработал, получил гражданство. Потом к нему отправили жену с остальными детьми. Что не так?
Якщо оповідати без дат, то виглядає нормально. Дати писали трохи раніше і я їх пам'ятаю, так як моя дочка вступала та вчилася в універі в Німеччині теж саме в цей час. Процедура отримання саме громадянства займає більше часу. Якби хоча б rkjz поцікавився цим питанням, він би подібні "ляпи" тут не писав. І , взагалі, дуже дивно писати про Німеччину, сидячи в Америці, зі слів чоловіка, який зараз перебуває на ВІЙНІ в Україні. Думаю, що для батька цього хлопця зараз в пріоритеті зовсім інша інфа, ніж " чим відрізняється внж від пмж і від громадянства". Але аргументи у rkjz залізні( як для Кідстафа): він пам'ятає, коли у цього хлопця прорізався перший зубік і з'явився перший вусик.
Wisznia2021 написав:По поводу: наши на курсах языка в Германии в приоритете:)))( фантазёры)
не потому, что " в приоритете", а потому, что под украинцев выделены нехилые деньги, что вызывает возмущение, например, балканцев и т.д. есть чем оплачивать учёбу именно украинцев. Благодаря этому и другие национальности немного имеют возможность учится, т.к. группу необходимо " разбавить", иначе- дискриминация. Только учатся другие национальности зачастую " за свои"
Капитан Очевидность. Приоритет как раз и заключается в том, что "под украинцев выделены нехилые деньги".
Я думала, що приоритет в том, что украинцев хотят оставить, т.к. они умные и трудолюбивые. А выходит, что хотят просто "освоить" бюджетные деньги.
ЛАД написав:Вопрос о претензиях к rjkz уже не задаю. Его уже задали. Нет там никаких "сказок" и ничего нереального.
Ніт. Не так. Нереальність данної ситуації полягає саме в сроках здобуття німецького громадянства. І відразу напишу, що навчання в університеті, а тим більше- студієнколегу, не входить в цей термін. Краще писати те, на чому розумієшся. Що Ви там Bolt совєтовали?- вже зараз починати писати листи в університети? Це з цієї ж опери. Бо виглядає, наче рибалки та мисливця зібрались.
BIGor написав:Трохи поофтоплю серед постів про СССР, народження дітей, ІТ, кавалірки в Києві, сільке господарство в Україні ітд
За частину накопичувальної пенсії в Польщі В Польщі з цього року зробили обов'язковою частину накопичувальної пенсії - віддаєш по бажанню 2% (важливо - від суми нетто), і роботодавець докидує 1%-2% https://www.mojeppk.pl/ua.html - я так зрозумів вкладають в якісь акції, ця пенсія якщо що - наслідується - а не згорає, або можна на купівлю квартири застосувати раніше пенсії. На сайті можна онлайн дивитись скільки на рахунку.
Подивився свої рахунки у PPK. Інвестори з цих фондів такі собі, на трієчку. Одні взагалі частину грошей продовбали, другі ледве щось там заробили. Якби не доплата від працедавця, то вже, мабуть, відмовився б.
Wisznia2021 написав:По поводу: наши на курсах языка в Германии в приоритете:)))( фантазёры)
не потому, что " в приоритете", а потому, что под украинцев выделены нехилые деньги, что вызывает возмущение, например, балканцев и т.д. есть чем оплачивать учёбу именно украинцев. Благодаря этому и другие национальности немного имеют возможность учится, т.к. группу необходимо " разбавить", иначе- дискриминация. Только учатся другие национальности зачастую " за свои"
Капитан Очевидность. Приоритет как раз и заключается в том, что "под украинцев выделены нехилые деньги".
Я думала, що приоритет в том, что украинцев хотят оставить, т.к. они умные и трудолюбивые. А выходит, что хотят просто "освоить" бюджетные деньги.
Не "освоить". А выделяют как раз потому, что хотят оставить. А Вы противоречите сами себе - с одной стороны, смеетесь над тем, что наши на курсах "в приоритете:)))( фантазёры)", теперь пишете, что "украинцев хотят оставить, т.к. они умные и трудолюбивые".
ЛАД написав:Вопрос о претензиях к rjkz уже не задаю. Его уже задали. Нет там никаких "сказок" и ничего нереального.
Ніт. Не так. Нереальність данної ситуації полягає саме в сроках здобуття німецького громадянства. І відразу напишу, що навчання в університеті, а тим більше- студієнколегу, не входить в цей термін. Краще писати те, на чому розумієшся. Що Ви там Bolt совєтовали?- вже зараз починати писати листи в університети? Це з цієї ж опери. Бо виглядає, наче рибалки та мисливця зібрались.
Очень много общих слов. rjkz не указал сроки. И Вы тоже не пишете, какой срок нужен для "здобуття німецького громадянства". И интересно, когда, по Вашему мнению, надо "починати писати листи в університети"? За месяц до начала подачи документов или когда уже можно подавать документы? Что Вы порекомендуете?
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 12 жов, 2023 14:20, всього редагувалось 1 раз.
Denik написав:................ Зараз жінки з трьома дітьми набувають особливої цінності. Один знайомий, дружина якого втікла в Чехію (від жахів війни Івано-Франківської області) знайшов собі жінку з трьома дітьми, звільнився з ЗСУ та зробив з нею четвертого.
Але все одно таких жінок дуже мало.
Кількість зросте - чимало чоловіків, що мали двох, отримали мотивацію на 3-тю дитину. Якщо було 1,5% багатодітних сімей, то зараз, напевно, % зросте, попри загальний спад.
Мотивацию-то получили, а вот желания не наблюдается. Я уже писал:
Пока что в Украине по совершенно естественным причинам рождаемость сильно падает.
За полгода в 2023-м в Украине родилось 96 755 детей (47 129 девочек и 49 626 мальчиков). Это на 28% меньше по сравнению с соответствующим периодом 2021-го (135 079 детей). Об этом сообщает Опендатабот, ссылаясь на данные Минюста.
Wisznia2021 написав:Якщо оповідати без дат, то виглядає нормально. Дати писали трохи раніше і я їх пам'ятаю, так як моя дочка вступала та вчилася в універі в Німеччині теж саме в цей час. Процедура отримання саме громадянства займає більше часу. Якби хоча б rkjz поцікавився цим питанням, він би подібні "ляпи" тут не писав. І , взагалі, дуже дивно писати про Німеччину, сидячи в Америці, зі слів чоловіка, який зараз перебуває на ВІЙНІ в Україні. Думаю, що для батька цього хлопця зараз в пріоритеті зовсім інша інфа, ніж " чим відрізняється внж від пмж і від громадянства". Але аргументи у rkjz залізні( як для Кідстафа): він пам'ятає, коли у цього хлопця прорізався перший зубік і з'явився перший вусик.
ви вже стільки відповідей написали...
так напишіть, будь ласка, через скільки дають внж, через скільки пмж, коли громадянство - якщо знаєте
дякую
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 12 жов, 2023 19:17, всього редагувалось 1 раз.
BIGor написав:Трохи поофтоплю серед постів про СССР, народження дітей, ІТ, кавалірки в Києві, сільке господарство в Україні ітд
За частину накопичувальної пенсії в Польщі В Польщі з цього року зробили обов'язковою частину накопичувальної пенсії - віддаєш по бажанню 2% (важливо - від суми нетто), і роботодавець докидує 1%-2% https://www.mojeppk.pl/ua.html - я так зрозумів вкладають в якісь акції, ця пенсія якщо що - наслідується - а не згорає, або можна на купівлю квартири застосувати раніше пенсії. На сайті можна онлайн дивитись скільки на рахунку.
Подивився свої рахунки у PPK. Інвестори з цих фондів такі собі, на трієчку. Одні взагалі частину грошей продовбали, другі ледве щось там заробили. Якби не доплата від працедавця, то вже, мабуть, відмовився б.
А де там інвесторів подивитись? Так, працедавець в мене докидує 1,5%, але нам сказали що з квітня 2023 відмовитись від своєї участі вже не можна.