Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
flysoulfly це так як я нові $ в асібасі получав. замовив готівку на відділення - оператор приняв замовлення тільки на 2600$, !!!бо ліміт!!!!! а я взяв 50$ і поперся в банк на удачу. Удача не підвела - на рахунку було 2650 , отримав 2700 І ЛОЖИВ Я БОЛТА НА ЛІМІТИ ОПЕРАТОРА. гарно мене форум навчив, що нова емісійна сотка 2017 року набагато краще 2 "50"-ток. Все в цьому світі відносно.
Сумму от ФГФВЛ выдают ВСЮ И СРАЗУ. У меня сумма больше 100к грн. Я лично уже все получил сегодня .
Ощад единственный банк кто выдаёт все и сразу !!!
Никаких доверенностей!!!!
Это о чём? п.с.на карту или нал в кассе?
Нал в кассе. Доверенности это как некоторые думают когда на несколько родственников оформленно. Здесь вклад на меня весь, никаких родственников. Все налом сразу в кассе.
Никаких карт.
Необычно , без предзаказа выдали больше 100 кило ?
Evgeny написав:По ОЩАДУ. Сумму от ФГФВЛ выдают ВСЮ И СРАЗУ. У меня сумма больше 100к грн. Я лично уже все получил сегодня . Ощад единственный банк кто выдаёт все и сразу !!! Никаких доверенностей!!!!
Нал в кассе. Доверенности это как некоторые думают когда на несколько родственников оформленно. Здесь вклад на меня весь, никаких родственников. Все налом сразу в кассе. Никаких карт.
Необычно , без предзаказа выдали больше 100 кило ?
За даними Національного банку, на 1 жовтня всі депозити бізнесу й населення в національній валюті становили 1 439,8 млрд грн, в іноземній – 18,5 млрд дол. Депозити у гривні зросли на 57% з лютого 2022 року https://ubr.ua/uk/business-practice-uk/ ... -2022-goda У вересні позитивна динаміка приросту банківських вкладів у гривні продовжилась: вони зросли на 22,5 млрд грн (+1,6%), в тому числі на 16,2 млрд грн за рахунок населення. У той же час, депозити у валюті у вересні скоротились на 0,3 млрд дол. (-1,7%), що обумовлювалось зменшенням валютних вкладів підприємств. Окрім того, строкова структура вкладів продовжувала покращуватись. На початок вересня частка вкладів на вимогу в гривні скоротилась до 62,6% (із 73,3% на початку року), у валюті – скоротилась до 64,7% (з 70,1%). Загалом з початку повномасштабної війни банківські вклади в гривні зросли на 520,4 млрд.грн. (+56,6%), у валюті – на 2,2 млрд дол. (+13,4%).
Трюлік грн та 12 млрд валюти на вимогу трохи небезпечна пропорція.
За даними Національного банку, на 1 жовтня всі депозити бізнесу й населення в національній валюті становили 1 439,8 млрд грн, в іноземній – 18,5 млрд дол. Депозити у гривні зросли на 57% з лютого 2022 року https://ubr.ua/uk/business-practice-uk/ ... -2022-goda У вересні позитивна динаміка приросту банківських вкладів у гривні продовжилась: вони зросли на 22,5 млрд грн (+1,6%), в тому числі на 16,2 млрд грн за рахунок населення. У той же час, депозити у валюті у вересні скоротились на 0,3 млрд дол. (-1,7%), що обумовлювалось зменшенням валютних вкладів підприємств. Окрім того, строкова структура вкладів продовжувала покращуватись. На початок вересня частка вкладів на вимогу в гривні скоротилась до 62,6% (із 73,3% на початку року), у валюті – скоротилась до 64,7% (з 70,1%). Загалом з початку повномасштабної війни банківські вклади в гривні зросли на 520,4 млрд.грн. (+56,6%), у валюті – на 2,2 млрд дол. (+13,4%).
Трюлік грн та 12 млрд валюти на вимогу трохи небезпечна пропорція.
У мене недавно валютні закінчились -- і під 1% чомусь нема бажання зв`язувати. Краще вже почекати, колись потрапити в тили, і запхнути в ОВДП хоча би під 4%...
І сума депозитів -- якось взагалі не вражає. А там ще й “бізнес”: 1440мрлд.грв/40млн ≈ 36тис на людину, або по 144тис на родину з 4х. 18.5млрд.валют/40млн ≈ 463 на людину або по 1850 на родину з 4х. ≈ 70тис.грв.
І факт, що гривні понад вдвічі більше, аніж валют -- ніби натякає, що це переважно обігові кошти. Всі вже давно, мабуть, в ОВДП.
В фізиків 47 млрд грн облігацій https://bank.gov.ua/ua/markets/t-bills Взагалі Ви перебільшуєте інтерес і можливості пересічних до всяких конвертдепо, облігацій і т.д. Абсолютній більшості і звичайні депо не дуже знайомі.
«Про продаж можна говорити не раніше 2025-го». Як живе та чим переймається менеджмент нещодавно націоналізованого Sense Bank? Перше інтерв’ю CEO Олени Зубченко
🍂 Для когось осінь — це сірі холодні будні та взагалі бррр... А для нас — період фінансового комфорту і можливість розігріти ваші інвестиції 📈 перед сніжною порою. Адже ми запускаємо новий РОЗІГРАШ на 165000 грн 🎉 серед вкладників банків Глобус та Кредит Дніпро!
🏆 46 призових місць вже чекають на вас: ▫︎ 1 місце – 15 000 грн ▫︎ 2 місце – 8 000 грн ▫︎ 3 місце – 3 000 грн ▫︎ 4–27 місця - 1 000 грн ▫︎ 28–32 місця – курс навчання від Академії Мінфіну ▫︎ 33–36 місця – квитки на офлайн-конференцію «Invest Talk Summit 2024» ▫︎ 37–46 місця – квитки на онлайн-конференцію «Invest Talk Summit 2024»
З 18.10.23 по 17.12.23:
✔️ Подайте заявку на участь в «Бонусі» по банку Глобус або Кредит-Дніпро ✔️ Відкрийте депозит в даному банку протягом 30 днів ✔️ Надішліть підтвердження вкладу протягом дії заявки (але не пізніше 17.12.23) ✔️ Отримайте бонус від «Мінфіну» та автоматично беріть участь в розіграші! https://docs.google.com/document/d/1dbl ... ogDlz/edit