Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
algr333 написав:в приложении заказал -на следующии день забрал Был через 10 мин как пришло уведомление
т.е. синие в Привате, без личных контактов? - сейчас это чудо! отделение "на выселках"?
В Киеве 2 раза получал синими (из 4) на заказ. Просто у нас одна цена в обменках белый/синий. Только однажды было: 5 коп. дороже синий озвучивали.
Три дня поспіль знімав сині. І даже пайку 50т прогнав і зняв на наступний день сині. Місяця два не було нормальних купюр. Касир і сама в шоці. Тільки через замовлення.
vitaliiangel написав:Приложение у белочек пишет что есть онлайн обмен в понедельник загляну к ним в отделение спрошу шопочём. Или может кто-то уже в курсе?
Подзвонила менеджер, сказала, що є покупка на 50К, при мені купила тестових 4$ Поповнив через касу. Купівля через додаток. Курс дол. 37.50. Євро 39.65 В мене депо карти, від старих депо 100к. Поповнив гривневу депо-карту, купив 1333 $ на дол. карту тариф прибутковий гаманець, незнижуваний залишок там 5$, тому зімете 1328$, або просити менеджера разово їх розблокувати і тоді знімете 1333$. Євро цікавіший курс, але треба питати чи є в касі. Купив долари,бо нема Евро-карти, щоб отримати відразу і не тратити час на відкриття картичи рахунку. Мені карти давали безкоштовно як депо клієнту, чи є альтернативи і чи не візмуть за них 50 грн за оформмлення, не питайте, бо не знаю. Описав свій реальник кейс. Жодних додаткових комісій чи витрат не було, курс $ вийшов 37.5 реальний і фінальний
slonslon написав:Якщо що, Ощад онлайн обмін працює, в касі ще не забирав.
Дякую, добра людино. Бо вже зам..ахався їх тормошити на гар.лінії і у відділенні. Додам: Через ВЕБ-версію кабінету треба перекидати гривні на вал.карту. Якщо долари - то видає помилку. курс 37,50. За 600грн дало 16дол.
В мене депо карти, від старих депо 100к. Поповнив гривневу депо-карту, купив 1333 $ на дол. карту тариф прибутковий гаманець
Купив долари,бо нема Евро-карти, щоб отримати відразу і не тратити час на відкриття картичи рахунку. Мені карти давали безкоштовно як депо клієнту, чи є альтернативи і чи не візмуть за них 50 грн за оформмлення, не питайте, бо не знаю.
открыть все карты в аппке вроде ж можно... или это платно- ХЗ. И пластик нужен или виртуалка - надо проверять
А кстати: что, под конверт100к они открывали бесплатно и гривневый, и валютный прибуткові гаманці
Востаннє редагувалось flysoulfly в Суб 14 жов, 2023 11:09, всього редагувалось 1 раз.
В мене депо карти, від старих депо 100к. Поповнив гривневу депо-карту, купив 1333 $ на дол. карту тариф прибутковий гаманець
Купив долари,бо нема Евро-карти, щоб отримати відразу і не тратити час на відкриття картичи рахунку. Мені карти давали безкоштовно як депо клієнту, чи є альтернативи і чи не візмуть за них 50 грн за оформмлення, не питайте, бо не знаю.
открыть все карты в аппке вроде ж можно... или это платно- ХЗ. И пластик нужен или виртуалка - надо проверять
А кстати: что, под конверт100к они открывали бесплатно и гривневый, и валютный прибуткові гаманці
Так, ви праві, гривневу картку відкривали до звичайного 100к, не конверт, для щомісячних %.. За карти нічого не брали, може, бо давній клієнт 😉 Обидві картки з тарифом прибутковий гаманець, фізичні пластикові, в додатку ніколи не пробував відкривати.
Взагалі незрозуміло чому при наявності курсу прийому валюти в касі вище, ніж кур спродажу на картки банкіри не влаштують "вічний двигун" - каса, картка, каса, картка через картки всіх родичів, друзів і т.д... Для цього ж навіть не потрібно наявність паперових $ і гривень в касі і не потрібно топтати кеди.