Schmit написав:Чому Флай? Чому не професіонал Арістовіч з 33 боєвими виходами, лейтенант Баканов, безробітний Рєзніков, Кірюша Тімошенко - десь пропав, орденоносці Кошевий, Пікалов і ще багато-багато інших героїчних постатей. Молитесь, щоб якийсь анонімний форумчанин не уник мобілізації, а тут ціла еліта не задіяна, на них же рівняється все суспільство.
Тих кого Ви перечислили - сотні...Флаїв також сотні..але тисяч. Тому не варто давати зачіпку(відмазку) для сотень тисяч флаїв у вигляді існування сотні арестовичів.
Бобуа нарахував щось біля 10 мільонів. Прошу пана Бобуа освіжити підрахунки, бо в декого калькулятор збився.
10 мільйонів сіньорів-помідорів в Україні точно немає
Я обменял службу на военной кафедре на тренировки, куда мои сокурсники шли по призванию. А щас сидят дома. Ну да ладно. С той стороны спортсмены вряд ли куда-то идут. Здриснули все как один (в большинстве) Наши кстати тоже. Один, кто толком не знает чей Крым, вытанцовывет на площади во Вроцлаве кажется
Я никак не могу вас понять… Вы «штангист», кто-то «танцор», кто-то «певун в караоке», кто-то «рыбак», кто-то «агент синьор минус 7»… Я не могу понять , где вы увидели для «штангистов» и др. отвод? У всех есть хобби и таланты, військовий обовʼязок и закон о нем не выделяет певунов, танцоров и штангистов в особые категории. Крупные плательщики в бюджет - как бы понятно. Кто-то должен армию (и не только ее) кормить и финансировать. Но штангист как бы вроде мимо… Впрочем я помню вы говорили , что крупно донатите и с продаж недвижимости платите в бюджет крупные суммы. ИМХО это аргумент.. Лично для меня.
Я обменял службу на военной кафедре на тренировки, куда мои сокурсники шли по призванию. А щас сидят дома. Ну да ладно. С той стороны спортсмены вряд ли куда-то идут. Здриснули все как один (в большинстве) Наши кстати тоже. Один, кто толком не знает чей Крым, вытанцовывет на площади во Вроцлаве кажется
Я никак не могу вас понять… Вы «штангист», кто-то «танцор», кто-то «певун в караоке», кто-то «рыбак», кто-то «агент синьор минус 7»… Я не могу понять , где вы увидели для «штангистов» и др. отвод? У всех есть хобби и таланты, військовий обовʼязок и закон о нем не выделяет певунов, танцоров и штангистов в особые категории. Крупные плательщики в бюджет - как бы понятно. Кто-то должен армию (и не только ее) кормить и финансировать. Но штангист как бы вроде мимо… Впрочем я помню вы говорили , что крупно донатите и с продаж недвижимости платите крупные суммы. ИМХО это аргумент.. Лично для меня.
В Україні повинно бути більше як півтора роки тому введений стан війни. Не повинно бути Законів і підзаконних актів, які порушують права громадян задекларованих в Конституції.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 15 жов, 2023 16:42, всього редагувалось 2 разів.
В Україні повинно бути більше як півтора роки тому введений стан війни.
Щоб «що»? Це допомогло б знайти твоє «дєло» , чи до чого ти це?
Не повинно бути Законів і підзаконних актів, які порушують права громадян задекларовані в Конституції
І тоді б ти розшукав свої прививки і оформив справу в ТЦК? У мене для тебе погані новини: нема ніяких незаконних законів і підзаконних актів. Все в рамках закону. Нічого не суперечить конституції. Треба збиратись в окоп, муха.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 15 жов, 2023 16:42, всього редагувалось 1 раз.
холява написав:Местные патриоты форума меня просто умиляют . Прочитав за всю предыдущую неделю огромное количество патриотических текстов от них , я сегодня , на воскресной службе , молился о них . Молился , чтобы они , Не дай Бог , не пропетляли от призыва ! Особенно ФЛАЙ . КАК ЖЕ МНЕ ХОЧЕТСЯ почитать его фронтовые записки ! Особенно после акубаротравмы или после окопной болезни -ПРОСТАТИТА .
И ПРОШУ ВАС заметить , я молюсь чтобы они были НЕ УБИТЫ !
Чому Флай? Чому не професіонал Арістовіч з 33 боєвими виходами, лейтенант Баканов, безробітний Рєзніков, Кірюша Тімошенко - десь пропав, орденоносці Кошевий, Пікалов і ще багато-багато інших героїчних постатей. Молитесь, щоб якийсь анонімний форумчанин не уник мобілізації, а тут ціла еліта не задіяна, на них же рівняється все суспільство.
Тих кого Ви перечислили - сотні...Флаїв також сотні..але тисяч. Тому не варто давати зачіпку(відмазку) для сотень тисяч флаїв у вигляді існування сотні арестовичів.
Я ж вказав, що це еліта - важкі прокачані юніти, один Резніков замінює десятки простих Флаїв, а Кошовий - взагалі танк Леопард.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 15 жов, 2023 16:43, всього редагувалось 1 раз.
Я никак не могу вас понять… Вы «штангист», кто-то «танцор», кто-то «певун в караоке», кто-то «рыбак», кто-то «агент синьор минус 7»… Я не могу понять , где вы увидели для «штангистов» и др. отвод? У всех есть хобби и таланты, військовий обовʼязок и закон о нем не выделяет певунов, танцоров и штангистов в особые категории. Крупные плательщики в бюджет - как бы понятно. Кто-то должен армию (и не только ее) кормить и финансировать. Но штангист как бы вроде мимо… Впрочем я помню вы говорили , что крупно донатите и с продаж недвижимости платите крупные суммы. ИМХО это аргумент.. Лично для меня.
В Україні повинно бути більше як півтора роки тому введений стан війни. Не повинно бути Законів і підзаконних актів, які порушують права громадян задекларовані в Конституції.
Світ одразу зміниться, якщо ще щось оголосять? У нас і так воєнний стан. А ракетам взагалі по цимбалах, оголосили ми щось, чи ні.
Schmit написав:Чому Флай? Чому не професіонал Арістовіч з 33 боєвими виходами, лейтенант Баканов, безробітний Рєзніков, Кірюша Тімошенко - десь пропав, орденоносці Кошевий, Пікалов і ще багато-багато інших героїчних постатей. Молитесь, щоб якийсь анонімний форумчанин не уник мобілізації, а тут ціла еліта не задіяна, на них же рівняється все суспільство.
Я ж вказав, що це еліта - важкі прокачані юніти, один Резніков замінює десятки простих Флаїв, а Кошовий - взагалі танк Леопард.
В них хітпоінтів більше? Всі стати +500%? Об мармизу кошового рикошетять кулі з КПВТ?
Радник Білого дому з національної безпеки Джейк Салліван заявив в ефірі недільної програми Face the Nation компанії CBS, що новий пакет військової допомоги з озброєннями для Ізраїлю та України "буде значно перевищувати 2 мільярди доларів". ... Він сказав, що президент США Джо Байден цього тижня вестиме інтенсивні переговори з Конгресом США щодо необхідності схвалення нового пакету військової допомоги.
Ухвалення законів у Конгресі США залишається заблокованим через кризу з обранням спікера Палати представників
Допомога буде.
Треба розуміти, що вона буде після обрання нового спікера Палати представників
Але, об"єднати допомогу Україні і Ізраїлю - це сильний хід
Успіх написав:Шкода лише, що люди не хочуть прийти до спільного рішення РАЗОМ, а все більше і більше розділяються на 2 табори - фронтовикиVSтиловики.
Це в голові примітива є протистояння між фронтовиками і тиловиками. Звичайно дурням не дано зрозуміти - є тиловики без яких фронтовики б протримались день/два Є фронтовики які на інтерент ресурсах висять більше ніж тиловики...
Тому не придумуй штучних розподілів це не твоє. Твоє це плакатись і нити в пошуках шари. При цьому ти все таки щось хорошого зробив в своєму житті що сьогодні можеш називати себе фронтовиком а уяви що тебе б не знайшли і ти сидів зараз як флай в тилу...про що б писав?