|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 17 жов, 2023 09:41
Howl написав:2 Чи можливо дистанційно перевипустити основну картку у зв'язку із завершенням строком її дії на "MasterCard World (віртуальна картка) — основна картка"? Якщо так, то як це зробити? У наявності є можливість звернутися в контакт-центр + відправити листа, підписаного КЕП.
2. Я випустив до пластика В5 який закінчивувся поточним міс. ДОДАТКОВУ віртуалку, кажисть за 25грн (і за 50 допку-віртуалку Пудру, або навпаки  ). Але прийшлося дууууже довго пояснювати/вмовляти по телепону саппорт, бо вони ніяк не розуміли, що це не окрема картка з рахунком, а ДОДАТКОВА до існуючого рах-ку В5. Ота стара пластикова В5 таки продлилася на +2міс, але я її видалив з ГПей і сховав для відображення у Т2Ю і чото вона таки пропала назавжди ... вже місяця 2 як її немає, а у дружині пропала пласмаска Пудри і тільки у мене залишилася її віртуалка.
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 494 раз.
- Подякували: 1280 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Вів 17 жов, 2023 11:04
Amethyst написав:Я випустив до пластика В5 який закінчивувся поточним міс. ДОДАТКОВУ віртуалку, кажисть за 25грн...
Я читав про це, що допку можна платно випустити. У тарифах бачу, що є безкоштовний перевипуск на віртуальну основну -- поки цей пункт цікавий. Amethyst написав:...(і за 50 допку-віртуалку Пудру, або навпаки  ). Але прийшлося дууууже довго пояснювати/вмовляти по телепону саппорт, бо вони ніяк не розуміли, що це не окрема картка з рахунком, а ДОДАТКОВА до існуючого рах-ку В5.
Я не розумію як це тобі вдалося, оскільки на поточний час у тарифах зробити випуск до свого В5 додаткової Пудри не можна. У цьому місяці в підтримці цікавился -- до В5 додаткову Пудру оформити немає можливості, навіть перевипустити поточну.
-
Howl
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1135 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 17 жов, 2023 11:41
Howl написав:Я не розумію як це тобі вдалося, оскільки на поточний час у тарифах зробити випуск до свого В5 додаткової Пудри не можна. У цьому місяці в підтримці цікавился -- до В5 додаткову Пудру оформити немає можливості, навіть перевипустити поточну.
Отоо ж, бо я робив і не перевипуск і не новий випуск, а допку до вже існуючої картки. Отакий фінт вуХами
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 494 раз.
- Подякували: 1280 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Вів 17 жов, 2023 11:57
Amethyst Мені у відділенні відмовили у відкритті Б5 і Веркі - сказали або то, або то. Прийшлося Б5 закрити. Але на Верку насипали 30К ліміт (на Б5 піся початку війни поевернули лише 12К)
-
Rack
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 жов, 2023 09:41
Колеги, мені нарешті ТАСя розщедрилася на ліміт по Very card. Якщо комусь не важко, які зараз підводні камені по ній? Так щоб ТАС не зробив калюжу мало віриться...
-
klyde
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 жов, 2023 18:56
Howl написав:TASCOMBANK, є рахунок, який відкритий у пакеті послуг "Велика 5". До рахунку був випущена основна картка "MasterCard World Contactless (іменна)", в якої в цьому місяці спливає строк його дії. Знаю, що можна до кінця року продовжити термін цієї картки. Відвідати відділення банку немає можливості. Тепер питання. 1 Є вірогідність того, що банк зможе повторно надати можливість продовжити строки дії карток? 2 Чи можливо дистанційно перевипустити основну картку у зв'язку із завершенням строком її дії на "MasterCard World (віртуальна картка) — основна картка"? Якщо так, то як це зробити? У наявності є можливість звернутися в контакт-центр + відправити листа, підписаного КЕП. 3 Випадково банк не надає послугу доставки пластикової картки поштовою службою?
Добрий день! Щодо запитуваної Вами інформації повідомляємо наступне: 1. Для того щоб перевірити можливість продовження терміну дії Вашої картки, необхідно зателефонувати до Контакт-центр Банку за тел.: 0 800 503 580 (безкоштовно на території України), 044 393 25 90 (оплата згідно з тарифами оператора зв’язку). За наявною наразі інформацією, продовження терміну дії можливе максимум до 31.12.2023 2. Звертаємо увагу, що Ви маєте можливість замовити додаткову віртуальну карту до рахунку, звернувшись до Контакт-центру. Вартість додаткової картки – 25 грн. Здійснити дзвінок можливо з будь-якого номеру телефону. Після оформлення карти – пін-код та CVV-код до карти будуть відправлені в смс-повідомленні на фінансовий номер мобільного телефону. Повний номер карти можливо буде переглянути в додатку TAS2U. 3. Отримати перевипущену пластикову картку можливо виключно в касі відділення ТАСКОМБАНКу з паспортом.
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 жов, 2023 10:04
а ТАС, Спорт, Изи - они имеют общий лимит 400 тыс.грн обязательного финмониторинга? или 400+400+400 ?
а 400тыс.грн - тут это за какой период?
Востаннє редагувалось flysoulfly в П'ят 27 жов, 2023 13:23, всього редагувалось 1 раз.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1869 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 27 жов, 2023 11:58
flysoulfly, скорее всего, что общий. Поскольку лимит же привязан не к картам, а счетам. Счета находятся все в ТАС.
-
Howl
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1135 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 27 жов, 2023 13:19
flysoulfly написав:общий лимит
так розумію ключ це ЕДРПОУ банку та ІПН клієнта
-
daap
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 жов, 2023 13:01
А что родная тянучка в приложухе поломалась? Добавил изину карту, тяну с неё на веру - в обработке уже третий час
-
emeta
-
-
- Подякував: 167 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
|