Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14141415141614171418 ... 2919>
Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 21:19

slonomag написав:
  Shaman написав:й ви забули дуже велику категорію саме забезпечених людей - це ті, хто мають власний бізнес. так от моя думка, що їм буде важко організувати бізнес в еміграції. щось дрібне - напевне, а от масштабне, як в Україні - ні. причини? - а рентабельність бізнеси набагато менша. фермери взагалі на дотаціях сидять. та й дрібний магазинчик або кафе має сенс, коли дісталися в спадок - а організовувати з 0 важкувато. звичайно виключення є, але ж ми обговорюємо загал.

Не ну я пропустил эту категорию так как им вообще не вариант куда-то уезжать, это и так понятно. Если у тебя есть бизнес тут в Украине, он приносит деньги, он находится 50км+ от фронта + скорей всего у таких людей есть норм недвига тут, то чего дергаться. У них по сути только 1 вопрос порешать с бусиками незламности и норм, можно и дальше тут жить. Особенно где-то в Киеве под ПВО или на Западной куда пол ракеты в год долетает.
А что им в Европе делать? Свой бизнес с 0 в 40+ лет открывать? Так многое что работает в Украине, тут не востребовано. Например все перепродаваны барахла с Китая - эта ниша тут уже занята самими китайцами с целыми гипермаркетами китайского барахла. Да и вообще торговля мне кажется тут закрыта на 99% крупными сетями. Кафе/рестораны в новой стране где ты толком ничего не знаешь? Ну такое, в лучшем случае на жизнь заработаешь. Вот честно, я даже хз какой реальный бизнес можно было бы замутить в Испании например. Разве что лендлордом стать, но и то, и с этими окупасами даже такой примитив может не сработать...

некоректне формулювання, не треба опускатися до рівня місцевих бігунців.

бо проблема в тому, що хтось таки має захищати країну. а як це цивілізовано вирішити? - тут наша зірка задає це питання майже щодня, але відповіді немає... але один Долярчик за всіх не впорається.

бо інакше на окупованих територіях віддаєш свою машину зі словами з пісні:"кому сказать спасибо, что живой". а хто намагається сперечатися може взагалі розпрощатися з життям. орки напали, вони своє життя не цінують, гадаєте будуть притримуватись якихось конвенцій?
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1641 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 00:45

airmax78 написав:
  rjkz написав:
  airmax78 написав:Незрозуміло мені тоді навіщо в метро в Вашингтоні (і багато ще де) все дублюється іспанською мовою (навіть знаки: "Обережно. Волога підлога"). Ніби державна - американська. Мабуть для туристів з Іспанії. Дуже поважають. Українці там чужі - іспанською здебільшого ні бум-бум. Американською володіють теж так собі. Релігія - незрозуміла. Цінності - розмиті (як мінімум у тих хто там опинився).

Столько незрозумилого, что надо пожить в США чуть больше "3 месяцев в общей сложности" и желательно не как турист.
Из Вены все это очень не понятно.

Не міжу. Я до України повернусь. Та й життя так не вистачить кожну країну розуміти через те щоб в ній пожити "чуть больше чем 3 месяца в обшей сложности и жеательно не как турист". Але є факт. Мексиканська мова де-факто вже є основна в деяких штатах. До речі, я не вважаю що це погано. Але це ускладнює асиміляцію біженців з України.

В каком возрасте вы планируете вернуться в Украину?
На австрийскую пенсию?
Во Флориде значительная часть населения - ...мексиканский язык? Серьезно? Я думал - испанский, а оказывается - мексиканский.
Да, так вот, во Флориде много испаноговорящих, но это не мешает англоязычным.
Вроде как вторая по величине русскоязычная комьюнити. Есть мнение, что рассадник фсб-шных шпионов. Но и украинцев много. Не все они украиномовни, многие приехали задолго до украинизации разговорной речи.
Мексиканцы, когда живут в небольшом количестве среди другого населения - милые,тихие и работящие люди.Так никогда и не скажешь, что мексиканские бандюганы одни из самых обезбашенных.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 00:59

Shaman написав:
  slonomag написав:
  Shaman написав:й ви забули дуже велику категорію саме забезпечених людей - це ті, хто мають власний бізнес. так от моя думка, що їм буде важко організувати бізнес в еміграції. щось дрібне - напевне, а от масштабне, як в Україні - ні. причини? - а рентабельність бізнеси набагато менша. фермери взагалі на дотаціях сидять. та й дрібний магазинчик або кафе має сенс, коли дісталися в спадок - а організовувати з 0 важкувато. звичайно виключення є, але ж ми обговорюємо загал.

Не ну я пропустил эту категорию так как им вообще не вариант куда-то уезжать, это и так понятно. Если у тебя есть бизнес тут в Украине, он приносит деньги, он находится 50км+ от фронта + скорей всего у таких людей есть норм недвига тут, то чего дергаться. У них по сути только 1 вопрос порешать с бусиками незламности и норм, можно и дальше тут жить. Особенно где-то в Киеве под ПВО или на Западной куда пол ракеты в год долетает.
А что им в Европе делать? Свой бизнес с 0 в 40+ лет открывать? Так многое что работает в Украине, тут не востребовано. Например все перепродаваны барахла с Китая - эта ниша тут уже занята самими китайцами с целыми гипермаркетами китайского барахла. Да и вообще торговля мне кажется тут закрыта на 99% крупными сетями. Кафе/рестораны в новой стране где ты толком ничего не знаешь? Ну такое, в лучшем случае на жизнь заработаешь. Вот честно, я даже хз какой реальный бизнес можно было бы замутить в Испании например. Разве что лендлордом стать, но и то, и с этими окупасами даже такой примитив может не сработать...

некоректне формулювання, не треба опускатися до рівня місцевих бігунців.

бо проблема в тому, що хтось таки має захищати країну. а як це цивілізовано вирішити?

Страну защищать должны военные, нужно поднимать престиж этой профессии, вроде же просто.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 10:47

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:інше технічні спеціальності - будь-які інженери - це те ж потенційно цікаво, але окрім диплому ще треба мати відповідний досвід. це в 90 роки таких було багато, зараз нормальних технарей не знайдеш. але й на Заході їх теж не дуже багато, тому є перспективи.

Інженерні спеціальності - це не про виїхавших жінок. В мене в групі, коли вчився в університеті, з 30 студентів жінок було 5 на початку, закінчили 2.
Обидві зараз за кордоном. Та, що працює за спеціальністю - ні сім'ї ні дітей. Друга - в США сім'я 2 дітей, ІТ компанія з Тор-5, але вона - менеджер.
Востаннє редагувалось Denik в Чет 26 жов, 2023 12:54, всього редагувалось 1 раз.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 16:59

Первый написав:Читаю Юлю Свириденко і її програму по поверненню українців…
Кіна не буде. Нажаль. Всі хто працюють - всі залишаться.

Це про при поверненні М1860 мають заплатити добровільний внесок на відбудову півляма?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 21:18

rjkz написав:мексиканский язык? Серьезно? Я думал - испанский, а оказывается - мексиканский.

Вы удивитесь, но в Бразилии именно бразильский язык, португальцы приезжают и учат язык там, в Бразилии 20 диалектов, север и юг не понимают друг друга (как и в Португалии впрочем).
Вроде как вторая по величине русскоязычная комьюнити.

Что? Вы телевизор пересмотрели про знаменитостей?
Там половина - Кубинцы...
PrivatSucks

Подякував: 22 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 00:10

slonomag написав:

Бізнес завжди можна спробувати почати - для цього потрібно провести трохи часу і знайти свою нішу.
mixei

Подякував: 16 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 00:46

PrivatSucks написав:
  rjkz написав:мексиканский язык? Серьезно? Я думал - испанский, а оказывается - мексиканский.

Вы удивитесь, но в Бразилии именно бразильский язык, португальцы приезжают и учат язык там, в Бразилии 20 диалектов, север и юг не понимают друг друга (как и в Португалии впрочем).
Вроде как вторая по величине русскоязычная комьюнити.

Что? Вы телевизор пересмотрели про знаменитостей?
Там половина - Кубинцы...

Я имел ввиду среди русскоязычных по США.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 07:40

mixei написав:Бізнес завжди можна спробувати почати - для цього потрібно провести трохи часу і знайти свою нішу.

В Польщі розказують, що наші відкривають бізнеси що аж гай шумить. Але з того що бачив - це СТО, агенства нерухомості, усілякі невеликі чебуречні ітд. Ну і ще чув про салони краси.
BIGor

Подякував: 1462 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 07:58

Первый написав:Читаю Юлю Свириденко і її програму по поверненню українців…
Кіна не буде. Нажаль. Всі хто працюють - всі залишаться.

хоть одну успешную стратегию этой страны можете назвать? я могу назвать Дию(но это пока... пока не слили все персональные данные человека продажному военкому, уже скоро), и все, за 30 лет больше ничего нет
тогда почему вдруг стратегия "повернення" внезапно станет успешной? нафига возвращаться условному жителю Бахмута? чтобы его, бездомному и безработному и зарабатывающему как умеет чмырили в такси замову? чушь, выпал счастливый билет уехать из болота, вернутся либо местные барыги, либо полные лузеры которые не смогут устроиться там, ну может еще пара сотен чисто на сентиментах, семьях
nekefer

Подякував: 65 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

#<1 ... 14141415141614171418 ... 2919>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор