|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 25 жов, 2023 21:19
slonomag написав: Shaman написав:й ви забули дуже велику категорію саме забезпечених людей - це ті, хто мають власний бізнес. так от моя думка, що їм буде важко організувати бізнес в еміграції. щось дрібне - напевне, а от масштабне, як в Україні - ні. причини? - а рентабельність бізнеси набагато менша. фермери взагалі на дотаціях сидять. та й дрібний магазинчик або кафе має сенс, коли дісталися в спадок - а організовувати з 0 важкувато. звичайно виключення є, але ж ми обговорюємо загал.
Не ну я пропустил эту категорию так как им вообще не вариант куда-то уезжать, это и так понятно. Если у тебя есть бизнес тут в Украине, он приносит деньги, он находится 50км+ от фронта + скорей всего у таких людей есть норм недвига тут, то чего дергаться. У них по сути только 1 вопрос порешать с бусиками незламности и норм, можно и дальше тут жить. Особенно где-то в Киеве под ПВО или на Западной куда пол ракеты в год долетает. А что им в Европе делать? Свой бизнес с 0 в 40+ лет открывать? Так многое что работает в Украине, тут не востребовано. Например все перепродаваны барахла с Китая - эта ниша тут уже занята самими китайцами с целыми гипермаркетами китайского барахла. Да и вообще торговля мне кажется тут закрыта на 99% крупными сетями. Кафе/рестораны в новой стране где ты толком ничего не знаешь? Ну такое, в лучшем случае на жизнь заработаешь. Вот честно, я даже хз какой реальный бизнес можно было бы замутить в Испании например. Разве что лендлордом стать, но и то, и с этими окупасами даже такой примитив может не сработать...
некоректне формулювання, не треба опускатися до рівня місцевих бігунців. бо проблема в тому, що хтось таки має захищати країну. а як це цивілізовано вирішити? - тут наша зірка задає це питання майже щодня, але відповіді немає... але один Долярчик за всіх не впорається. бо інакше на окупованих територіях віддаєш свою машину зі словами з пісні:"кому сказать спасибо, что живой". а хто намагається сперечатися може взагалі розпрощатися з життям. орки напали, вони своє життя не цінують, гадаєте будуть притримуватись якихось конвенцій?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1641 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 26 жов, 2023 00:45
airmax78 написав: rjkz написав: airmax78 написав:Незрозуміло мені тоді навіщо в метро в Вашингтоні (і багато ще де) все дублюється іспанською мовою (навіть знаки: "Обережно. Волога підлога"). Ніби державна - американська. Мабуть для туристів з Іспанії. Дуже поважають. Українці там чужі - іспанською здебільшого ні бум-бум. Американською володіють теж так собі. Релігія - незрозуміла. Цінності - розмиті (як мінімум у тих хто там опинився).
Столько незрозумилого, что надо пожить в США чуть больше "3 месяцев в общей сложности" и желательно не как турист. Из Вены все это очень не понятно.
Не міжу. Я до України повернусь. Та й життя так не вистачить кожну країну розуміти через те щоб в ній пожити "чуть больше чем 3 месяца в обшей сложности и жеательно не как турист". Але є факт. Мексиканська мова де-факто вже є основна в деяких штатах. До речі, я не вважаю що це погано. Але це ускладнює асиміляцію біженців з України.
В каком возрасте вы планируете вернуться в Украину? На австрийскую пенсию? Во Флориде значительная часть населения - ...мексиканский язык? Серьезно? Я думал - испанский, а оказывается - мексиканский. Да, так вот, во Флориде много испаноговорящих, но это не мешает англоязычным. Вроде как вторая по величине русскоязычная комьюнити. Есть мнение, что рассадник фсб-шных шпионов. Но и украинцев много. Не все они украиномовни, многие приехали задолго до украинизации разговорной речи. Мексиканцы, когда живут в небольшом количестве среди другого населения - милые,тихие и работящие люди.Так никогда и не скажешь, что мексиканские бандюганы одни из самых обезбашенных.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Чет 26 жов, 2023 00:59
Shaman написав: slonomag написав: Shaman написав:й ви забули дуже велику категорію саме забезпечених людей - це ті, хто мають власний бізнес. так от моя думка, що їм буде важко організувати бізнес в еміграції. щось дрібне - напевне, а от масштабне, як в Україні - ні. причини? - а рентабельність бізнеси набагато менша. фермери взагалі на дотаціях сидять. та й дрібний магазинчик або кафе має сенс, коли дісталися в спадок - а організовувати з 0 важкувато. звичайно виключення є, але ж ми обговорюємо загал.
Не ну я пропустил эту категорию так как им вообще не вариант куда-то уезжать, это и так понятно. Если у тебя есть бизнес тут в Украине, он приносит деньги, он находится 50км+ от фронта + скорей всего у таких людей есть норм недвига тут, то чего дергаться. У них по сути только 1 вопрос порешать с бусиками незламности и норм, можно и дальше тут жить. Особенно где-то в Киеве под ПВО или на Западной куда пол ракеты в год долетает. А что им в Европе делать? Свой бизнес с 0 в 40+ лет открывать? Так многое что работает в Украине, тут не востребовано. Например все перепродаваны барахла с Китая - эта ниша тут уже занята самими китайцами с целыми гипермаркетами китайского барахла. Да и вообще торговля мне кажется тут закрыта на 99% крупными сетями. Кафе/рестораны в новой стране где ты толком ничего не знаешь? Ну такое, в лучшем случае на жизнь заработаешь. Вот честно, я даже хз какой реальный бизнес можно было бы замутить в Испании например. Разве что лендлордом стать, но и то, и с этими окупасами даже такой примитив может не сработать...
некоректне формулювання, не треба опускатися до рівня місцевих бігунців. бо проблема в тому, що хтось таки має захищати країну. а як це цивілізовано вирішити?
Страну защищать должны военные, нужно поднимать престиж этой профессии, вроде же просто.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 жов, 2023 10:47
Shaman написав:інше технічні спеціальності - будь-які інженери - це те ж потенційно цікаво, але окрім диплому ще треба мати відповідний досвід. це в 90 роки таких було багато, зараз нормальних технарей не знайдеш. але й на Заході їх теж не дуже багато, тому є перспективи.
Інженерні спеціальності - це не про виїхавших жінок. В мене в групі, коли вчився в університеті, з 30 студентів жінок було 5 на початку, закінчили 2. Обидві зараз за кордоном. Та, що працює за спеціальністю - ні сім'ї ні дітей. Друга - в США сім'я 2 дітей, ІТ компанія з Тор-5, але вона - менеджер.
Востаннє редагувалось Denik в Чет 26 жов, 2023 12:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 26 жов, 2023 16:59
Первый написав:Читаю Юлю Свириденко і її програму по поверненню українців… Кіна не буде. Нажаль. Всі хто працюють - всі залишаться.
Це про при поверненні М1860 мають заплатити добровільний внесок на відбудову півляма?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 26 жов, 2023 21:18
rjkz написав:мексиканский язык? Серьезно? Я думал - испанский, а оказывается - мексиканский.
Вы удивитесь, но в Бразилии именно бразильский язык, португальцы приезжают и учат язык там, в Бразилии 20 диалектов, север и юг не понимают друг друга (как и в Португалии впрочем). Вроде как вторая по величине русскоязычная комьюнити.
Что? Вы телевизор пересмотрели про знаменитостей? Там половина - Кубинцы...
-
PrivatSucks
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 жов, 2023 00:10
slonomag написав: Shaman написав:й ви забули дуже велику категорію саме забезпечених людей - це ті, хто мають власний бізнес. так от моя думка, що їм буде важко організувати бізнес в еміграції. щось дрібне - напевне, а от масштабне, як в Україні - ні. причини? - а рентабельність бізнеси набагато менша. фермери взагалі на дотаціях сидять. та й дрібний магазинчик або кафе має сенс, коли дісталися в спадок - а організовувати з 0 важкувато. звичайно виключення є, але ж ми обговорюємо загал.
Бізнес завжди можна спробувати почати - для цього потрібно провести трохи часу і знайти свою нішу.
-
mixei
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 жов, 2023 00:46
PrivatSucks написав: rjkz написав:мексиканский язык? Серьезно? Я думал - испанский, а оказывается - мексиканский.
Вы удивитесь, но в Бразилии именно бразильский язык, португальцы приезжают и учат язык там, в Бразилии 20 диалектов, север и юг не понимают друг друга (как и в Португалии впрочем). Вроде как вторая по величине русскоязычная комьюнити.
Что? Вы телевизор пересмотрели про знаменитостей? Там половина - Кубинцы...
Я имел ввиду среди русскоязычных по США.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: П'ят 27 жов, 2023 07:40
mixei написав:Бізнес завжди можна спробувати почати - для цього потрібно провести трохи часу і знайти свою нішу.
В Польщі розказують, що наші відкривають бізнеси що аж гай шумить. Але з того що бачив - це СТО, агенства нерухомості, усілякі невеликі чебуречні ітд. Ну і ще чув про салони краси.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1462 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 27 жов, 2023 07:58
Первый написав:Читаю Юлю Свириденко і її програму по поверненню українців… Кіна не буде. Нажаль. Всі хто працюють - всі залишаться.
хоть одну успешную стратегию этой страны можете назвать? я могу назвать Дию(но это пока... пока не слили все персональные данные человека продажному военкому, уже скоро), и все, за 30 лет больше ничего нет тогда почему вдруг стратегия "повернення" внезапно станет успешной? нафига возвращаться условному жителю Бахмута? чтобы его, бездомному и безработному и зарабатывающему как умеет чмырили в такси замову? чушь, выпал счастливый билет уехать из болота, вернутся либо местные барыги, либо полные лузеры которые не смогут устроиться там, ну может еще пара сотен чисто на сентиментах, семьях
-
nekefer
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
|