Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14221423142414251426 ... 2917>
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 11:05

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt написав:Проскакувала інфа, що вчені оцінюють майбутні втрати нинішніх дітей від недоотриманих знань у зв'язку з Ковідним карантином у школах у 10 трл доларів. То у цілому світі. Для наших дітей, ще добавити війну. Вже читав, що а нас деякі п' ятикласники читають по складах. 🤦‍♂️

Не забувайте про НУШ (яка хорошими намірами торує дорогу до пекла), яка вже добралась до 6-го класу. От реально де "втрачене покоління"
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 11:16

Дюрі-бачі написав:
  Bolt написав:Проскакувала інфа, що вчені оцінюють майбутні втрати нинішніх дітей від недоотриманих знань у зв'язку з Ковідним карантином у школах у 10 трл доларів. То у цілому світі. Для наших дітей, ще добавити війну. Вже читав, що а нас деякі п' ятикласники читають по складах. 🤦‍♂️

Не забувайте про НУШ (яка хорошими намірами торує дорогу до пекла), яка вже добралась до 6-го класу. От реально де "втрачене покоління"

Вже по троху збираю колекцію радянських підручників, принаймні по математиці і фізиці. Може знадобитися. Всё ні як не виходить з голови, як десь в п'ятому класі в малого на природознавстві, відразу після темки про хробаків, гусениць куяк і тема: Валентність хімічних елементів. 🤦‍♂️І то ще НУШу не було.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 13:46

Bolt написав:Це, наприклад, коли нам вчитель пояснював теорему Піфагора, приходив додому, робив домашку, ще декілька раз задачі на неї і ти вже її знав

А потом 99.9% еще советских выпускников были не в состоянии ее правильно сформулировать, на чем нещадно валили на вступительных экзаменах в серьезные ВУЗы :)
Сейчас действительно ситуация усугубилась, уже и интернет пестрит неправильными формулировками.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6470 раз.
Подякували: 21617 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 14:10

барабашов написав:
  Hotab написав:rjkz , вы сейчас о своем поколении.
Возле которого наверное и я где-то рядом хожу.
А я о говорил о нынешних школьниках.
Так уж вышло, что у моей близкой родни дети в школе. Барышни, с которыми я имел честь общаться за послание несколько лет - у них тоже школьники и школьницы. Порой даже приходилось делать с ними домашку, благо я почти помню школьный курс)) В общем это такая деградация знаний!!! Нынешние отличники школы - едва были бы троечниками в моей школе, когда я учился. Это подтверждают все. Единственное, я не имею выборки по частным школам. Может там иная картина.

А на какие годы пришлись ваши старшие классы о всеми этими химиями, физиками, квадратными уравнениями и производными с интегралами? В плане - до учёбы ли вам было и было ли дело вашим родителям до ваших оценок?

Конец 90-х . Нищета. Но я учился без влияния родителей, окружения, денег и т. д. Я не знаю почему я сам сидел и крутил дома по 3 часа задачи по геометрии со звездочкой. Решив, искал другие способы. А потом ездил и выигрывал областные олимпиады. Мне нравилось. Домашку никто не проверял, и так знали, что я учусь.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 14:16

Bolt написав:..............
Пы. Сы. Закинуло в рекомендованые на Ютубе:
https://youtu.be/P_V9OAQ-uYU?si=RHW7NiMRMSUk-VgP
Много думал, или выпускники нашей школы, а потом и ВТУЗа смогут, что-то подобное склепать...

Може й змогуть, та хто ж їм дасть. :)
Смогут где-нибудь на Западе (в Китай у нас эмиграции пока практически нет, возможно, из-за языка). Толковые ребята есть в любом поколении независимо ни от чего.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 14:19

ЛАД написав:(в Китай у нас эмиграции пока практически нет, возможно, из-за языка).

Мені китайці пропонували такі умови трудового договору, що зарплату співставну з європейскою його підпише хіба камікадзе.
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 14:21

Сибарит написав:
  Bolt написав:Це, наприклад, коли нам вчитель пояснював теорему Піфагора, приходив додому, робив домашку, ще декілька раз задачі на неї і ти вже її знав

А потом 99.9% еще советских выпускников были не в состоянии ее правильно сформулировать, на чем нещадно валили на вступительных экзаменах в серьезные ВУЗы :)
Сейчас действительно ситуация усугубилась, уже и интернет пестрит неправильными формулировками.

Валят на счёт раз.
- Квадрат гипотенузы равен сумме квадратов катетов.
- Ну, хорошо, а чему тогда равна гипотенуза?
-М-м-м.... 😎
Я может тоже бы неправильно сформулировал бы ее, но уже неоднократно применял для отбития диагоналей, в тч при постройке своего дома. 💪
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 14:24

Hotab написав:
  барабашов написав:
  Hotab написав:rjkz , вы сейчас о своем поколении.
Возле которого наверное и я где-то рядом хожу.
А я о говорил о нынешних школьниках.
Так уж вышло, что у моей близкой родни дети в школе. Барышни, с которыми я имел честь общаться за послание несколько лет - у них тоже школьники и школьницы. Порой даже приходилось делать с ними домашку, благо я почти помню школьный курс)) В общем это такая деградация знаний!!! Нынешние отличники школы - едва были бы троечниками в моей школе, когда я учился. Это подтверждают все. Единственное, я не имею выборки по частным школам. Может там иная картина.

А на какие годы пришлись ваши старшие классы о всеми этими химиями, физиками, квадратными уравнениями и производными с интегралами? В плане - до учёбы ли вам было и было ли дело вашим родителям до ваших оценок?

Конец 90-х . Нищета. Но я учился без влияния родителей, окружения, денег и т. д. Я не знаю почему я сам сидел и крутил дома по 3 часа задачи по геометрии со звездочкой. Решив, искал другие способы. А потом ездил и выигрывал областные олимпиады. Мне нравилось. Домашку никто не проверял, и так знали, что я учусь.

Что служило мотиватором? Мну, например, не загреметь в армию.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 14:26

Hotab написав:
  барабашов написав:........

И много таких было в Вашем классе?
Ещё пару человек было?

Bolt
Что служило мотиватором? Мну, например, не загреметь в армию.

:?:
В школе? Вы уже заранее думали об этом? :shock:
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 14:33

Hotab написав:Конец 90-х . Нищета. Но я учился без влияния родителей, окружения, денег и т. д. Я не знаю почему я сам сидел и крутил дома по 3 часа задачи по геометрии со звездочкой. Решив, искал другие способы. А потом ездил и выигрывал областные олимпиады. Мне нравилось. Домашку никто не проверял, и так знали, что я учусь.

О_о невже такі люди існуюють.
Я то свого часу теж математику/фізику/інформатику непогано знав, олімпіади вигравав. Але щоб добровільно вчитись більше того мінімума, який потрібен на оцінку, а не займатись чим подобається (я, наприклад, читав фантастику, грав на ПК ) то заслуговує поваги...
Дюрі-бачі

Профіль

1
  #<1 ... 14221423142414251426 ... 2917>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей