|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Суб 28 жов, 2023 16:49
Shaman написав:як мені це подобається, я спитав, але формат відповіді не такий, бо я дуже сумніваюсь скільки ставка питайте в продавців - гадаю біля 2%. комісія інтерчендж має бути не більше 1,2%.
вы просто темой не владеете вот и все. потому что я конкретно спросил, и ответа на примере не увидел. mephala написав:вы уверены в утверждении что эмитент карточки самое больше откусывает? можете на примере разложить?
тот кто в теме дал бы ответ не напрягаясь - это ссылка на тарифы от любого банка эквайра и ссылка на ставки интерченджа от МПС. и просто смотрится кому ж сколько достается. а ваше "я гадаю" та "не більше" это в духе бабушек на лавочке. и вы забываете что банки-эквайры еще кроме процента практиковали абонку (как сейчас не знаю).
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 жов, 2023 16:51
Faceless написав:Приблизно 60-75% всієї комісії йде емітенту, решта поділяється між МПС і банком-еквайром, останньому трохи більше.
где посмотреть сколько уходит МПС ? ведь как божится виза из интерченджа она ничего не получает.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 жов, 2023 16:55
mephala написав: Shaman написав:як мені це подобається, я спитав, але формат відповіді не такий, бо я дуже сумніваюсь скільки ставка питайте в продавців - гадаю біля 2%. комісія інтерчендж має бути не більше 1,2%.
вы просто темой не владеете вот и все. потому что я конкретно спросил, и ответа на примере не увидел. mephala написав:вы уверены в утверждении что эмитент карточки самое больше откусывает? можете на примере разложить?
тот кто в теме дал бы ответ не напрягаясь - это ссылка на тарифы от любого банка эквайра и ссылка на ставки интерченджа от МПС. и просто смотрится кому ж сколько достается. а ваше "я гадаю" та "не більше" это в духе бабушек на лавочке. и вы забываете что банки-эквайры еще кроме процента практиковали абонку (как сейчас не знаю).
якщо ви в темі, то чому задаєте таку питання?  типу який я вумний? що ж самі не навели посилання? й побачите "вы уверены в утверждении что эмитент карточки самое больше откусывает?" що так, отримує. ви мені розкладіть, а я покритикую - що за люди 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1646 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 28 жов, 2023 16:56
mephala написав: Faceless написав:Приблизно 60-75% всієї комісії йде емітенту, решта поділяється між МПС і банком-еквайром, останньому трохи більше.
где посмотреть сколько уходит МПС ? ведь как божится виза из интерченджа она ничего не получает.
так не отримує, наш великий спеціаліст, МПС отримує з еквайрингу...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 28 жов, 2023 16:58
Shaman написав:якщо ви в темі, то чому задаєте таку питання?  типу який я вумний?
я знаю в теории. на практике (в цифрах) не знаю. о чем вас и спросил. как я понял вы тоже далеки от практики. будете и дальше надувать щеки?
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 жов, 2023 16:59
Shaman написав:так не отримує, наш великий спеціаліст, МПС отримує з еквайрингу...
в цифрах ответить можете сколько получает?
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 жов, 2023 17:00
mephala написав: Faceless написав:Приблизно 60-75% всієї комісії йде емітенту, решта поділяється між МПС і банком-еквайром, останньому трохи більше.
виза божится что ничего не получает 
Зовсім нічого - такого не буває, їх інфраструктуру треба підтримувати. Можливо, можуть бути виключні випадки, де МПС нічого не бере, з якихось своїх міркувань, наприклад, як маркетинговий хід. Але загалом МПС бере зовсім небагато. І схема платежу там своєрідна, спочатку все стягує еквайр, а потім вже розподіляє Я певний час працював в цій сфері. Але що можна сказати точно - депутатішка взагалі уявлення не має ні про те, скільки обходиться робота з готівкою, ні про те, наскільки багато бізнесу дали платіжні системи. Розетка кілька років тому пролоббіювала зниження інтерчейджу. Вони тоді свідомо маніпулювали, особливо з порівнянням сум сплачених за комісії, з вартістю утримання магазинів для #1 Онлайн платформи в Україні. Левова частка їх успіху і їх продажів - за рахунок оплати картками. Як тільки домоглися свого - просто стали заробляти більше. Ніхто цін не знизив, бо й не збирався. Зараз ще депутат-клоун тулить цифри, в яких нічого не розуміє.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8238 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 28 жов, 2023 17:06
mephala написав: Shaman написав:якщо ви в темі, то чому задаєте таку питання?  типу який я вумний?
я знаю в теории. на практике (в цифрах) не знаю. о чем вас и спросил. как я понял вы тоже далеки от практики. будете и дальше надувать щеки?
якщо ви такі доскіпливі, то знаходите в любому банку, що має термінали, відповідного спеціаліста. а там у вашому стилі - "а ну бегом разложи мне структуру еквайринга" 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 28 жов, 2023 17:07
Faceless я имел ввиду что из интерченджа МПС ничего не получает. сумма интерченджа полностью уходит банку эмитенту карты. сумма вознаграждения для МПС отдельно считается только не понятно как.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 жов, 2023 17:08
Shaman написав: mephala написав: Shaman написав:якщо ви в темі, то чому задаєте таку питання?  типу який я вумний?
якщо ви такі доскіпливі, то знаходите в любому банку, що має термінали, відповідного спеціаліста. а там у вашому стилі - "а ну бегом разложи мне структуру еквайринга" 
зачем тогда было писать вот это Shaman написав:комісія за еквайринг поділяється на три складові: комісія міжнародної мережі Visa чи Master (найменша), комісія банку-власнику терміналу й комісія банку емітенту картки (найбільша)
на форуме про "найменше та найбільше" если вы не владеете предметом?
Востаннє редагувалось mephala в Суб 28 жов, 2023 17:14, всього редагувалось 1 раз.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
|