Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 53935394539553965397 ... 14582>
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 16:56

Дюрі-бачі написав:pesikot Тут згоден. Без гаранта, який готовий воювати з москалями коли вони порушать договір, нам підписувати якісь перемир'я нема сенсу.
Будем воювати, поки в Успіхів не урветься терпець.

Можешь піти в ЗСУ і воювати поруч з Долярчіком

Якщо ти не зрозумів, то я написав, що будь-які "перемовини" з рашистами призведуть до ще більшого нападу зі сторони рашистів

І тішити себе якимось "перемовинами" з рашистами не потрібно
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 29 жов, 2023 17:07, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 16:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Дюрі-бачі написав:Будем воювати, поки в Успіхів не урветься терпець.
Якщо людині з схильністю до алкоголю - не наливати , то ймовірність того що вона стане алкоголіком - мізерна
Точно так само і в питанні з Успіхом
Якщо його ниття не підтримувати - то він нити перестане.
І як плюшка
Чим менше людина ниє - тим краще живе...
Уявіть
Він нив коли за 9,5 роки заробив на 2 квартири
Він нив коли спочатку вляпався а потім по його словам викарабкався без фінансових втрат з піраміди
Він ниє зараз...

Проаналізуйте
Ви б особисто нили , якби з 9 класами освіти заробили на 2 квартири за 9,5 років?
Думаю що були б щасливі.
От і виходить
Чим більше тут підтримують ниття успіха- тим гірше йому жити.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 17:06

Bobua написав:

Таня Адамс
Я розумію обурення цього форуму юних бізнесменів, які побачили людей у ​​формі та обісралися. Це ж може повістки принесли і замість утримування на своїх плечах економічного фронту в нерівному бою з м'якіттю смузі та з сібасом під соусом дорблю, доведеться йти на той фронт, де аж по сто тищь платять.
Звісно, ​​страшно.
Чудовисько виду жахливого, схопив бізнесмена нещасного,
і відразу в обкаканих трусиках засунув його прямо в бус.
Нещодавно один патріотичний блогер, який виїхав ще до широкомасшабного вторгнення, в київській квартирі якого переночували двоє військових (з автоматами!!!!) абсолютно щиро говорив: "Вони ж лякають людей, чому вони зі зброєю? Ця квартира мені дуже дорога". Квартира дорога, а військовий не дуже. Ну теоретично, звичайно, він герой і респект з уважухою, але рівно доти, поки не потрібно пустити до себе переночувати. Брудного та з автоматом.
Так що так.
Факти такі, що військові потрібні лише до того моменту, коли до Києва наближається орда і дуже дорога серцю квартира може виявитися непридатною до життя. Щойно небезпека плюс-мінус минула на думку обивателя, військовий з автоматом стає страшнИм, чому він взагалі ходить зі зброєю, мало що в нього в голові. Або повістку приніс, що саме собою прирівнюється до апокаліпсису.
Я не дивуюсь, не обурююся, я за своє життя чула багато. І тоді, коли для 3/4 країни війна була десь там, я вже слухала в телефон: "Ваш чоловік АТОшник? Ні, вибачте, не здамо, мало що, розгромить там все зі своїм ПТСРом".
Нічого не змінилося особливо.
Як завжди все таке ж, тільки масштаб більший.
Є еліта нації, молоді талановиті бізнесмени, майбутнє країни, атланти економіки. А є ті, які потрібні тільки коли дуже сука страшно, а потім відразу не потрібні. Потім відійди, не затуляй сонечко, самі винні, довели бізнесменів до енурезу, але ми канєшна патріоти, тільки піди подалі будь ласка зі своїм пікселем, так зручно було: ми в Києві, ви на фронті.
27 жовтня о 11:34 · Facebook for Androi

А що в глибокому тилу ходити із зброєю воєнним та лякати дітей?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 17:17

smdtranz написав:китайцы не полезут, разве что Тайвань попытаются к рукам прибрать. может, даже получится. Но его и так почти никто не признает.

Тайвань изначально признавался законным Китаем, потом уже переиграли по факту.
Попытка захвата Тайваня ощутит весь мир, там производятся лучшие в мире полупроводники, всевозможное высокотехнологичное оборудование для заводов и фабрик. Мировой ВВП полетит в такие тартары, что восстановиться получится не скоро.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 17:28

Zebra написав:
  smdtranz написав:китайцы не полезут, разве что Тайвань попытаются к рукам прибрать. может, даже получится. Но его и так почти никто не признает.

Тайвань изначально признавался законным Китаем, потом уже переиграли по факту.
Попытка захвата Тайваня ощутит весь мир, там производятся лучшие в мире полупроводники, всевозможное высокотехнологичное оборудование для заводов и фабрик. Мировой ВВП полетит в такие тартары, что восстановиться получится не скоро.

Китай може чекати і дивитися за горизонт. Тому ще 100+- років до воз"єднання не проблема. Це не каву бадяжити в Ялті у 2023 аби хайп. Зовсім інший підхід і мислення.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 17:53

Успіх написав:
  холява написав:А что, бунт бы устроили ?
Так давайте в армию ! Бунтарь из Закарпатья !Оторвите зад .
Тоже повоюете 2-3 месяца , а потом я готов с вами обсудить кого и куда обманули .
Так давайте зі мною обсудить?

Я вже не то що 2-3міс., а вже всі 20місяців на фронті! І бачу із середини "той весь бардак"!

Вже 20міс. на питання - "ви з окопу пишете?" Можу сміливо і твердо відповідати - "Так!"

"успих" , Вы про какой бардак тут пишите ?
Я побыл дома и могу написать следующее .

Живут люди нормально .
Хоть все и "прут" на руководство страны , но хочу заметить ,!!
Бензин , дизель, хлеб , продукты , овощи , и многое другое для нормальной жизни есть .
Энергетика работает .Заводы , работают .
( у нас в городе от выбросов предприятий дышать нечем ).
Вы тут совсем недавно писали что лицо у вас ШИРЕ стало , кормят значит нормально.
Каждый Божий день вы прыгаете по форумам где скулите про тяжкую фронтовую жизнь .
Ну я понял бы ФРИИЗа который на передке .
А вы ? Я ведь огромную часть службы провел с 128 .
Уж где находится артиллерия знаю . Не на таком уж и передке . Сами писали что не все время долетает .
Так что еще раз прошу вас перестаньте тут ересь нести .
Обращайтесь к руководству своей части , а не порите тут чушь несусветную .
Вы как напишите хрень какую то так пол форума ОБСИРАЕТСЯ ,воет о притеснениях , хотя и близко в армии небыли .
АБСУДИЛИ !!!
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 17:57

свіжий Міха із гештальтами, катарсісом і британським шпінделем

дєнєг (демографії) нєт, но вьі дєржитєсь
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 18:24

Що ж ми робимо?

Сьогодні з друзями грали в футбол. Як завжди дбайливо один до одного (без травм — головна умова).
І граємо так вже з десяток років.
Але сьогодні несподівано почали сваритися на полі. Звичайно, всяке буває. А зараз спіймав себе на думці, що ми всі заведені настільки, що таким чином скоро дійдемо до «всі проти всіх».

З обережністю ставлюся до хейту в бік українців. Сам отримав за останній час багато всілякого хейту від ворогів, конкурентів, невігласів… і від колишніх друзів також. І від людей яких поважав.
Як завжди, робив висновки і продовжував працювати над аргументацією власної позиції.

Але коли починаються «наїзди» на рідних, на друзів — тут стає нестерпно.
Коли без розбору — всіх за ознакою.
Коли без рефлексії.
Коли «заодно»…

Люди, що ж ми робимо?
Де ж наша сила розуміння, прощення і співдії?

Я бачу великий ризик в зневазі до держслужбовців. Бо там є багато професійних чесних людей, а ось ми час від часу надто інфантильно дивимося на можливості проведення змін в державі.
І вважати всіх корупціонерами і радіти з пожиттєвого PEPства я не можу. Бо знаю, що причини корупції в іншому (економічні відносини), а спроможність держави залучати професіоналів постраждала.

Щойно виступав перед аудиторією підприємців. Тих, хто тільки почав займатися власною справою — молоді й немолоді. Було близько 300 людей в залі. Вони розповіли мені спочатку про те, скільки вони вже задонатили на ЗСУ і сплатили податків. І лише потім заговорили про бізнес. А я знов спіймав себе не думці, як важливі для країни люди, які беруть на себе відповідальність за власний добробут і розвиток, прагнуть менше залежати і більше створювати. Вони мають ставати сильнішими — бо тільки так стане сильнішою країна. І коли в суспільстві владою чи далекими від бізнесу людьми підживлюється ненавість до підприємців — я бачу великий ризик для країни.

Я бачу великий ризик в зневазі до науковців і освітян, коли кажуть, що в нас немає ані науки, ані нормальної освіти. Все це є — з мізерним фінансуванням, за відсутності державних замовлень і програм, в умовах незахищеності інтелектуальних прав — вони творять дива. Ми знаємо це, бо досліджуємо українські патенти в світі.

Я бачу великий ризик в полярності ставлення — від обожнювання до зверхності до військових. Коли публічно говориться про героїзм і сподівання («коли повернуться з фронту і наведуть лад»), а при оцінці ризиків держави — їх майбутній прихід в політику вважається черговим раундом депрофесіоналізації державної служби.
Можливо, нам треба змінити критерії?
Оцінювати людей не за формальними ознаками, а за ідеями, проєктами, компетенціями?

Багато років я просував концепцію людиноцентричності в маркетингу. І вона ефективно прижилася. Останні роки просував і в HR (і цьогорічна премія HR brand засвідчила, що це спрацювало).
Можливо, час вже для людиноцентричності і в суспільстві?
Ми, українці, дуже круті. І людяність — одна з наших чеснот. І суперсил поряд з волею і самоактивацією.
То може час більше послуговуватися нею у нашому ставленні один до одного?
Менше хейту — більше прощення для своїх. Виправилися — вибачили, забули.
Менше сприймати сказане кимось про когось як даність. Більше активного слухання і критичне мислення перед тим як робити власні висновки.

Добріше до своїх.

Зліше до справжніх ворогів. (с) Андрій Длігач
sergey_sryvkin

Подякував: 630 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 19:30

Успіх написав:Не за 15років, а за 9,5 - нехай заокруглимо до 10р., але НЕ за 15!!!
І що, треба було ще "загубити" 2роки життя в школі і 3-5 в універі?
А тоді за 3р. заробити на ДВІ КВАРТИРИ?
Чи як вкластись в отих 10р., що вклався я?

Цікавий розклад.
Зараз бакалавратура 4 р, магістратура 1,5-2, PhD (колишня аспірантура) 4 р. =9,5-10 р. І це все часто ще і за окрему плату. І тепер без всякого стажу.
Про 2 а скоро і 3 класи школи не зрозуміло - середня освіта якби обов'язкова.
В той же час середніх талантів заробітчанин-шабашник за цих 10 р. може зробити серйозний економічний заділ.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 19:45

Ой+ написав:
  Успіх написав:Не за 15років, а за 9,5 - нехай заокруглимо до 10р., але НЕ за 15!!!
І що, треба було ще "загубити" 2роки життя в школі і 3-5 в універі?
А тоді за 3р. заробити на ДВІ КВАРТИРИ?
Чи як вкластись в отих 10р., що вклався я?

Цікавий розклад.
Зараз бакалавратура 4 р, магістратура 1,5-2, PhD (колишня аспірантура) 4 р. =9,5-10 р. І це все часто ще і за окрему плату. І тепер без всякого стажу.
Про 2 а скоро і 3 класи школи не зрозуміло - середня освіта якби обов'язкова.
В той же час середніх талантів заробітчанин-шабашник за цих 10 р. може зробити серйозний економічний заділ.

академічний :shock:
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 53935394539553965397 ... 14582>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти