Можешь піти в ЗСУ і воювати поруч з Долярчіком
Якщо ти не зрозумів, то я написав, що будь-які "перемовини" з рашистами призведуть до ще більшого нападу зі сторони рашистів
І тішити себе якимось "перемовинами" з рашистами не потрібно
|
|
![]() Можешь піти в ЗСУ і воювати поруч з Долярчіком Якщо ти не зрозумів, то я написав, що будь-які "перемовини" з рашистами призведуть до ще більшого нападу зі сторони рашистів І тішити себе якимось "перемовинами" з рашистами не потрібно Востаннє редагувалось pesikot в Нед 29 жов, 2023 17:07, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯкщо людині з схильністю до алкоголю - не наливати , то ймовірність того що вона стане алкоголіком - мізерна Точно так само і в питанні з Успіхом Якщо його ниття не підтримувати - то він нити перестане. І як плюшка Чим менше людина ниє - тим краще живе... Уявіть Він нив коли за 9,5 роки заробив на 2 квартири Він нив коли спочатку вляпався а потім по його словам викарабкався без фінансових втрат з піраміди Він ниє зараз... Проаналізуйте Ви б особисто нили , якби з 9 класами освіти заробили на 2 квартири за 9,5 років? Думаю що були б щасливі. От і виходить Чим більше тут підтримують ниття успіха- тим гірше йому жити.
![]()
А що в глибокому тилу ходити із зброєю воєнним та лякати дітей? ![]() Тайвань изначально признавался законным Китаем, потом уже переиграли по факту. Попытка захвата Тайваня ощутит весь мир, там производятся лучшие в мире полупроводники, всевозможное высокотехнологичное оборудование для заводов и фабрик. Мировой ВВП полетит в такие тартары, что восстановиться получится не скоро. ![]()
Китай може чекати і дивитися за горизонт. Тому ще 100+- років до воз"єднання не проблема. Це не каву бадяжити в Ялті у 2023 аби хайп. Зовсім інший підхід і мислення. ![]() "успих" , Вы про какой бардак тут пишите ? Я побыл дома и могу написать следующее . Живут люди нормально . Хоть все и "прут" на руководство страны , но хочу заметить ,!! Бензин , дизель, хлеб , продукты , овощи , и многое другое для нормальной жизни есть . Энергетика работает .Заводы , работают . ( у нас в городе от выбросов предприятий дышать нечем ). Вы тут совсем недавно писали что лицо у вас ШИРЕ стало , кормят значит нормально. Каждый Божий день вы прыгаете по форумам где скулите про тяжкую фронтовую жизнь . Ну я понял бы ФРИИЗа который на передке . А вы ? Я ведь огромную часть службы провел с 128 . Уж где находится артиллерия знаю . Не на таком уж и передке . Сами писали что не все время долетает . Так что еще раз прошу вас перестаньте тут ересь нести . Обращайтесь к руководству своей части , а не порите тут чушь несусветную . Вы как напишите хрень какую то так пол форума ОБСИРАЕТСЯ ,воет о притеснениях , хотя и близко в армии небыли . АБСУДИЛИ !!! ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українусвіжий Міха із гештальтами, катарсісом і британським шпінделем
дєнєг (демографії) нєт, но вьі дєржитєсь ![]() Що ж ми робимо?Сьогодні з друзями грали в футбол. Як завжди дбайливо один до одного (без травм — головна умова).
І граємо так вже з десяток років. Але сьогодні несподівано почали сваритися на полі. Звичайно, всяке буває. А зараз спіймав себе на думці, що ми всі заведені настільки, що таким чином скоро дійдемо до «всі проти всіх». З обережністю ставлюся до хейту в бік українців. Сам отримав за останній час багато всілякого хейту від ворогів, конкурентів, невігласів… і від колишніх друзів також. І від людей яких поважав. Як завжди, робив висновки і продовжував працювати над аргументацією власної позиції. Але коли починаються «наїзди» на рідних, на друзів — тут стає нестерпно. Коли без розбору — всіх за ознакою. Коли без рефлексії. Коли «заодно»… Люди, що ж ми робимо? Де ж наша сила розуміння, прощення і співдії? Я бачу великий ризик в зневазі до держслужбовців. Бо там є багато професійних чесних людей, а ось ми час від часу надто інфантильно дивимося на можливості проведення змін в державі. І вважати всіх корупціонерами і радіти з пожиттєвого PEPства я не можу. Бо знаю, що причини корупції в іншому (економічні відносини), а спроможність держави залучати професіоналів постраждала. Щойно виступав перед аудиторією підприємців. Тих, хто тільки почав займатися власною справою — молоді й немолоді. Було близько 300 людей в залі. Вони розповіли мені спочатку про те, скільки вони вже задонатили на ЗСУ і сплатили податків. І лише потім заговорили про бізнес. А я знов спіймав себе не думці, як важливі для країни люди, які беруть на себе відповідальність за власний добробут і розвиток, прагнуть менше залежати і більше створювати. Вони мають ставати сильнішими — бо тільки так стане сильнішою країна. І коли в суспільстві владою чи далекими від бізнесу людьми підживлюється ненавість до підприємців — я бачу великий ризик для країни. Я бачу великий ризик в зневазі до науковців і освітян, коли кажуть, що в нас немає ані науки, ані нормальної освіти. Все це є — з мізерним фінансуванням, за відсутності державних замовлень і програм, в умовах незахищеності інтелектуальних прав — вони творять дива. Ми знаємо це, бо досліджуємо українські патенти в світі. Я бачу великий ризик в полярності ставлення — від обожнювання до зверхності до військових. Коли публічно говориться про героїзм і сподівання («коли повернуться з фронту і наведуть лад»), а при оцінці ризиків держави — їх майбутній прихід в політику вважається черговим раундом депрофесіоналізації державної служби. Можливо, нам треба змінити критерії? Оцінювати людей не за формальними ознаками, а за ідеями, проєктами, компетенціями? Багато років я просував концепцію людиноцентричності в маркетингу. І вона ефективно прижилася. Останні роки просував і в HR (і цьогорічна премія HR brand засвідчила, що це спрацювало). Можливо, час вже для людиноцентричності і в суспільстві? Ми, українці, дуже круті. І людяність — одна з наших чеснот. І суперсил поряд з волею і самоактивацією. То може час більше послуговуватися нею у нашому ставленні один до одного? Менше хейту — більше прощення для своїх. Виправилися — вибачили, забули. Менше сприймати сказане кимось про когось як даність. Більше активного слухання і критичне мислення перед тим як робити власні висновки. Добріше до своїх. Зліше до справжніх ворогів. (с) Андрій Длігач
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦікавий розклад. Зараз бакалавратура 4 р, магістратура 1,5-2, PhD (колишня аспірантура) 4 р. =9,5-10 р. І це все часто ще і за окрему плату. І тепер без всякого стажу. Про 2 а скоро і 3 класи школи не зрозуміло - середня освіта якби обов'язкова. В той же час середніх талантів заробітчанин-шабашник за цих 10 р. може зробити серйозний економічний заділ. ![]()
академічний ![]()
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|