Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 53915392539353945395 ... 14591>
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 12:22

Дюрі-бачі написав:
  холява написав:Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге

А я чудово розумію Успіха: його кинули (пообіцяли перемогу за 2-3 місяці, яка не відбулась), а тепер навіть світло в кінці тунелю (демобілізацію) не показують. Я б в таких умовах не тільки б нив...

А как вы его понимаете? (успИха )

Пришла такая навала орков , даже представить себе страшно .
И благодаря усилиям наших людей , мы их остановили .
При сложившихся обстоятельствах смогли призвать , одеть , обуть , заплатить , накормить ....и т. д.
Смогли откинуть от Киева , Харькова ....и т.д. Держат ребята , наступают .....

Поверить Арестовичу , или как его там , про два-три месяца ?
Это только за клавиатурой в Закарпатье можно так писать .Преподавателям МГУ. (мелитопольского гончарного училища )

Вы вообще прочитали что написали ?
Короткое изложение .
"Обещали перемогу за 2-3 месяца а ее нет , а мобилизации нет " света в туннеле нет , а я бы не только ныл ....
А что, бунт бы устроили ?
Так давайте в армию ! Бунтарь из Закарпатья !Оторвите зад .
Тоже повоюете 2-3 месяца , а потом я готов с вами обсудить кого и куда обманули .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 12:29

budivelnik написав:
  холява написав:Вас тут все равно не поймут .
Шановний пане Холява
Дозвольте запитання
Всі повинні розуміти Успіха
чи й Успіх повинен щось розуміти?
Трошечки цифр
Ми всі хочемо Перемоги
При чому засоби її досягненняу нас асоціюються приблизно з трьома варіантами

Правда в мене виникає питання
На початок наступу ворога у нас було 300 000 ЗСУ
Ворог атакував армією в 200 000
За перший місяць в нас мобілізували 400 000
Зараз мобілізовують по 20 000
Тепер чисельність нашої армії - 1 000 000
чисельність угруповування ворога - 400 000....
Може тому в нашого писаря є можливість через 2 дня на третій виходити на Бойове Чергування..
А в тилу так не попрацюєш..
Трішки виправлюсь - якщо кінчена сволота то можна й взагалі не працювати, але якщо нормальний то ні.

на ваші питання в мене є відповіді.
Начнем з писаря.
Який працює день через два.
І так не день а сутку. З 4 ма годинами на відпочинок, якщо є час .
Далі. На заступання в чергування й здавання тож треба хвилин 40.
Далі наступна доба можно спати.
3 тя доба то вже чисто писарство. 16 годин з перервами по 20 хв на їду.
Цей режим в ілеалі. Но коли хтось 1 в отпуску режим -сутка дежурства сутка відпочинку. Це без вихідних субота неділя. Отпуску за рік жевріє на кінець листопада 5днів і 2 на дорогу. Якщо все буде норм. Так в тилу працюєш? )
Якщо шо то вакансії є. Но я й не Успіх ,надії не мав шо мене будуть міняти. В мене умови норм, порівняно з піхотинцем в щелі в посадці. Тепер візьмем піхоту. Там чогось некомплект вищий. Для прикладу в одному з піхотних батів всі ком взводів чомусь тво і сержанти.
Серед ком р штатних 2 300(один в стрій не повернеться, ногу від коліна одірвало) і один сзч вже днів 40. :wink: я чось туди не хочу од слова зовсім. :lol: а комусь треба. Чи не треба? :lol: а тепер питання в мене.
Шо там ми ВСІ хочем? ПЕРЕМОГИ? А варіант шо ми просрем я так розумію шановним пансьтвом апріорі не розглядається?
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 12:40

Banderlog написав:
  budivelnik написав:
  холява написав:Вас тут все равно не поймут .
Шановний пане Холява
Дозвольте запитання
Всі повинні розуміти Успіха
чи й Успіх повинен щось розуміти?
Трошечки цифр
Ми всі хочемо Перемоги
При чому засоби її досягненняу нас асоціюються приблизно з трьома варіантами

Правда в мене виникає питання
На початок наступу ворога у нас було 300 000 ЗСУ
Ворог атакував армією в 200 000
За перший місяць в нас мобілізували 400 000
Зараз мобілізовують по 20 000
Тепер чисельність нашої армії - 1 000 000
чисельність угруповування ворога - 400 000....
Може тому в нашого писаря є можливість через 2 дня на третій виходити на Бойове Чергування..
А в тилу так не попрацюєш..
Трішки виправлюсь - якщо кінчена сволота то можна й взагалі не працювати, але якщо нормальний то ні.

на ваші питання в мене є відповіді.
Начнем з писаря.
Який працює день через два.
І так не день а сутку. З 4 ма годинами на відпочинок, якщо є час .
Далі. На заступання в чергування й здавання тож треба хвилин 40.
Далі наступна доба можно спати.
3 тя доба то вже чисто писарство. 16 годин з перервами по 20 хв на їду.
Цей режим в ілеалі. Но коли хтось 1 в отпуску режим -сутка дежурства сутка відпочинку. Це без вихідних субота неділя. Отпуску за рік жевріє на кінець листопада 5днів і 2 на дорогу. Якщо все буде норм. Так в тилу працюєш? )
Якщо шо то вакансії є. Но я й не Успіх ,надії не мав шо мене будуть міняти. В мене умови норм, порівняно з піхотинцем в щелі в посадці. Тепер візьмем піхоту. Там чогось некомплект вищий. Для прикладу в одному з піхотних батів всі ком взводів чомусь тво і сержанти.
Серед ком р штатних 2 300(один в стрій не повернеться, ногу від коліна одірвало) і один сзч вже днів 40. :wink: я чось туди не хочу од слова зовсім. :lol: а комусь треба. Чи не треба? :lol: а тепер питання в мене.
Шо там ми ВСІ хочем? ПЕРЕМОГИ? А варіант шо ми просрем я так розумію шановним пансьтвом апріорі не розглядається?

про таке не можна навіть думати, це мислєпрєступлєніє
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 13:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Але ж в нас - в нас же то точно є план?

План то є, але його виконання не тільки від нас залежить. Зокрема, одна із основних причин, що контрнаступ пішов не так, як рекламували: ЄС обіцяв мільйон снарядів в січні, а до сьогодні поставив всього 300 тис.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 14:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Посмотрел сегодня новости на 1+1, как 14 человек, переходящих границу взяли при помощи беспилотника с тепловизором.
Фразы с призывом задонатить на ВСУ "укріпи кордони безпілотниками" и "дрони для кордону" вдруг заиграли новыми красками.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 14:25

Xenon написав:

Підтримка Ізраїлю у війні з ХАМАС ставить під ризик майже рік українських зусиль налагодити відносини з арабськими та мусульманськими країнами — Washington Post

Ми никогда для арабов не будем своими, поэтому нужно делать ставку на Израиль, евреи везде во власти и в больших деньгах. Хуже не будет. А сделаем ставку - на арабов и Турцию - проиграем.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 15:03

"По-моєму чувак - нас кинули!"©

budivelnik написав:Може тому в нашого писаря є можливість через 2 дня на третій виходити на Бойове Чергування..
2 через 2, або 4 через 4.

Що за мода всі цифри брати зі стелі?
  budivelnik написав:хлопчик з 9-ти класами за 15 років стоячи на базарі заробив на ДВІ КВАРТИРИ і сплатив при цьому 300 000 грн податків/зборів - що заважало заробити швидше/більше/ефективніше?
Знову цифра 15 зі стелі🤦🏻
Не за 15років, а за 9,5 - нехай заокруглимо до 10р., але НЕ за 15!!!

І що, треба було ще "загубити" 2роки життя в школі і 3-5 в універі?
А тоді за 3р. заробити на ДВІ КВАРТИРИ?
Чи як вкластись в отих 10р., що вклався я? :lol:
  Дюрі-бачі написав:1. Відсутність чіткого терміну служби: піти на 3-6 місяців значно більше бажаючих, ніж на рік-два. А йти пожиттєво нема взагалі.
+100500!👍 Саме так!
  холява написав:я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге .
40+ це молодий вік? Мдаааааааа... 🤦
  Дюрі-бачі написав:А я чудово розумію Успіха: його кинули (пообіцяли перемогу за 2-3 місяці, яка не відбулась), а тепер навіть світло в кінці тунелю (демобілізацію) не показують
+100500!👍 Саме так!
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 15:28

Xenon написав:
Лукашенко призвал остановить войну в Украине и к "переговорам о земле и мире"

"Голубь мира", чё уж там.
Который говорил
«Украина никогда с нами не будет воевать: эта война продлится максимум три-четыре дня. Там некому будет против нас воевать. Те, кого там показывают с этими деревянными автоматами, как они тренируются… Так мы сейчас выйдем с тобой в соседний зал, снимем на мобильный телефон тренировку эту и покажем. И как только чуть-чуть запахло, Володя Зеленский сразу трухнул»

Который предоставил территорию Белоруссии для вторжения в Украину

Который предоставлял военные аэродромы Белоруссии для базирования российской авиации, которая наносила ракетные удары по Украине

Xenon написав:
Российский "оппозиционер" Явлинский после встречи с Путиным вызвался стать переговорщиком с Украиной

А кто это ?
Достали из политического морга эрзац-кандидата на выборы Путина
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 29 жов, 2023 15:29, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 15:28

Все йде до плану Б ;)

холява написав:А что, бунт бы устроили ?
Так давайте в армию ! Бунтарь из Закарпатья !Оторвите зад .
Тоже повоюете 2-3 месяца , а потом я готов с вами обсудить кого и куда обманули .
Так давайте зі мною обсудіть?
Я вже не то що 2-3міс., а вже всі 20місяців на фронті! І бачу із середини "той весь бардак"!

Вже 20міс. на питання - "ви з окопу пишете?" Можу сміливо і твердо відповідати - "Так!"

І що з того?
  Дюрі-бачі написав:План то є, але його виконання не тільки від нас залежить. Зокрема, одна із основних причин, що контрнаступ пішов не так, як рекламували: ЄС обіцяв мільйон снарядів в січні, а до сьогодні поставив всього 300 тис.
Отож! Знову цей Захід...
А я про нього теж рік пишу...

І от останні 3-4міс. пуляємо ~ х2
Вже і нові нашого виробництва дають, і різну збірну десь зішкрібають "по сусєках" трохи підржавлених... - все летить на голови оркам!

А Захід лише третину поставив?🤦🏻🤦‍♂️🤦🏻
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 15:34

Дюрі-бачі написав:
  холява написав:Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге

А я чудово розумію Успіха: його кинули (пообіцяли перемогу за 2-3 місяці, яка не відбулась), а тепер навіть світло в кінці тунелю (демобілізацію) не показують. Я б в таких умовах не тільки б нив...

Так ти і ниєшь.
Все погано ... перемоги немає ... тому не треба іти воювати
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 53915392539353945395 ... 14591>
Форум:
+ Додати
    тему