|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 05 лис, 2023 11:31
akurt написав:Да, мы знаем. Также знаем, в чем эта доля.
Акурт, мне было просто интересно и я пошарила по открытым источникам. Вы купили однушку в Турции за 47тыш.$ несмотря на то как Вы пытаетесь преподнести реальные аналоги сейчас однушки вроде Вашей стоят 85. Мои купили через год от Вашего квартиру в Киеве за 43, аналог на сегодня такой же убитой 70. Это без ремонта в который они вбухались. С ремонтом аналог более 95. В стране с войной это пипец как неплохо. И общий результат, как видите инвестиции в грубых $ у нас лучше ))) Жизнь лузеров в общем баксовом выражении обошла сенсея Анталии в моменте )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лис, 2023 11:35
stm написав: akurt написав:Да, мы знаем. Также знаем, в чем эта доля.
Акурт, мне было просто интересно и я пошарила по открытым источникам. Вы купили однушку в Турции за 47тыш.$ несмотря на то как Вы пытаетесь преподнести реальные аналоги сейчас однушки вроде Вашей стоят 85. Мои купили через год от Вашего квартиру в Киеве за 43, аналог на сегодня такой же убитой 70. Это без ремонта в который они вбухались. С ремонтом аналог более 95. В стране с войной это пипец как неплохо. И общий результат, как видите инвестиции в грубых $ у нас лучше ))) Жизнь лузеров в общем баксовом выражении обошла сенсея Анталии в моменте )))
Для коректності порівняння варто враховувати вартість ремонту, в який "вбухались", бо Акурт за 47, ніби, взяв вже з ремонтом. В ремонт навряд чи менше 15-20к вклали, то ж 58-63 - - >70 вже виглядає не так яскраво. Але звісно вже добре, що динаміка позитивна, при таких обставинах
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 05 лис, 2023 13:00
Звісно, akurt взяв вже готову під ключ, не тільки з ремонтом, а й частково з меблями: в прихожій та в кухні. В кухні крім того встановлено забудовником: варочна поверхня, витяжка, духова шафа та мийка. Повністю готовий санвузол: душова кабіна, умивальник, унітаз, все зроблено для пральної машини. Як родзинка на тортику: система підігріву води за допомогою сонячних батарей на даху. Зараз всі розуміють, яка це корисна річ. В мене в гостях був український архітектор, то сказав те, що я не знав: будинок на 19 квартир, 5 поверхів побудовано в стилі «Модерн». Фото входу в підʼїзд розміщено в одному з журналів по дизайну: там гарна робота по різці мармуру та з мармуру різних кольорів викладно оздоблення вхідних дверей в будинок. В мене і в кімнатах і на балконі - підвіконня з натурального мармуру. Додамо до цього: встого 19 квартир, парковка тільки для мешканців за брамою, ну і така дрібничка, як плавальний басейн (працює з 1 червня до 1 жовтня). Басейн та будинок по периметру оточено деревами гранатів, лимонів, помаранчів, хвойниками, оливками, кумкватом, пальмами та газонами. Бідна пані stm вже 5 років намагається мені довести, що є на Земній кулі люди, які не мають калькулятор. Мають. І тому не мешкають поруч з нею на Позняках. Але я її підтримую: завжди варто наближатися до хорошого, а потім прекрасного. Мрії та сновидіння тут допомагають конкретно.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 05 лис, 2023 13:15, всього редагувалось 2 разів.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Нед 05 лис, 2023 13:08
akurt написав:Звісно, akurt взяв вже готову під ключ, не тільки з ремонтом, а й частково з меблями: в прихожій та в кухні. В кухні крім того встановлено забудовником: варочна поверхня, витяжка, духова шафа та мийка. Повністю готовий санвузол: душова кабіна, умивальник, унітаз, все зроблено для пральної машини. Як родзинка на тортику: система підігріву води за допомогою сонячних батарей на даху. Зараз всі розуміють, яка це корисна річ. В мене в гостях був український архітектор, то сказав те, що я не знав: будинок на 19 квартир, 5 поверхів побудовано в стилі «Модерн». Фото входу в підʼїзд розміщено в одному з журналів по дизайну: там гарна робота по різці мармуру та з мармуру різних кольорів викладно оздоблення вхідних дверей в будинок. В мене і в кімнатах і на балконі - підвіконня щ натурального мармуру. Додамо до цього: встого 19 квартир, парковка тільки для мешканців за брамою, ну і така дрібничка, як плавальний басейн (працює з 1 червня до 1 жовтня). Бідна пані stm вже 5 років намагається мені довести, що є на Земній кулі люди, які не мають калькулятор. Мають. І тому не мешкають поруч з нею на Позняках. Але я її підтримую: завжди варто наближатися до хорошого, а потім прекрасного. Мрії та сновидіння тут допомагають конкретно.
Лучше быть лузером и продать за 95-97, чем супер профи с варочной и получить на руки 85 ))) Бедная СТМ ))) Для Фейслеса, который правильно оценил историю. Далеко не 20, больше, значительно, но все равно в +. И мы говорим о лузере в моменте имеющем больше $ ))) У Акурта как у как у Деника: везение в жизни - это залететь ещё в школе, стать вдовой, уехать в Данию и выйти замуж )))
Востаннє редагувалось stm в Нед 05 лис, 2023 13:15, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лис, 2023 13:11
Ну, не те, щоб дуже бідна: хтось тиждень тому на цьому форумі написав, що бідні тут не ходять. Але наївна до безтями.
Добре, напишіть, чому вас не прийняла цього разу Чехія. Це буде актуально.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Нед 05 лис, 2023 13:16
akurt написав:Ну, не те, щоб дуже бідна: хтось тиждень тому на цьому форумі написав, що бідні тут не ходять. Але наївна до безтями. Добре, напишіть, чому вас не прийняла цього разу Чехія. Це буде актуально.
Я туда не себя вывозила ) Кстати, на рождество меня ждут, причём даже Чехи 
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лис, 2023 13:27
Вот за что я ценю пані stm - и всем советую, своего рода современная бесстрашная Жанна ДʼАрк: ведь все стало на свои места: - ее уже «вывозили» в Италию ухаживать за одноклассником Муссолини в 2019 году; - ее уже «вывозили» покупать Palazzo в Калабрии в 2020 году; целый месяц «вывозили»; - аккурат 5 ноября 2021 она на всю Украину огласила о том, что держит в руках «настоящую, железную бумажку» (Преображенский), с которой ее пустят в Италию поработать у второго одноклассника Муссолини. - в 2022 году нашла хорошую защиту в Румынии, но не приняла Румыния. - в начале 2023 огласила на всю Украину, что подписывает договор о покупке в кредит квартиры на Староместской Площади Праги под 7% годовых. - в том же 2023 огласила, что 7% имелось ввиду не в Праге, а в Украине. - вот 5 ноября оказалось, что в Прагу «не для того вывозили». И не себя вывозила. Как бы все стало на свои места. Паззл сложился. А мне нравится: все же мечтать о 95 000$ - это приятно и добавляет оптимизма. Всем учиться! И я буду учиться.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Нед 05 лис, 2023 13:37
akurt написав:- ее уже «вывозили» в Италию ухаживать за одноклассником Муссолини в 2019 году; - ее уже «вывозили» покупать Palazzo в Калабрии в 2020 году; целый месяц «вывозили»; - аккурат 5 ноября 2021 она на всю Украину огласила о том, что держит в руках «настоящую, железную бумажку» (Преображенский), с которой ее пустят в Италию поработать у второго одноклассника Муссолини. - в 2022 году нашла хорошую защиту в Румынии, но не приняла Румыния. - в начале 2023 огласила на всю Украину, что подписывает договор о покупке в кредит квартиры на Староместской Площади Праги под 7% годовых. - в том же 2023 огласила, что 7% имелось ввиду не в Праге, а в Украине. - вот 5 ноября оказалось, что в Прагу «не для того вывозили». И не себя вывозила.
Цікава історія еміграції, але не саксес-сторі.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 05 лис, 2023 13:58
Denik написав: stm написав:У Акурта как у как у Деника: везение в жизни - это залететь ещё в школе, стать вдовой, уехать в Данию и выйти замуж )))
Зараз десь не менше мільйона жінок, що виїхали просто без дітей та чоловіка дочекаються своєї менопаузи в Європі. При цьому краще "залетіти" в школі. І біля 40 років мати вже сина починаючого ІТ-шника.
Деник, моя подруга порадовала неделю назад. Гуляла с собакой к ней клеился мужик 54 года, с тонкой душевной ориентацией "представляешь, мне 25-летние не дают почему-то" )))) Вы свою дочь воспитаите правильно, я уверенна. Про менопаузу надо с рождения объяснять ))) Главное - это ж главное )))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лис, 2023 14:18
Faceless написав:stm написав: akurt написав:Да, мы знаем. Также знаем, в чем эта доля.
Для коректності порівняння варто враховувати вартість ремонту, в який "вбухались", бо Акурт за 47, ніби, взяв вже з ремонтом. В ремонт навряд чи менше 15-20к вклали, то ж 58-63 - - >70 вже виглядає не так яскраво. Але звісно вже добре, що динаміка позитивна, при таких обставинах
В Киеве. Вероятно, во Львове (точно не знаю, не интересовался).
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-