Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14711472147314741475 ... 2900>
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 11:31

akurt написав:Да, мы знаем.
Также знаем, в чем эта доля.

Акурт, мне было просто интересно и я пошарила по открытым источникам. Вы купили однушку в Турции за 47тыш.$ несмотря на то как Вы пытаетесь преподнести реальные аналоги сейчас однушки вроде Вашей стоят 85.
Мои купили через год от Вашего квартиру в Киеве за 43, аналог на сегодня такой же убитой 70. Это без ремонта в который они вбухались. С ремонтом аналог более 95. В стране с войной это пипец как неплохо.
И общий результат, как видите инвестиции в грубых $ у нас лучше ))) Жизнь лузеров в общем баксовом выражении обошла сенсея Анталии в моменте )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 11:35

Re: Еміграція, заробітчанство

stm написав:

Акурт, мне было просто интересно и я пошарила по открытым источникам. Вы купили однушку в Турции за 47тыш.$ несмотря на то как Вы пытаетесь преподнести реальные аналоги сейчас однушки вроде Вашей стоят 85.
Мои купили через год от Вашего квартиру в Киеве за 43, аналог на сегодня такой же убитой 70. Это без ремонта в который они вбухались. С ремонтом аналог более 95. В стране с войной это пипец как неплохо.
И общий результат, как видите инвестиции в грубых $ у нас лучше ))) Жизнь лузеров в общем баксовом выражении обошла сенсея Анталии в моменте )))

Для коректності порівняння варто враховувати вартість ремонту, в який "вбухались", бо Акурт за 47, ніби, взяв вже з ремонтом.
В ремонт навряд чи менше 15-20к вклали, то ж 58-63 - - >70 вже виглядає не так яскраво. Але звісно вже добре, що динаміка позитивна, при таких обставинах
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 13:00

Звісно, akurt взяв вже готову під ключ, не тільки з ремонтом, а й частково з меблями: в прихожій та в кухні.
В кухні крім того встановлено забудовником: варочна поверхня, витяжка, духова шафа та мийка.
Повністю готовий санвузол: душова кабіна, умивальник, унітаз, все зроблено для пральної машини.
Як родзинка на тортику: система підігріву води за допомогою сонячних батарей на даху. Зараз всі розуміють, яка це корисна річ.
В мене в гостях був український архітектор, то сказав те, що я не знав: будинок на 19 квартир, 5 поверхів побудовано в стилі «Модерн».
Фото входу в підʼїзд розміщено в одному з журналів по дизайну: там гарна робота по різці мармуру та з мармуру різних кольорів викладно оздоблення вхідних дверей в будинок.
В мене і в кімнатах і на балконі - підвіконня з натурального мармуру.
Додамо до цього: встого 19 квартир, парковка тільки для мешканців за брамою, ну і така дрібничка, як плавальний басейн (працює з 1 червня до 1 жовтня). Басейн та будинок по периметру оточено деревами гранатів, лимонів, помаранчів, хвойниками, оливками, кумкватом, пальмами та газонами.
Бідна пані stm вже 5 років намагається мені довести, що є на Земній кулі люди, які не мають калькулятор. Мають. І тому не мешкають поруч з нею на Позняках.
Але я її підтримую: завжди варто наближатися до хорошого, а потім прекрасного.
Мрії та сновидіння тут допомагають конкретно.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 05 лис, 2023 13:15, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 13:08

akurt написав:Звісно, akurt взяв вже готову під ключ, не тільки з ремонтом, а й частково з меблями: в прихожій та в кухні.
В кухні крім того встановлено забудовником: варочна поверхня, витяжка, духова шафа та мийка.
Повністю готовий санвузол: душова кабіна, умивальник, унітаз, все зроблено для пральної машини.
Як родзинка на тортику: система підігріву води за допомогою сонячних батарей на даху. Зараз всі розуміють, яка це корисна річ.
В мене в гостях був український архітектор, то сказав те, що я не знав: будинок на 19 квартир, 5 поверхів побудовано в стилі «Модерн».
Фото входу в підʼїзд розміщено в одному з журналів по дизайну: там гарна робота по різці мармуру та з мармуру різних кольорів викладно оздоблення вхідних дверей в будинок.
В мене і в кімнатах і на балконі - підвіконня щ натурального мармуру.
Додамо до цього: встого 19 квартир, парковка тільки для мешканців за брамою, ну і така дрібничка, як плавальний басейн (працює з 1 червня до 1 жовтня).
Бідна пані stm вже 5 років намагається мені довести, що є на Земній кулі люди, які не мають калькулятор. Мають. І тому не мешкають поруч з нею на Позняках.
Але я її підтримую: завжди варто наближатися до хорошого, а потім прекрасного. Мрії та сновидіння тут допомагають конкретно.

Лучше быть лузером и продать за 95-97, чем супер профи с варочной и получить на руки 85 )))
Бедная СТМ )))
Для Фейслеса, который правильно оценил историю. Далеко не 20, больше, значительно, но все равно в +. И мы говорим о лузере в моменте имеющем больше $ )))
У Акурта как у как у Деника: везение в жизни - это залететь ещё в школе, стать вдовой, уехать в Данию и выйти замуж )))
Востаннє редагувалось stm в Нед 05 лис, 2023 13:15, всього редагувалось 1 раз.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 13:11

Ну, не те, щоб дуже бідна: хтось тиждень тому на цьому форумі написав, що бідні тут не ходять.
Але наївна до безтями.

Добре, напишіть, чому вас не прийняла цього разу Чехія.
Це буде актуально.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 13:16

akurt написав:Ну, не те, щоб дуже бідна: хтось тиждень тому на цьому форумі написав, що бідні тут не ходять.
Але наївна до безтями.

Добре, напишіть, чому вас не прийняла цього разу Чехія.
Це буде актуально.

Я туда не себя вывозила ) Кстати, на рождество меня ждут, причём даже Чехи :)
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 13:27

Вот за что я ценю пані stm - и всем советую, своего рода современная бесстрашная Жанна ДʼАрк: ведь все стало на свои места:
- ее уже «вывозили» в Италию ухаживать за одноклассником Муссолини в 2019 году;
- ее уже «вывозили» покупать Palazzo в Калабрии в 2020 году; целый месяц «вывозили»;
- аккурат 5 ноября 2021 она на всю Украину огласила о том, что держит в руках «настоящую, железную бумажку» (Преображенский), с которой ее пустят в Италию поработать у второго одноклассника Муссолини.
- в 2022 году нашла хорошую защиту в Румынии, но не приняла Румыния.
- в начале 2023 огласила на всю Украину, что подписывает договор о покупке в кредит квартиры на Староместской Площади Праги под 7% годовых.
- в том же 2023 огласила, что 7% имелось ввиду не в Праге, а в Украине.
- вот 5 ноября оказалось, что в Прагу «не для того вывозили». И не себя вывозила.
Как бы все стало на свои места. Паззл сложился.
А мне нравится: все же мечтать о 95 000$ - это приятно и добавляет оптимизма.
Всем учиться!
И я буду учиться.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 13:37

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:- ее уже «вывозили» в Италию ухаживать за одноклассником Муссолини в 2019 году;
- ее уже «вывозили» покупать Palazzo в Калабрии в 2020 году; целый месяц «вывозили»;
- аккурат 5 ноября 2021 она на всю Украину огласила о том, что держит в руках «настоящую, железную бумажку» (Преображенский), с которой ее пустят в Италию поработать у второго одноклассника Муссолини.
- в 2022 году нашла хорошую защиту в Румынии, но не приняла Румыния.
- в начале 2023 огласила на всю Украину, что подписывает договор о покупке в кредит квартиры на Староместской Площади Праги под 7% годовых.
- в том же 2023 огласила, что 7% имелось ввиду не в Праге, а в Украине.
- вот 5 ноября оказалось, что в Прагу «не для того вывозили». И не себя вывозила.

Цікава історія еміграції, але не саксес-сторі.
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1861 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 13:58

Denik написав:
  stm написав:У Акурта как у как у Деника: везение в жизни - это залететь ещё в школе, стать вдовой, уехать в Данию и выйти замуж )))

Зараз десь не менше мільйона жінок, що виїхали просто без дітей та чоловіка дочекаються своєї менопаузи в Європі. При цьому краще "залетіти" в школі. І біля 40 років мати вже сина починаючого ІТ-шника.

Деник, моя подруга порадовала неделю назад. Гуляла с собакой к ней клеился мужик 54 года, с тонкой душевной ориентацией "представляешь, мне 25-летние не дают почему-то" ))))
Вы свою дочь воспитаите правильно, я уверенна. Про менопаузу надо с рождения объяснять ))) Главное - это ж главное )))
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 14:18

Faceless написав:
stm написав:

Для коректності порівняння варто враховувати вартість ремонту, в який "вбухались", бо Акурт за 47, ніби, взяв вже з ремонтом.
В ремонт навряд чи менше 15-20к вклали, то ж 58-63 - - >70 вже виглядає не так яскраво. Але звісно вже добре, що динаміка позитивна, при таких обставинах

В Киеве.
Вероятно, во Львове (точно не знаю, не интересовался).
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 14711472147314741475 ... 2900>
Форум:
+ Додати
    тему