|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 09 лис, 2023 14:46
Faceless написав:о. Закриття більшості магазинів чи ТРЦ в неділю це по-перше, зменщення виторгу, падіння ВВП, падіння доходів;
Так саме це стм і мала на увазі своєю кавою. Але в Польщі щось більше ввп і в Німеччині також, в Автрії(начебто лінь перевіряти). То може проблема не в цьому. А зі сторони звичайних як я або працівників в цих сферах то це завжди вихідний і день для себе, незручностей ніяких немає, хто що хоче то і робе як хоче так і відпочиває або працює, вчиться) Та й то це ще зручніше, бо люди знають що можуть зустрітись в якийсь день, а не рахувати в кого яка зміна. Такий стиль політики це НЕ те саме якби я не ходив в ТЦ бо НЕ хочу. Та і багато маленьких крамничок можуть знайти спосіб відчинитися, але чомусь цього не роблять, а то вже в п'ятницю о 15від них і сліду немає. Добре не буду сперечатися. Але подумайте для себе чим Ви займаєтесь у вихідні) стм, я Вашу позицію добре розумію І ви праві також. Але мене не хочете розуміти) Право може бути і на різати людей як я написав, і чоловіків зараз взагалі за свиней на фермі тримають чи ні? А паста в будь якому ресторані є, а з магазина в баночках то там 40% цукру. Да і для мене це макарони, позлю Вас 
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 260 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лис, 2023 15:02
BeneFuckTor написав: А паста в будь якому ресторані є, а з магазина в баночках то там 40% цукру. Да і для мене це макарони, позлю Вас  Вы нажили себе врага на всю жизнь ))) и это не совсем шутка ))) кофе в Польше и Чехии омно кстати, но я как-то не кричу что все поляки и чехи мне что-то должны, бегаю тузиком и ищу хоть что-то похожее на нормальный кофе. В Чехии ещё и с рыбными блюдами беда просто, даже в ресторанах. Чехи не любят рыбу и это факт, поэтому открывать рыбный можно, но я скорее прогорю, если 350тыс. украинцев не помогут ))) Вы походу заступаетесь за Бигора, это похвально. Но его аргумент что "одинаково я себе позволю или больше" в корне не верен. Теперь он позволит не одинаково, а меньшую площадь за большие деньги, зато летом не жарко и в воскресенье погулять можно )))
Востаннє редагувалось stm в Чет 09 лис, 2023 15:19, всього редагувалось 2 разів.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лис, 2023 15:13
BeneFuckTor написав: Faceless написав:о. Закриття більшості магазинів чи ТРЦ в неділю це по-перше, зменщення виторгу, падіння ВВП, падіння доходів;
Так саме це стм і мала на увазі своєю кавою. Але в Польщі щось більше ввп і в Німеччині також, в Автрії(начебто лінь перевіряти). То може проблема не в цьому. А зі сторони звичайних як я або працівників в цих сферах то це завжди вихідний і день для себе, незручностей ніяких немає, хто що хоче то і робе як хоче так і відпочиває або працює, вчиться) Та й то це ще зручніше, бо люди знають що можуть зустрітись в якийсь день, а не рахувати в кого яка зміна. Такий стиль політики це НЕ те саме якби я не ходив в ТЦ бо НЕ хочу. Та і багато маленьких крамничок можуть знайти спосіб відчинитися, але чомусь цього не роблять, а то вже в п'ятницю о 15від них і сліду немає. Добре не буду сперечатися. Але подумайте для себе чим Ви займаєтесь у вихідні) стм, я Вашу позицію добре розумію І ви праві також. Але мене не хочете розуміти) Право може бути і на різати людей як я написав, і чоловіків зараз взагалі за свиней на фермі тримають чи ні? А паста в будь якому ресторані є, а з магазина в баночках то там 40% цукру. Да і для мене це макарони, позлю Вас 
По п.1 - так, в них ВВП більше загалом, але якби магазини працювали в неділю, було б ще вище. Щодо "незручностей ніяких немає" - так того й не відчуєш, якщо звик, що нічого не працює в неділю  . От якби було з чим порівняти - певен, оцінили б зручність. Також одразу б оцінили зручність того, що ТРЦ і супермаркети можуть працювати до ночі, а не до шостої. Так, єдине виправдання такої політики - це типу "турбота" за людей, яким доводиться працювати у вихідні. Ну так це, як на мене, має регулюватися можливістю брати вихідні в інші дні тижня, надбавками за роботу ввечері, вночі, та у вихідні, а не загальною забороною і вказівками хто коли має працювати, а коли - ні. Далеко не все в більш розвинених/багатших країнах ідеально, і далеко не все варто наслідувати. Як і далеко не все у нас гірше. П.С. Не догнав про "пасту в баночках з 40% цукру". Яких ще баночках? Чи ви про соуси? Так соус не рівно паста, і не обов'язково з цукром. А макарони то смачні тістечка 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 09 лис, 2023 15:15
stm написав: BeneFuckTor написав: А паста в будь якому ресторані є, а з магазина в баночках то там 40% цукру. Да і для мене це макарони, позлю Вас  Вы нажили себе врага на всю жизнь ))) и это не совсем шутка ))) кофе в Польше и Чехии омно кстати, но я как-то не кричу что все поляки и чехи мне что-то должны, бегаю тузиком и ищу хоть что-то похожее на нормальный кофе. В Чехии ещё и с рыбными блюдами беда просто, даже в ресторанах. Чехи не любят рыбу и это факт, поэтому открывать рыбный можно, но я скорее прогорю, если 350тыс. украинцев не помогут )))
Склалося уявлення що в Чехії взагалі місцева кухня не дуже, а більшість ресторанів не по локальній кухні, а по італійський/французькій. Те, що ніби місцеве - якась дуже важка і надто жирна їжа
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 09 лис, 2023 15:17
Faceless написав:stm написав: BeneFuckTor написав: А паста в будь якому ресторані є, а з магазина в баночках то там 40% цукру. Да і для мене це макарони, позлю Вас  Вы нажили себе врага на всю жизнь ))) и это не совсем шутка ))) кофе в Польше и Чехии омно кстати, но я как-то не кричу что все поляки и чехи мне что-то должны, бегаю тузиком и ищу хоть что-то похожее на нормальный кофе. В Чехии ещё и с рыбными блюдами беда просто, даже в ресторанах. Чехи не любят рыбу и это факт, поэтому открывать рыбный можно, но я скорее прогорю, если 350тыс. украинцев не помогут )))
Склалося уявлення що в Чехії взагалі місцева кухня не дуже, а більшість ресторанів не по локальній кухні, а по італійський/французькій. Те, що ніби місцеве - якась дуже важка і надто жирна їжа
Это вы не поклонник гранолок (картофель фри) и жареного сыра. Лучшее колено в мире и темное пиво. И Фейслес, в воскресенье Поляки выходные именно потому что даже если не выходные, то на количество проданного товара это никак существенно не влияет, а на оклад и количество персонала влияет. В Чехии только в праздники большие маркеты выходные, а в воскресенье на час меньше работают. ВВП Польши по товарам не поднимется от слова совсем, сделай они не выходным, а затраты возрастут по зарплатам ЕС  Официальная версия что бы люди имели время для себя конечно же))) Лидл в Варшаве с 6 до 23 как в Киеве, неожиданно. Но заставлять только варшаван из всей страны выходить в воскресенье, я хочу посмотреть на этого смелого макаронщика BeneFuckTor)))
Востаннє редагувалось stm в Чет 09 лис, 2023 15:48, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лис, 2023 15:48
stm написав: Faceless написав:stm написав:[quote="5645248:BeneFuckTor"] А паста в будь якому ресторані є, а з магазина в баночках то там 40% цукру. Да і для мене це макарони, позлю Вас  Вы нажили себе врага на всю жизнь ))) и это не совсем шутка ))) кофе в Польше и Чехии омно кстати, но я как-то не кричу что все поляки и чехи мне что-то должны, бегаю тузиком и ищу хоть что-то похожее на нормальный кофе. В Чехии ещё и с рыбными блюдами беда просто, даже в ресторанах. Чехи не любят рыбу и это факт, поэтому открывать рыбный можно, но я скорее прогорю, если 350тыс. украинцев не помогут )))
Это вы не поклонник гранолок (картофель фри) и жареного сыра. Лучшее колено в мире и темное пиво. И Фейслес, в воскресенье Поляки выходные именно потому что даже если не выходные, то на количество проданного товара это никак существенно не влияет, а на оклад и количество персонала влияет. В Чехии только в праздники большие маркеты выходные, а в воскресенье на час меньше работают. ВВП Польши по товарам не поднимется от слова совсем, сделай они не выходным, а затраты возрастут по зарплатам ЕС  Официальная версия что бы люди имели время для себя конечно же)))[/quote]Ну в Польщі можливо. Але ж і в Німеччині така ж історія
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 09 лис, 2023 16:09
Faceless написав:Ну в Польщі можливо. Але ж і в Німеччині така ж історія
Густота населения  Дрезден каждый день Лидл работает до 21:00, что бы немцы не перетрудились конечно же, не из-за спроса. До 23:00 нельзя оказывается и в воскресенье тоже не подышать воздухом бедным дрезденцам )))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лис, 2023 16:13
Faceless написав:Закриття більшості магазинів чи ТРЦ в неділю це, по-перше - зменщення виторгу, падіння ВВП, падіння доходів
Цікаво як порахували? Наприклад, умовний Іван споживає буханку хліба кожен день. В країні з 7 робочими днями він купляє в один день 1 буханку - 7 буханок. В Польщі він купить шість а один день буде сидіти без їжі? Чи просто купить в суботу 2 буханки? Чи людині треба купити кросівки - але вона їх не купить, взагалі, бо неділя вихідний. Буде гола ходити 
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 16:24
stm написав:кофе в Польше и Чехии омно кстати
Цікаво де кава не омно? В Ефіопії? Турції? Чи з власної кавоварки? Може воду треба якусь спеціальну додавати?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 16:27
BIGor написав: stm написав:кофе в Польше и Чехии омно кстати
Цікаво де кава не омно? В Ефіопії? Турції? Чи з власної кавоварки? Може воду треба якусь спеціальну додавати?
В Италии, в Украине (первый Львов, потом Киев), в Австрии.
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
|