Олег Шарп Соррі, не написав основне, про що казав Расмуссен - він заперечив, що прийняття України до альянсу у кордонах, які складуться на кінець наступного року, заморозить війну, віддавши українську територію Росії. На його думку, абсолютна надійність гарантій за статтею 5 утримала б Росію від посилення нападів на українську територію в межах НАТО і таким чином звільнила б українські сили для відправки на фронт. А також це єдиний спосіб ввести безполітну зону над територією України... Просто нагадаю, що за тиждень - це третій випадок, коли високопоставлений західний політик говорить про прискорений вступ України до НАТО навіть на тлі війни.Зеленський же при цьому відкидає таку можливість і продовжує розказувати, що Київ воюватиме до повернення до кордонів 1991 року.
Ееее... Шо!? ПреЗЕдент і справді відкидає можливість вступити у НАТО (хай і частково)???
Нічого він не відкидає. Розумно замовчує, поки "не сіло, не впало".
Ага... У такого “замовчування” навіть назва є -- “злочинна бездіяльність”. Крім одного випадку -- якщо Расмуссен та ін. випробовують цю ідею на власному електораті й прямо сказали Зе аби поки що не коментував.
А інакше... Ми “тонемо”. Нам вже кидали рятувальні кола. А тепер навіть руку протягують -- то хіба наразі є час дивитись на ту руку як барани...?
Howl написав:
Bobua написав:ПреЗЕдент і справді відкидає можливість вступити у НАТО (хай і частково)???
Есть моменты, которые президент не может решать единолично, он выступает в качестве озвучивания готового решения разных ветвей власти.
В последнее время очень много информации против текущей органа управления и представлено это в разных вариациях. Любые масштабные приказы для реализации определённых целей не один раз согласуются и корректируются по ходу событий.
Как по мне, то подобные вбросы нацелены на подрыв доверия к текущей власти. Что и старается добиться враг.
Але ж яка гілка влади проти порятунку? Народ має право знати хто обрав не порятунок, а загибель для всіх...
А якщо всі таки за -- то що заважає оголосити хоча би напрямок, напр., “так, дякуємо за таку щедру пропозицію, рухатимемось у цьому напрямку, як, зрештою, записано навіть і у Конституції.” А вже як вони той наказ узгодять і відкорегують -- то вторинне...
Дюрі-бачі написав:pesikot Які Ви хочете факти: судових вироків нема, навіть підозри особливо не вручають. Специфіка так, що в Закарпатті майже вся влада (Андріїв, Балоги, Леньо, Чубирка) - кум-сват-брат.
Нагадаємо, вночі 30 березня у Чернігові росіяни обстріляли бібліотеку імені Короленка, що розташована у центрі міста. В будівлі був розбитий дах, вибиті шибки та тріщини на стінах.
Це не випадковість
Рашисти цілеспрямованно б"ють по бібліотеках та по драмтеатрах - Маріуполь, Чернігів
Дюрі-бачі написав:pesikot Які Ви хочете факти: судових вироків нема, навіть підозри особливо не вручають. Специфіка так, що в Закарпатті майже вся влада (Андріїв, Балоги, Леньо, Чубирка) - кум-сват-брат.
Два вопроса
1) Зачем вы их выбираете ? ...
навіщо ви обрали Зе?
А це питання до кого ?
Якщо до мене ? То це дуже сильно повз мене. Тобі це не знати
Якщо до Дюрі-бачі ? То чого мене коментувати, запитуй до нього напряму
pesikot написав:Я так вижу, что у многих неокрепших умов есть запрос на "вертикаль власть" и "сильную руку"
На жаль справи набагато гірші. Нам хочуть навязати тезу що ми тупі і боягузи , а тому боїмося нести відповідальність за результат голосування бо не розуміємо що обирати за гречку -це давати владу тим хто нас обдуритьь і обкраде.
pesikot написав:Я так вижу, что у многих неокрепших умов есть запрос на "вертикаль власть" и "сильную руку"
На жаль справи набагато гірші. Нам хочуть навязати тезу що ми тупі і боягузи , а тому боїмося нести відповідальність за результат голосування бо не розуміємо що обирати за гречку -це давати владу тим хто нас обдуритьь і обкраде.
pesikot написав:[quote="5646278:Дюрі-бачі"]pesikot Які Ви хочете факти: судових вироків нема, навіть підозри особливо не вручають. Специфіка так, що в Закарпатті майже вся влада (Андріїв, Балоги, Леньо, Чубирка) - кум-сват-брат.
Два вопроса
1) Зачем вы их выбираете ? ...
навіщо ви обрали Зе?
А це питання до кого ?
Якщо до мене ? То це дуже сильно повз мене. Тобі це не знати ...[/quote]тобі, але це риторичне питання.... Бо не факт, що Дюрі голосував за Балоги або інш их з тієї компанії
Дюрі-бачі написав:він мені не подобався, але інші ще гірші.
Точно? Тобто навіть сьогодні в тебе Барига на війні наживався і ти проголосував за травень і шашлики? І своєї вини за Маріуполь чи Бучу - ти не відчуваєш?