|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 11 лис, 2023 20:39
BIGor написав: Bolt написав: akurt написав:Це той випадок, коли стабільність не є “good”. Нашим людям в Польщі хотілося б повернення минулогрудневих «5,0» PLN за $. Я в серпні здавав $ в Польщі здається по 4,04, то після того, що чув з форуму про 5, все здавалося в Польші дорогим.
Та мені теж би хотілось. В серпні коли був в Польщі , купляв малому телефон за 2 тис, курс як раз взагалі в р-ні 3. 90 був😟
Зате ЗП в мене цього літа в доларовому еквіваленті побила всі рекорди - ніколи так багато не заробляв. ПС, нічого собі Ви купляєте дітям подаруночки як на безробітнього...
На жаль наразі не маю статуса безробітного, це не так просто, як може видаватися. Малий втопив телефон в Іонічному морі, тож вже майже місяць страждав без телефона. Ага с 2 тис, я таксфрі вернув ~300зл(шкода, що через Глобал блю) якби напряму то з 450 було би.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 268 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 12 лис, 2023 14:53
Bolt написав:На жаль наразі не маю статуса безробітного, це не так просто, як може видаватися. Малий втопив телефон в Іонічному морі, тож вже майже місяць страждав без телефона. Ага с 2 тис, я таксфрі вернув ~300зл(шкода, що через Глобал блю) якби напряму то з 450 було би.
Вибачаюсь, може щось наплутав.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 13 лис, 2023 20:05
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 398 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 13 лис, 2023 20:17
Центральне опалення, не наш формат.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 268 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 13 лис, 2023 20:52
А чого і далі не хочете Варшаву? Не складно буде адмініструвати декілька різних міст?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 13 лис, 2023 21:27
Об’єкт прямо відповідає трьом ЛЛЛ. Я був в тому місці на початку серпня. Це недалеко від хмарочоса Biurowce .KTW II - для нього ділянку викупили ще 10 років тому, вели геодезичні та проєктні роботи - а побудували за 2,5 роки. Там здається більше 100 м висота. І цей комплекс не десь хто зна де в Битомі… або в Хожуві… ніби-то і Катовиці, але не Катовиці. В Хожуві зараз приятелька по колишньому бізнесу у дочки живе - так наче в селі. А це - ні. Реально класне місце в Катовицях.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3996 раз.
- Подякували: 1439 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Пон 13 лис, 2023 22:24
BIGor написав:А чого і далі не хочете Варшаву? Не складно буде адмініструвати декілька різних міст?
За 90 куе в Варшаве взагалі нічого нема. Денег хватает тільки от на Катовіце наприклад . Всё равно жене ехать, не мне😂
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 398 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 13 лис, 2023 22:33
beee написав: BIGor написав:А чого і далі не хочете Варшаву? Не складно буде адмініструвати декілька різних міст?
За 90 куе в Варшаве взагалі нічого нема. Денег хватает тільки от на Катовіце наприклад . Всё равно жене ехать, не мне😂
Якщо здавати в Варшаві, а жити в Катовіцах - то може норм, бо сілезьке воєводство щось не дуже по середнім доходам - тобто орендна плата менша варшавської.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 13 лис, 2023 23:34
beee написав: BIGor написав:А чого і далі не хочете Варшаву? Не складно буде адмініструвати декілька різних міст?
Як на мене, то Катовиці кращі за Варшаву: більш стильне та більш сучасне місто з шикарними трасами, приємним аеропортом, зручними відстанями та сполученнями до колись німецького Вроцлава, королівським Краковом, до рідної України, до чудових - без натовпу - гірськолижних центрів та Чехії. Ну, хазяїн - пан, але я в Катовицях працював років 5, то неймовірно їх люблю. Обʼїздив там всі околиці. Гарні спогади і про Битом, і про Сосновець… трохи південніше - резиденція останнього імператора Німеччини…в Пщина Pszczyna. А як тішать вуха назви знаменитих пиварень Польщі в Tychy та в Żywiec… А Варшава якась «ніяка». Мало хто знає, що в другу світову війну була майже повністю знищена і все - «новобуд». Єдине, що заслуговує на мою повагу - з фундаменту відновили королівський палац у Варшаві. Зараз ніхто і не здогадується, що там нічого від оригіналу не залишилося.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3996 раз.
- Подякували: 1439 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Сер 15 лис, 2023 09:32
akurt написав: beee написав: BIGor написав:А чого і далі не хочете Варшаву? Не складно буде адмініструвати декілька різних міст?
Як на мене, то Катовиці кращі за Варшаву: більш стильне та більш сучасне місто з шикарними трасами, приємним аеропортом, зручними відстанями та сполученнями до колись німецького Вроцлава, королівським Краковом, до рідної України, до чудових - без натовпу - гірськолижних центрів та Чехії. Ну, хазяїн - пан, але я в Катовицях працював років 5, то неймовірно їх люблю. Обʼїздив там всі околиці. Гарні спогади і про Битом, і про Сосновець… трохи південніше - резиденція останнього імператора Німеччини…в Пщина Pszczyna. А як тішать вуха назви знаменитих пиварень Польщі в Tychy та в Żywiec… А Варшава якась «ніяка». Мало хто знає, що в другу світову війну була майже повністю знищена і все - «новобуд». Єдине, що заслуговує на мою повагу - з фундаменту відновили королівський палац у Варшаві. Зараз ніхто і не здогадується, що там нічого від оригіналу не залишилося.
Однозначно сказати що краще - не можна. Чого тоді люди в основному не хочуть жити в Катовіцах, а ідуть в Краків/Варшаву/Англію?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1