Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
2XL написав:Чого тільки коштує орієнтовочний курс обміну з якоїсь казкової обмінки, який треба постійно виправляти. Бо такі курси тільки на оптi від 4-5к
Не от 4-5к, а от 1-2-3к. Да даже если 4-5к - это такая запредельная сумма ? Или вы в обменки по 100 баксов сдаёте ?
Якщо ви хотіли мене якось принизити що до мого фінансового становища, то вам це не вдалося.
Поступил недавно донат с таким комментарием: "Мужики, табличка "Клуб 50к - онлайн-покупка долларов в банках Украины" - идеальная, топище, я вас прошу, сделайте такую же таблицу для ЕВРИКОВ, пж, спс вам..."
mustbe Таблица норм, але на рахунок курса то правда. От як би наприклад була б функція, мій курс нужчий на 1-2-3-5 коп, було б ідеально. Бо в таблиці дійсно курс крупного опта, виключно сині і в центрі міста
ukr0014959 написав:От як би наприклад була б функція, мій курс нужчий на 1-2-3-5 коп, було б ідеально. Бо в таблиці дійсно курс крупного опта, виключно сині і в центрі міста
Такая фича давно реализована. Читайте текст под таблицей, там много полезного
ukr0014959 написав:От як би наприклад була б функція, мій курс нужчий на 1-2-3-5 коп, було б ідеально. Бо в таблиці дійсно курс крупного опта, виключно сині і в центрі міста
Такая фича давно реализована. Читайте текст под таблицей, там много полезного
Я не претендую але розібратись не зміг. Так ти можеш поставити свій курс, це є. Але як що максимальний курс змінюється ти знов мусиш змінювати свої настройки, як зробиьи, щоб він був завжди на 5 коп нижче я не зрозумів
У відділенні розкрили принцип формування курсу продажу На поточний рахунок (50к): Курс НБУ на сьогодні +1,5% 36,3644*101,5%=36,9099 На депозит (200к): Курс НБУ на сьогодні +1% 36,3644*101%=36,728