|
Онлайн-покупка валюты в банках Украины |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 гру, 2023 12:24
asti написав:Доброе утро форумчане! Я тут что подумал, если сближение курсов межбанка и налички продолжится и банки перестанут на этом зарабатывать - они со временем перестанут завозить в страну синий доллар так как это, насколько я понимаю, довольно затратная операция. Предвижу проблемы с выдачей трехмесячных депо в январе - феврале особенно теми банками, в которых клялись, что депозитные будут отдавать только синим)) 
Тут вопрос в другом. Всё что вокруг нас происходит совсем не внушает оптимизм по поводу вообще выдачи в USD. Власти топят печку бумажными ассигнациями. А когда они закончатся примут закон - в гривне по курсу. Тема с 3-месячными вообще не актуальна.
-
бульбик
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 58 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2023 12:44
бульбик написав: asti написав:Доброе утро форумчане! Я тут что подумал, если сближение курсов межбанка и налички продолжится и банки перестанут на этом зарабатывать - они со временем перестанут завозить в страну синий доллар так как это, насколько я понимаю, довольно затратная операция. Предвижу проблемы с выдачей трехмесячных депо в январе - феврале особенно теми банками, в которых клялись, что депозитные будут отдавать только синим)) 
Тут вопрос в другом. Всё что вокруг нас происходит совсем не внушает оптимизм по поводу вообще выдачи в USD. Власти топят печку бумажными ассигнациями. А когда они закончатся примут закон - в гривне по курсу. Тема с 3-месячными вообще не актуальна.
Если амерекосы дадут денег то все будет ок .. но пока не дают ...
-
Alexkievukraine
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2023 13:27
Alexkievukraine написав: бульбик написав: asti написав:Доброе утро форумчане! Я тут что подумал, если сближение курсов межбанка и налички продолжится и банки перестанут на этом зарабатывать - они со временем перестанут завозить в страну синий доллар так как это, насколько я понимаю, довольно затратная операция. Предвижу проблемы с выдачей трехмесячных депо в январе - феврале особенно теми банками, в которых клялись, что депозитные будут отдавать только синим)) 
Если амерекосы дадут денег то все будет ок .. но пока не дают ...
там же контролеров поставили, теперь всьо но к счастью есть европейские держатели
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2023 13:46
Для бесценных макроэкономических прогнозов от местных маститых финансовых икспердов есть другая тема - Теребоньки
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Суб 02 гру, 2023 14:08
mustbe написав:Кто снимал доллары в Кредо ? Поделитесь опытом, плиз. Какими купюрами выдают ? Не парят ли страхивки ? По возможности укажите город и отделение. Интересует ситуация по стране
Київ, зазвичай сині (Поділ, Почайна). Про страховки нічого не чув. Тільки курс у застосунку вже 37,44...
-
CapsLk
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2023 14:29
CapsLk написав: mustbe написав:Кто снимал доллары в Кредо ? Поделитесь опытом, плиз. Какими купюрами выдают ? Не парят ли страхивки ? По возможности укажите город и отделение. Интересует ситуация по стране
Київ, зазвичай сині (Поділ, Почайна). Про страховки нічого не чув. Тільки курс у застосунку вже 37,44... При этом курс кассы светит 37,29...
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 гру, 2023 14:48
asti написав:При этом курс кассы светит 37,29...
Світить курс каси за п'ятницю.
-
Zochan
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 гру, 2023 18:53
Розширений комент до скромного донату.
Ще раз дякую, Mustbe, за унікальну можливість бути у курсі оперативних новин у цій тематичній ніші, це неймовірно зручно, і дай вам Боже здоров’я, терпіння, та побільше ввічливих форумчан. Побажань та зауважень немає – все більше ніж чудово. Альтернативні таблиці є, але вони НЕ альтернатива цьому ресурсу й близько, і було вірно якось вами сказано, що «они другие – совсем другие»)) На мою думку, таблиця та інші опції удосконалюються автором на випередження очікуванням її користувачів («фарбування» банків + чат + бот, тощо). Коли думаєш, що вже і так все ідеально, але автор робить наступний крок щодо розширення деяких функцій та додавання тих чи інших фішек. І це не «компліменти» – це правда та констатація фактів.
І дозвольте трохи «запіздалої» власної лірики відносно тих періодів, коли через флуд таблиця закривається, і починають лунати гасла, на кшталт, «зробіть її платною для всіх» - «зробіть вхід під паролем за 50-100-200… і буде МЕНШЕ ФЛУДЕРІВ» і все таке. На мою думку – НІ, менше не буде. Може, навіть, навпаки. Оскільки, «флудер» - це не залежить від «платності», це у сидить у мізках та загальній культурі суб'єкта. Якщо умовний потенційний флудер купив доступ, то він буде вважати, що у нього стало ЩЕ більше прав на виказування своїх думок, та ЩЕ менше підстав враховувати встановлені правила, по типу, «так я ЖЕ заплатил… »
На моє переконання, можлива думка автора про «платний доступ для всіх» була обдумана ще до того як випустити канал в ефір – є своє бачення, і певна позиція відносно цього, і «Америку» з такими пропозиціями автору не відкриєш, бо якби такий задум і був би, то, ймовірно, він вже був би давно реалізований, хоча, хто знає як буде у майбутньому… «Хозяин – барин» (с)
І щодо мініквесту (питання про взаємозв’язок курсів «жирним» та «звичайним» шрифтами у різних стовпчиках таблиці). Не скажу, що весь цей час я саме «думав і думав» про це питання, але іноді до нього повертався, і маю зізнатись, що не знайшов між ними якусь чітку кореляцію, або логічне пояснення. Була думка, що «жирність» у наступних колонках залежить від того, що інші умови банку (наприклад, комісія) змінюються в автоматичному чи ручному режимі. Наприклад, якщо стартовий курс оновлюється «автоматично», а комісія банку «не автоматично», то наступні курси, після стартового, виділяються «жирним», оскільки вони залежать від комісії, яка, у разі зміни банком, редагується вручну. Але спостереження за такою «формулою» не находить свого підтвердження по усім банкам. Тому, здаюсь, і прошу розгадку з цими шрифтами)
П.С. І ще одне спостереження. У періоди відключення таблиці, у якості «покарання» за флуд, питома вага (концентрація) дотанів на певну одиницю часу (як по кількості, так і по сумам), порівняно із рівнозначною одиницею часу в період увімкненої таблиці, дещо підвищується)). Не на що не натякаю, але такі «виховні» заходи мають, як мінімум, подвійний ефект – і трохи підвищують дисципліну на деякий час, і локально покращується донатна статистика. Це, напевно, по типу – «починаємо більше щось цінити тоді, коли це втрачаємо» (с)
-
s17012017
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 гру, 2023 19:02
s17012017 написав:Ще раз дякую, Mustbe, за унікальну можливість бути у курсі оперативних новин у цій тематичній ніші, це неймовірно зручно, і дай вам Боже здоров’я, терпіння, та побільше ввічливих форумчан. Побажань та зауважень немає – все більше ніж чудово. Альтернативні таблиці є, але вони НЕ альтернатива цьому ресурсу й близько, і було вірно якось вами сказано, що «они другие – совсем другие»)) ... І щодо мініквесту (питання про взаємозв’язок курсів «жирним» та «звичайним» шрифтами у різних стовпчиках таблиці). Не скажу, що весь цей час я саме «думав і думав» про це питання, але іноді до нього повертався, і маю зізнатись, що не знайшов між ними якусь чітку кореляцію, або логічне пояснення. Була думка, що «жирність» у наступних колонках залежить від того, що інші умови банку (наприклад, комісія) змінюються в автоматичному чи ручному режимі. ...
Спасибо за добрые слова и за донат. Доброе слово и кошке приятно. А с болдовостью некоторых ячеек - всё просто в большинстве случаев. Они становятся жирными исключительно по видимой в таблице информации (кроме курса обмена). Например, ячейка в колонке "Продаём гривны" будет жирной, если число там больше пайки, больше 50к.
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2