ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 466467468469470 ... 670>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2023 16:38

Striker написав:Підвищили з 10к до 22к. Але ліміт на Оплату частинами не дають чомусь. При тому, що я зарплатник у них.

А де тут ЛІМІТ на оплату частинами?
ОЧ тута це просто ОКРЕМИЙ кредит (без%%), і його кожного разу треба окемо оформлювати -- проходити скоринг, підключати Дію, фотитися... Один раз я ТРИ рази підряд спробував це зробити поки попустило :)...
А зараз Алка повернула 3х міс безкоШтовні Розстрочки :idea:
Але у Мумби чуток краще саме за того, що з кредлимиту гроші не списують взагалі під ОЧ, а треба гасити ОСОБИСТО руцями з дебетки і є нагадування
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 509 раз.
Подякували: 1317 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2023 17:30

Amethyst написав:А де тут ЛІМІТ на оплату частинами?
ОЧ тута це просто ОКРЕМИЙ кредит (без%%), і його кожного разу треба окемо оформлювати -- проходити скоринг, підключати Дію, фотитися... Один раз я ТРИ рази підряд спробував це зробити поки попустило :)...
А зараз Алка повернула 3х міс безкоШтовні Розстрочки :idea:
Але у Мумби чуток краще саме за того, що з кредлимиту гроші не списують взагалі під ОЧ, а треба гасити ОСОБИСТО руцями з дебетки і є нагадування

Мені казали, що в розділі Кредити повинен бути ліміт на розстрочку, а якщо його там немає, то і розстрочок значить немає. А може я щось неправильно зрозумів. Я на Чорну п'ятницю хотів придбати товар і там Пумба була аж на 20 платежів. Я спробував оформити через сайт, мені дало відлуп. Потім я подзвонив на ГЛ, щоб мені допомогли у цьому питанні, і мені відповіли те, що я написав у першому реченні. І ще я потім спробував щось зробити у відділенні, бо там щось писало про недостатню інформацію, а у відділенні сказали, що все у мене норм, а оплата частинами - це індивідуальна пропозиція, і що вона ніяк не може мені її підключити. Якось так.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3676 раз.
Подякували: 5915 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2023 17:41

Striker, горячая линия часто говорит такое, что и близко к реальности не относится.
Я как-то оформлял (никаких лимитов в приложении на рассрочку у меня нет) - выбрал товар на Розетке, через приложение прошел какое-то анкетирование, подтянуло доки из Дии и рассрочка оформлена.
ramaz

Подякував: 130 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2023 17:44

ramaz написав:Striker, горячая линия часто говорит такое, что и близко к реальности не относится.
Я как-то оформлял (никаких лимитов в приложении на рассрочку у меня нет) - выбрал товар на Розетке, через приложение прошел какое-то анкетирование, подтянуло доки из Дии и рассрочка оформлена.

Воо, отак і треба робити )
Важливо надавати фінномер, що під ПУМБ заточен
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 509 раз.
Подякували: 1317 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2023 18:25

ramaz написав:через приложение прошел какое-то анкетирование, подтянуло доки из Дии и рассрочка оформлена.

В мене немає id картки, може в цьому причина.
  Amethyst написав:Воо, отак і треба робити )
Важливо надавати фінномер, що під ПУМБ заточен

Так я так і робив. Фінномер співпадає, на Розетці такий же.

Чекаю відповідь від представника банку з цього приводу. Ні співробітник на ГЛ, ні у відділенні мені нічим взагалі не допомогли. А люди на форумі кажуть зовсім інше.
Striker
Форумчанин року

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2023 20:03

Re: ПУМБ

Striker написав:В мене немає id картки, може в цьому причина.

У меня в Дии тоже только загран - все сработало
ramaz

Подякував: 130 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2023 22:51

ramaz написав:У меня в Дии тоже только загран - все сработало

Так загран також якось наче роляє, а звичайний паспорт точно ні.
Striker
Форумчанин року

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Нед 10 гру, 2023 18:08

Ferlakur написав:
  melkh написав:maxprofit в мене точно таке ж,м.Хмельницький, а ти з якого? Видаляв, новий утворював не куя не получається.Оплатив монькою, там все гуд.

У мене теж Хмельницький, той шаблон, за яким платив минулого місяця, пише "оплата неможлива через зміни на стороні постачальника". Зате самі собою намалювалися два нові шаблони з назвою "Хмельницька філія грму", при чому один з них з сумою місячної оплати, а другий із удвічі більшою. Сума в них редагується і зберігається. Але при спробі оплатити пише "1 проблемна послуга, її не виходить оплатити", а детально: "Немає несплачених рахунків. Очікуйте на нові і повторіть спробу пізніше".

Тепер ті два нових шаблони пишуть помилку, а старий ніби пофіксився, але пише суму до оплати на сьогодні 0 і не дає редагувати ("не редагується, вказана постачальником").
Ferlakur

Подякував: 321 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 гру, 2023 20:20

Ferlakur проплатив вже 3-м сусідам через моно, добре залітає та без комса, але без кошерного кешбеку, що не по свинорильськи.
melkh

Подякував: 7 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 08:51

melkh написав:Ferlakur проплатив вже 3-м сусідам через моно, добре залітає та без комса, але без кошерного кешбеку, що не по свинорильськи.

Так отож. Але куди спішити, почекаю. Є підозра, шо поки газмережі не виставлять рахунок, проплатити буде неможливо.
Ferlakur

Подякував: 321 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

#<1 ... 466467468469470 ... 670>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор