|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 08 гру, 2023 16:38
Striker написав:Підвищили з 10к до 22к. Але ліміт на Оплату частинами не дають чомусь. При тому, що я зарплатник у них.
А де тут ЛІМІТ на оплату частинами? ОЧ тута це просто ОКРЕМИЙ кредит (без%%), і його кожного разу треба окемо оформлювати -- проходити скоринг, підключати Дію, фотитися... Один раз я ТРИ рази підряд спробував це зробити поки попустило  ... А зараз Алка повернула 3х міс безкоШтовні Розстрочки  Але у Мумби чуток краще саме за того, що з кредлимиту гроші не списують взагалі під ОЧ, а треба гасити ОСОБИСТО руцями з дебетки і є нагадування
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 509 раз.
- Подякували: 1317 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 08 гру, 2023 17:30
Amethyst написав:А де тут ЛІМІТ на оплату частинами? ОЧ тута це просто ОКРЕМИЙ кредит (без%%), і його кожного разу треба окемо оформлювати -- проходити скоринг, підключати Дію, фотитися... Один раз я ТРИ рази підряд спробував це зробити поки попустило  ... А зараз Алка повернула 3х міс безкоШтовні Розстрочки  Але у Мумби чуток краще саме за того, що з кредлимиту гроші не списують взагалі під ОЧ, а треба гасити ОСОБИСТО руцями з дебетки і є нагадування
Мені казали, що в розділі Кредити повинен бути ліміт на розстрочку, а якщо його там немає, то і розстрочок значить немає. А може я щось неправильно зрозумів. Я на Чорну п'ятницю хотів придбати товар і там Пумба була аж на 20 платежів. Я спробував оформити через сайт, мені дало відлуп. Потім я подзвонив на ГЛ, щоб мені допомогли у цьому питанні, і мені відповіли те, що я написав у першому реченні. І ще я потім спробував щось зробити у відділенні, бо там щось писало про недостатню інформацію, а у відділенні сказали, що все у мене норм, а оплата частинами - це індивідуальна пропозиція, і що вона ніяк не може мені її підключити. Якось так.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: П'ят 08 гру, 2023 17:41
Striker, горячая линия часто говорит такое, что и близко к реальности не относится. Я как-то оформлял (никаких лимитов в приложении на рассрочку у меня нет) - выбрал товар на Розетке, через приложение прошел какое-то анкетирование, подтянуло доки из Дии и рассрочка оформлена.
-
ramaz
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 гру, 2023 17:44
ramaz написав:Striker, горячая линия часто говорит такое, что и близко к реальности не относится. Я как-то оформлял (никаких лимитов в приложении на рассрочку у меня нет) - выбрал товар на Розетке, через приложение прошел какое-то анкетирование, подтянуло доки из Дии и рассрочка оформлена.
Воо, отак і треба робити ) Важливо надавати фінномер, що під ПУМБ заточен
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 509 раз.
- Подякували: 1317 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 08 гру, 2023 18:25
ramaz написав:через приложение прошел какое-то анкетирование, подтянуло доки из Дии и рассрочка оформлена.
В мене немає id картки, може в цьому причина. Amethyst написав:Воо, отак і треба робити ) Важливо надавати фінномер, що під ПУМБ заточен
Так я так і робив. Фінномер співпадає, на Розетці такий же. Чекаю відповідь від представника банку з цього приводу. Ні співробітник на ГЛ, ні у відділенні мені нічим взагалі не допомогли. А люди на форумі кажуть зовсім інше.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: П'ят 08 гру, 2023 20:03
Striker написав:В мене немає id картки, може в цьому причина.
У меня в Дии тоже только загран - все сработало
-
ramaz
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 гру, 2023 22:51
ramaz написав:У меня в Дии тоже только загран - все сработало
Так загран також якось наче роляє, а звичайний паспорт точно ні.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Нед 10 гру, 2023 18:08
Ferlakur написав: melkh написав:maxprofit в мене точно таке ж,м.Хмельницький, а ти з якого? Видаляв, новий утворював не куя не получається.Оплатив монькою, там все гуд.
У мене теж Хмельницький, той шаблон, за яким платив минулого місяця, пише "оплата неможлива через зміни на стороні постачальника". Зате самі собою намалювалися два нові шаблони з назвою "Хмельницька філія грму", при чому один з них з сумою місячної оплати, а другий із удвічі більшою. Сума в них редагується і зберігається. Але при спробі оплатити пише "1 проблемна послуга, її не виходить оплатити", а детально: "Немає несплачених рахунків. Очікуйте на нові і повторіть спробу пізніше".
Тепер ті два нових шаблони пишуть помилку, а старий ніби пофіксився, але пише суму до оплати на сьогодні 0 і не дає редагувати ("не редагується, вказана постачальником").
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 гру, 2023 20:20
Ferlakur проплатив вже 3-м сусідам через моно, добре залітає та без комса, але без кошерного кешбеку, що не по свинорильськи.
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 гру, 2023 08:51
melkh написав:Ferlakur проплатив вже 3-м сусідам через моно, добре залітає та без комса, але без кошерного кешбеку, що не по свинорильськи.
Так отож. Але куди спішити, почекаю. Є підозра, шо поки газмережі не виставлять рахунок, проплатити буде неможливо.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
|