|
|
![]() Еміграція, заробітчанство
News from Canada 🇨🇦Уряд Онтаріо повертає стипендії для студентів з України у розмірі 10 000💵 Уряд провінції Онтаріо виділяє 2,5 мільйона доларів на дві стипендіальні програми для студентів, які постраждали від міжнародних трагедій. Стипендію солідарності Онтаріо-Україна та стипендія Пам’яті Онтаріо нададуть понад 200 студентам 10 000 доларів на їхню післясередню освіту в Онтаріо. …Починаючи з цієї осені, стипендії призначатимуться на основі академічних здібностей і фінансових потреб студентам, які навчаються у відповідних державних коледжах або університетах у 2023-24 навчальному році. Джерело: «Ми в Канаді» 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади ![]() Еміграція, заробітчанство
News from Canada Проведено опитування серед українців, які опинилися в Канаді щодо оформлення Виду на прожиття в Канаді (PR) та повернення в Україну. В опитуванні прийняли участь 2642 українця з телеграм-каналу «UA Canada - Ми в Канаді». Результати (з округленням до цілих чисел): - я вже подав документи на PR - 9%; - я планую податися - 75%; - я планую повернутися в Україну - 7%; - я планую повернутися в Європу або в іншу країну - 10%. ![]() Это, наверное, уже развал совка - 80-е - романтизация бандитов, очередной бунт молодого поколения - "мы ждем перемен", "есть на свете ветер перемен", "свежий ветер - я давно его хотел". В общем, олл ю нид из лав, а кто не с нами - тому в глаз. При Хруще и Лёне такого не было, разве что эпизоды. Менял три школы, никаких драк и избиений. С обеими сыновьями (школа+лицей) аналогично. Может, со школами везло, не буду обобщать. Наступила другая эпоха. ![]() Не самі свіжі дані про те, де відпочивають американці, але дають уявлення:
According to the National Travel and Tourism Office at the U.S. Department of Commerce, Mexico and Canada were by far the most popular destinations for U.S. resident travelers in 2019. While 39.3 million U.S. residents visited Mexico in one year, 15 million made a trip to Canada. Третє місце - Велика Британія, четверте - Італія, пʼяте - Франція. Не варто забувати, що Гавайі відносяться до «внутрішнього туризму» і там цифри теж вражаючі: « As our chart illustrates, the number of U.S. travelers visiting islands like Hawai'i, O'ahu or Maui has been rising continuously since 2014, crossing the 7-million mark for the first time in 2022.» ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоНесколько штрихов к картине НЙ
1. Нарисовался скандал с харчеванием нелегалов. Во-первых, оказывается, харчевание одного нелегала обходится в 33+ доллара в день на человека. То есть, если-бы моя семья так чавкала, то это выходило-бы в 4куе в месяц. Однако, мы укладываемся в 1,5 куе не особо себя ограничивая. При этом каждый месяц выбрасывается обедов на примерно миллион долларов. Одна из причин - обеды успевали остыть прежде чем их съедали. 2. Барабашову читать с валидолом, бо кондратий хватит. Сейчас народ покупает йолки. Их затягивают в специльные сетки, закидывают на крышу авто и или привязывают к реллингам или скотчем к крыше. Иголки по лаку крыши, смола, следы от скотча никого не чешут. Я вспоминаю как кирпичи в менее чем годовалый SUV грузил. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоСодомиты просто
Я б на 33уе каждый день не 118, а 181 бы весил, особенно от бифштексов, что свешивают края с тарелки По поводу йолоКК - сам к рейлингам на крыше, некрашеным и пластиковым, скотчем крепил пару раз ёлку, когда в кузове был просто адский свинарник. Просто завернуть её надо полностью!!!! в плёнку тепличную или что то подобное и закрепить на крыше. И не гнать на ухабах. Смола не вытечет. На мойке клей скотча с рейтингов прекрасно отдирали спреем каким-то гривен за 50.
|
|