Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 991992993994995 ... 1055>
Повідомлення Додано: Нед 24 гру, 2023 09:49

Успіх написав:
  cactusua написав:А що думаєте про самого забудовника? Хочу якраз взяти 1к. в Басівці. Добудує?
50/50 :)
А про самого забудовника треба дивитись скільки він проектів вже збудував/продав(я щойно глянув).
То, наче, такий собі "середнячковий" забудовник.
  Bolt написав:Яка різниця. Нахиба воно треба?!
Я тільки розігнався плюсанути)) як тільки прийшла думка - "а раптом людина хоче купити для себе/щоб там жити, а грошей - не густо?"
Але, все одно, якщо б навіть для себе (любить людина жити за містом), то я брав би готове. Або вже під завершення останньої черги всього об'єкту.

Дивлюсь, цей забудовник в більшості полюбляє будувати в єпенях))
І більшість його об'єктів - низької забудови(що наче і гуд, але...) Але цього разу він розігнався масштабно і заліз в найглибші єпеня))

Я от трохи теж не розумію ЦА))
Невже не краще купити собі стару хату у селі за копійки і збудувати поруч нормальну? І ще буде свій садочок, і грядочки під цибульку/часничок/петрушку))

А якщо кортить саме такий формат, як пропонує забудовник - то ще раз кажу, що я б дочекався останньої черги, яку б почали зводити - тоді вже і купував.
Ще хоч би солідний забудовник був би - типу Авалон, чи Ріел ;)

Коротше, я б краще собі купив особняк зі ставком і садком ;) :D

Краще купити стару, але нову не будувати.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 24 гру, 2023 10:03

Успіх написав:На днях телефонував до свого забудовника, який 2міс тому казав/обіцяв, що "до кінця року - точно/приточно здамо Вашу чергу!" :mrgreen:
А тут телефоную і чую у відповідь НОВУ дату🤦🤦‍♂️🤦🏻🙃 :mrgreen:

Щось згадалась новорічна пісенька Потапа і Насті - "Ну какой же Новий год без дати? Без дати й?" :mrgreen:

Забудовник не просить ще доплатити за м2, так як за той час затримки "все подорожало"?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 24 гру, 2023 17:30

А УСПІХ завжди там, де ним вміють ділитись!©

барабашов написав:Да сдаст за семь он
Либо ишак сдохнет(и курс сделает эти семь соткой +-), тут главное чтоб ремонт был максимально дешёвым и вандалоустойчивым, или падишах(с заменой первых трёх букв на мавзолее) и семь будет средней пенсией, а кассир АТБ при курсе 40 там будет на руки от 20кгрн получать.
$-чик, а кто ремонт прелести будет курировать если дембель чуть затянут, или там до запуска на ремонты ещё далеко(дом хоть внешне домучали, окна там,утепление есть?)? И как с бизнесом что типа папа курирует, сдыхает или свернули уже или жена потихоньку тянет?

Ну раз Барабашов не може заснути в третій годині ночі, а думає про смарт і бізнес Успіха - то ладно вже, розкажу :D
1. Вікна там ще минулої осені, чи зими встановили. Фасад теж давно зробили.
Та й взагалі, там майже все готово.
Бо я недавно телефонував, то вони мені сказали/пояснили, чому до кінця цього року не завершили.
Кажуть: "- ми не добрали інвесторів, тому прийшлось затягнути здачу. Будинок готовий, лише потрібно встановити лічильники і зробити "якісь там" документи і все - будемо підписувати Основні договора орієнтовно в лютому, а на ремонти запускати - у березні".
2. Бізнес. Швидше мертвий, ніж живий :mrgreen:
Тато його "тягнув" лише по вихідних і то лише з кінця весни до середини осені (минулого року - так само). Решта часу - там закрито.
Дружина не має здоров'я вести бізнес( ледве з двома дітьми справляється і своєю роботою вчителя)

Але тато - молодець! Вже десь приблизно 3/4 товару розпродав!
Я, як був у відпустці, думав піти в Податкову і закрити ПП.
Але, подумавши, що в Податковій подані папери/заяви з копіями певних доків, що я з початку повномасштабної - на фронті. Тому проблем зі штрафами не повинно бути.
Плюс, домовленість по оренді, що я нічого не сплачую і нічого мені не нарахують, поки я на фронті(так було запропоновано орендодавцем, бо в іншому разі - я б зразу закрив ТТ(торгову точку) і весь товар просив би тата завести собі в підвал і на балкон) :D

Тому, якось так
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 24 гру, 2023 17:54

"Ти нє пАвЄріш!"!))

flyman написав:Забудовник не просить ще доплатити за м2, так як за той час затримки "все подорожало"?
Просили! :D
Але...
Але трохи було по іншому ;)

Кинули мені на Вайбер (а я з ними тільки по Вайберу спілкуюсь, бо моб.звязок не завжди є) ще мені в кінці літа - "тут у Вашій черзі завершили робити заміри метражу... бла-бла-бла... - вийшло що у Вас на 1м більше(там 1м і трошки) - тож потрібно сплатити за "надлишковий метраж"..."
Але!
Але по тій ціні, яка була вказана у ПД!
Тобто, по "старій" ціні!
Тож у ПД ціна м2 щось 16Кгрн і трошки.
Тож там вийшла доплата щось 19К і трошки - сплатила моя дружина через касу банку по моєму нотаріально-завіреному(як я був у відпустці) дорученню.

Тож, не такий вже і поганий забудовник :lol:
Хоч і постійно(до війни - також) затягує с.чий син :mrgreen:
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 24 гру, 2023 19:52

Пане Успіх! Не хвилюйтеся!
Ми вже звикли до того, що люди, які не мають ніякого відношення ні до фронту, ні до інвестицій, ні до Львова, більше всього хвилюються про фронт, про інвестиції та про Львів…
Давно це повелося на Фінансовому форумі України.
Ви ж не забули, які більше всього на світі про вашу інвестицію у Львові хвилювався один пан з Ізраїля…
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 24 гру, 2023 20:08

Успіх написав:Тож, не такий вже і поганий забудовник
Хоч і постійно(до війни - також) затягує с.чий син
вот смотри 2 чека из эпицентра. товар один и тот же. Разница цен более чем в 2 раза. за неполных 2 года (доллар подорожал на 30%). Твой застройщик тебя просто грабит.

Если в 2022 ты бы мог сделать ремонт за 10куе сейчас он тебе обойдется в 15-16куе. Аренда в долларах наоборот упала (по крайней мере у меня). Тут канешно есть писатели у которых аренда в долларах довоенная. Но это звиздёжь. В лучшем случае довоенная гривневая цена. Что кстати тоже убыток, учитывая цены на ремонт и материалы.
Зображення
Зображення
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 24 гру, 2023 20:27, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 24 гру, 2023 20:24

Успіх написав:
  flyman написав:Забудовник не просить ще доплатити за м2, так як за той час затримки "все подорожало"?
Просили! :D
Але...
Але трохи було по іншому ;)

Кинули мені на Вайбер (а я з ними тільки по Вайберу спілкуюсь, бо моб.звязок не завжди є) ще мені в кінці літа - "тут у Вашій черзі завершили робити заміри метражу... бла-бла-бла... - вийшло що у Вас на 1м більше(там 1м і трошки) - тож потрібно сплатити за "надлишковий метраж"..."
Але!
Але по тій ціні, яка була вказана у ПД!
Тобто, по "старій" ціні!
Тож у ПД ціна м2 щось 16Кгрн і трошки.
Тож там вийшла доплата щось 19К і трошки - сплатила моя дружина через касу банку по моєму нотаріально-завіреному(як я був у відпустці) дорученню.

Тож, не такий вже і поганий забудовник :lol:
Хоч і постійно(до війни - також) затягує с.чий син :mrgreen:

не про ту доплату мова (не за додатковий метраж)
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 12:51

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

flyman написав:не про ту доплату мова (не за додатковий метраж)
Так я там вказав - "трохи по іншому", тобто - по іншій причині попросили оплатити.

Тож, ніяких "зверху" доплат НЕ просять!

Тому кажу - не такий вже і поганий забудовник))
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 12:57

За крок до перевороту думок©

vitaliiangel написав:Если в 2022 ты бы мог
...залишитись вдома, то може і так - був би дуже злий на забудовника.

А так, як я вже 22міс на фронті, то таке, як "затримка здачі новобудови" - давно-давним перейшло в розряд "мЄлочі жизні"! :D
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 12:59

Успіх написав:давно-давним перейшло в розряд "мЄлочі жизні"!
кнопка "мЄлочі жизні" в каждом калькуляторе. сейчас всё мелочи, пока есть что жрать.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 991992993994995 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему