|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Суб 23 гру, 2023 15:20
10/9/9 написав:А-У ! Куди поділись всі ті, хто засовує хлам у термінал? Висновок, таких нічтожно мало. І хлам, коли вже й надходить, масово надходить з інших джерел. Підказка: хлам надходить від тих, хто вивішує об'яви про продаж оптових партій 1996-го по дисконтній ціні, від усіх тих хлопчиків з чорними сміттєвими пакетами, які без черги заходять у банківську касу гуртових сум. А після візиту такого хлопчика, хо-ба, фокус - і на касі лише 1996-й.
доллар вверх и даже хлам не спешат сдавать. а обменки наоборот начинают брать хлам с удовольствием. asti написав:Але скоріш за все не матиме продовження. Готівка вже з обіду поповзла догори, і це при тому що банки зачинені - нема гривні і хлопи здають зелененькі і синенькі на свята🤒🤒🤒))
не сильно сдают. народ понимает 38,50 всё ещё халява, эок выше. когда я сдавал синие по 38,27 за несколько минут зашло 3 человека, все спрашивали есть ли синий шоб купить. В райфе "тетрадка" в клеточку, белые на понедельник, кому синие отдельный список, сказали отложат и наберут. без шоколадок. наверное совсем туго с клиентами если такой сервис.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 23 гру, 2023 16:26
10/9/9 написав: moveton написав: sergey_sryvkin написав:Вчора приват видав замовлення синіми. Мабуть, ВА очікує... 
Та не. Это говорят, что сейчас ракета стартует, весь долларовый хлам из банков вымели и им приходится эмиссию подвозить.
Хлам вимели, але назад в термінал не засунули. Щось конкретно не сходиться. хлам надходить від тих, хто вивішує об'яви про продаж оптових партій 1996-го по дисконтній ціні, від усіх тих хлопчиків з чорними сміттєвими пакетами, які без черги заходять у банківську касу гуртових сум. А після візиту такого хлопчика, хо-ба, фокус - і на касі лише 1996-й.
На тому тижні бачив об'яву від обмінки про СКУПКУ 1996 по 37.75. Це після того, як його або не брали взагалі, або не вище 37.00
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 23 гру, 2023 16:41
moveton написав: sergey_sryvkin написав:Вчора приват видав замовлення синіми. Мабуть, ВА очікує... 
Та не. Это говорят, что сейчас ракета стартует, весь долларовый хлам из банков вымели и им приходится эмиссию подвозить. Видимо, даже в Привате запасы были не бездонными.
Мені за два останні роки цікаво - ЗВІДКИ так багато відмінної якості 1996,1999 та набагато більше задовільної якості 2001,2003,2006 . Тому припускаю що "старі" нові банкноти " звідкіля взялися" . Я в Одесі в банку Восток отримую лише нову готівку,в Києві на Хоткевича буваю лише раз на місяць,готівка дуже відрізняється якістю.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 23 гру, 2023 16:47
sens написав: moveton написав: sergey_sryvkin написав:Вчора приват видав замовлення синіми. Мабуть, ВА очікує... 
Та не. Это говорят, что сейчас ракета стартует, весь долларовый хлам из банков вымели и им приходится эмиссию подвозить. Видимо, даже в Привате запасы были не бездонными.
Мені за два останні роки цікаво - ЗВІДКИ так багато відмінної якості 1996,1999 та набагато більше задовільної якості 2001,2003,2006 . Тому припускаю що "старі" нові банкноти " звідкіля взялися" . Я в Одесі в банку Восток отримую лише нову готівку,в Києві на Хоткевича буваю лише раз на місяць,готівка дуже відрізняється якістю.
З найнадійніших банків - з ТРИЛІТРОВИХ банок - в когось навіть закатаних кришкою - збереглись ідеально, ймовірно навіть номери по порядку (емісійні, як зараз кажуть), куплене на початку 00-х чи на початку 10-тих. Люди масово переїжджали, здавали на життя.
-
10/9/9
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 172 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 гру, 2023 17:45
vitaliiangel написав: 10/9/9 написав:А-У ! Куди поділись всі ті, хто засовує хлам у термінал? Висновок, таких нічтожно мало. І хлам, коли вже й надходить, масово надходить з інших джерел. Підказка: хлам надходить від тих, хто вивішує об'яви про продаж оптових партій 1996-го по дисконтній ціні, від усіх тих хлопчиків з чорними сміттєвими пакетами, які без черги заходять у банківську касу гуртових сум. А після візиту такого хлопчика, хо-ба, фокус - і на касі лише 1996-й.
доллар вверх и даже хлам не спешат сдавать. а обменки наоборот начинают брать хлам с удовольствием. asti написав:Але скоріш за все не матиме продовження. Готівка вже з обіду поповзла догори, і це при тому що банки зачинені - нема гривні і хлопи здають зелененькі і синенькі на свята🤒🤒🤒))
не сильно сдают. народ понимает 38,50 всё ещё халява, эок выше. когда я сдавал синие по 38,27 за несколько минут зашло 3 человека, все спрашивали есть ли синий шоб купить. В райфе "тетрадка" в клеточку, белые на понедельник, кому синие отдельный список, сказали отложат и наберут. без шоколадок. наверное совсем туго с клиентами если такой сервис.
В четвер та п'ятницю, я та дружина в райфе без проблем і замовлень пайку синіми забрали. І в сенсі, до речі, також два депозити синіми повернули. А от рояль та глобус незмінно білі але якість більш меньш
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 24 гру, 2023 10:59
10/9/9 написав:Засовувати валюти в термінал - знов таки удєл не тільки лише усіх, а лише тих, хто постійно займається сортуванням доларів для обмінок
у привата есть неявный лимит на пополнение через терминал, далее вешают ограничение на операции пополнения, так что с объемами, которые проходят через обменки, надо иметь достаточно много народу
-
kuzmich
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 гру, 2023 19:47
kuzmich написав: 10/9/9 написав:Засовувати валюти в термінал - знов таки удєл не тільки лише усіх, а лише тих, хто постійно займається сортуванням доларів для обмінок
у привата есть неявный лимит на пополнение через терминал, далее вешают ограничение на операции пополнения, так что с объемами, которые проходят через обменки, надо иметь достаточно много народу
Не нові долари можна самостійно поповнювати в банкоматах Прокредітбанк , чи на касах інших банків власні рахунки,чи взагалі обміняти на гривню в касі банку - на днях курс в додатку Південного був 37,65 ,на касі викупили по 37,90. Так що залежить від міста і місця
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 25 гру, 2023 14:19
курс карусели Пианино сделал мощный финт ушами.  Заявка на лидерство. Опять в самый последний рабочий день сделает этот курс по реальному "дну"  - СЕО забыли себе прикупить  по бросовой
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:57
flysoulfly написав:курс карусели Пианино сделал мощный финт ушами.  Заявка на лидерство. Опять в самый последний рабочий день сделает этот курс по реальному "дну"  - СЕО забыли себе прикупить  по бросовой
бригаду
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 25 гру, 2023 18:27
За день до відміни фіксованого курсу я купив доляри на свою приватівську доларову карту для виплат по курсу 37,45. Але не сталося очікуваного мною підвищення курсу доляра. І я попав на маржу неслабеньку, тому не знімав ці кошти у виді гривні, а у виді доларів не хотів, бо зеленими віддавали. Зараз можу зняти по курсу 37,42. Далі чекати підвищення курсу долара думаю не слід, бо сьогодні курс долара застопорився, а значить, скоріше за все куос долара впаде. Як мені онлайн перекинути кошти на цій карті на гривневу карту, щоб без комісу?
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1