|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 31 гру, 2023 20:18
sens нема конкурентів, тому наживаються на дифіциті
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 31 гру, 2023 20:18
sens написав: Investor_K написав:Горючее скоро появится. Будут выплаты в первой декаде. Так что пока дураки скиглят, умные готовят пачки баксов.
На валюті трошки є плюс. За останні два дні побував на півдні і повернувся на північ. Міста закриті . В Київ заїхав і взагалі по місту мало людей. Не розумію у кого яка стратегія,в оптовиків щось поплавило різниця між купівлею та продажем майже 1 грн. Два тижні тому різниця складала всього 0,02 грн
Сенсе. Вітаю Вас з Новим роком! Як на мене, у цьому році Ви найкращий форумчанин. Ваша інфо щодо долларів 2008 року була безцінною. Удачі Вам у всьому
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 гру, 2023 20:25
Також вітаю всіх з прийдешнім Новим 2024 роком!!! Бажаю всім МИРУ! ЗДОРОВ'Я! ДОБРА!
Нехай 2024 рік буде роком нашої перемоги!
Слава Україні!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 31 гру, 2023 21:09
Успіх
Ось і умив ти всіх, хто не вірив тобі. Бережи себе, друже!
-
sailed
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 гру, 2023 21:10
Investor_K написав: sens написав: Investor_K написав:Горючее скоро появится. Будут выплаты в первой декаде. Так что пока дураки скиглят, умные готовят пачки баксов.
На валюті трошки є плюс. За останні два дні побував на півдні і повернувся на північ. Міста закриті . В Київ заїхав і взагалі по місту мало людей. Не розумію у кого яка стратегія,в оптовиків щось поплавило різниця між купівлею та продажем майже 1 грн. Два тижні тому різниця складала всього 0,02 грн
Сенсе. Вітаю Вас з Новим роком! Як на мене, у цьому році Ви найкращий форумчанин. Ваша інфо щодо долларів 2008 року була безцінною. Удачі Вам у всьому
Пiдтримую!!!
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 гру, 2023 21:11
sens написав: Investor_K написав:Горючее скоро появится. Будут выплаты в первой декаде. Так что пока дураки скиглят, умные готовят пачки баксов.
На валюті трошки є плюс. За останні два дні побував на півдні і повернувся на північ. Міста закриті . В Київ заїхав і взагалі по місту мало людей. Не розумію у кого яка стратегія,в оптовиків щось поплавило різниця між купівлею та продажем майже 1 грн. Два тижні тому різниця складала всього 0,02 грн Є проста аксіомаМаржа залежить від обертів та ентропії (невизначеності) ситуації Оптовики люди серйозні. Робота не зупиняється навіть в НР. Але при цьому страхують себе маржою якщо є можливість. Адже коли тобі замовили суму, то так швидко як в звичайний робочий день ти її не закриєш (низькі оберти), а відповідно за той час ситуація може змінитись (невизначеність). Новий рік, коли банки фактично не працюватимуть три дні - це саме такий час.
-
Realist
-
-
- Подякував: 3099 раз.
- Подякували: 2235 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: Нед 31 гру, 2023 21:34
Realist написав:Вітаю. Питання. Чи є технічна можливість зробити на форумі дизлайки за повідомлення?
Мене поінформували що питання вже піднімалось ДизлайкЯ вражений "активністю" шановних форумчан. Але чомусь не здивований. Ну що ж. Будемо "по старинке". Як колись в совку. Хто довше дописує (працює), той цінніший кадр, бо рано чи пізно все ж таки назбирає трохи "авторитету". Кожному по потребах всім по можливості (с) Шановний Yuri_61 з нетерпінням очікуємо вашого нового прогнозу. Я вже змирився... Ловлю вас на слові: Yuri_61 написав:Ну що, хто був правий? І не кажіть, що це співпадіння. Згадайте, який курс долари був 14.11.2023. Будь ласочка, підтримайте мене вподобайками. Обіцяю, буду давати і в подальшому прогнози, які буду детально обгрунтовувати.
-
Realist
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: Нед 31 гру, 2023 21:44
Nazarkino написав: холява написав:Щось ваша зупинка не працюе . Запорожье 38.70-39.80
Мальок нехватило горючки,но то що у ближайшим часом ми перетнемо 40 за $ у Вас я надіюсь сумніву не викликає *Відправлено з Чату
В мене викликає.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 31 гру, 2023 21:51
Hotab Абсолютно ні Просто коли додаю людей в ігнор щоб не читати, а потім все-одно вимушений переглядати як відбувається дискусія по тому, що яйця виїденого не вартує - то це потрібно якось вирішувати. Цей форум чудовий. Із нього можна багато чого почерпнути. В крайньому разі - навчитись формулювати свої думки. Це пригодиться в житті. Просто чим більше "токсичних" дописувачів на форумі, тим менше бажання у хороших авторів щось писати. Бо є проста аксіома: З ким поведешся від того наберешся. Розумієте, всі виграють від класних дописувачів і програють від поганих. Розумію, що дизлайками мало що змінити, але можна хоча б спробувати?
-
Realist
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: Нед 31 гру, 2023 22:15
Realist написав:Просто чим більше "токсичних" дописувачів на форумі, тим менше бажання у хороших авторів щось писати.
Практика показывает, что эти самые "токсичные" прекрасно умеют объединяться, чтобы заклевать хороших авторов. Дизлайки могут стать для этого прекрасным инструментом. Заметьте, даже тытруба спрятал дизлайки, хоть и суммирует их с лайками для оценки популярности видео. Не надо плодить негатив! Realist написав:Бо є проста аксіома: З ким поведешся від того наберешся.
Сегодня актуальнее вариант: С кем поведешься, с тем и наберешься  Всех с наступающим НОВЫМ ГОДОМ! Всем позитива!
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6468 раз.
- Подякували: 21604 раз.
-
-
Профіль
-
-