|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 04 січ, 2024 14:18
Andrey2512 написав: Успіх написав:Тому я вже вибудовую план Б!))
Хоч у когось в країні є план Б) В мене ще рік тому був план Б(якраз побратим робив собі план Б  і питав у мене, чи я не хочу теж?) А я думав, вагався... і - думаю, "та потерплю ще до контрнаступу, а там восени вже буде або наша перемога, або заморозка/АТО і більшість війська розпустять по домівках... Тож тепер, мене так легко не наіпати! Я ВЖЕ(ще не дочекавшись нових законів і постачання ф-16) - почав планувати/вибудовувати план Б! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 04 січ, 2024 14:20
Успіх написав: Hotab написав:Клятий ухилянт. Всього 36 місяців не може повоювати
О, який ти самокритичний?! Справді, що ти не міг, навіть, 22міс. при повномасштабній війні прослужити? Україна у вогні, а ти поїхав в Африку бабло рубати? Вишиванку прихопив з собою, щоб по Вайберу рідним показуватись, як тобі "болить за Україну"? Занзібарські воїни вони такі продажні...
Успіх, ось дивіться уявіть шо це просто форум де ми фантазуємо не особисто про вас, а абстрактно, так ось: Воїн успіх загримів в ЗСУ, в перші тижні, місяці, так би мовою на патріотизмі, як резервіст і тд. Через 22 місяці, Успіх не хоче захищати країну, вірніш не так, він мріє про демобілізацію, хоча війна іде і вона не планує припинятись. Виходить що строк патріотизму у успіха 22 місяці. Виходить : успіх = ухилянт, якому просто не пощастило. Тому що він зараз би не пішов в зсу своєю волею. Як вам така фантазія? То виходить ухилянт абсолютно кожен який не хоче воювати, або хто воює але хоче демобілізації? Бо патріотизм і святий обов'язок захисту країни не має строку давності.
-
xio13
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 січ, 2024 14:21
Hotab написав:А загалом, хто вирішує скільки місяців достатньо, щоб бути «не ухилянт»? Головне не менше ніж долярчик, чи що? Завжди є ті, хто більше долярчика, і він все одно ухилянт))
ловіть аксіому від тиловиків : Головне щоб не більше ніж батальйон Монако / сини данілова / верховний 4х ухилянт (вставте свій варіант) 
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 січ, 2024 14:23
Hotab написав:Успіх ,
Справді, що ти не міг, навіть, 22міс. при повномасштабній війні прослужити?
Я не зміг 22, а ти не можеш 24 Я зношеніший більше, просто. А загалом, хто вирішує скільки місяців достатньо, щоб бути «не ухилянт»? Головне не менше ніж долярчик, чи що?  Завжди є ті, хто більше долярчика, і він все одно ухилянт))
Справжні неухилянти, це ті, що на війні з 2014.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 січ, 2024 14:26
beee написав:«Якщо ситуація погіршиться, ми готові взяти до рук зброю»: очільник МВС про мобілізацію поліції Ігор Клименко розповів, що поліція з початку повномасштабної війни на 80% збільшила свій функціонал — завдань стало більше й режим став жорсткіший. Водночас додаткових наборів на службу не проводили, адже розуміють, що в Україні зараз тяжка ситуація. Схеми відкосу: 1. Влаштуватися в тцк (в саме логово) 2. Влаштуватися в поліцію 3. Прикордонну службу на західний фронт
4.Сбу 5.ДСО
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 04 січ, 2024 14:28
Hotab написав:Я зношеніший більше, просто
Отож! Якщо зношений, то лежиш в лікарні, чи сидиш дома і лікуєшся/оклигуєш... максимум, ходиш на не дуже важку роботу... - а не їдеш за кордон рубати бабло! Я, коли мене демобілізують, НЕ планую їхати за кордон ні на заробітки, ні на постійне, чи тимчасове проживання! А то ти муху нагадуєш: - як іпати філіпінку(рубати бабло за кордоном), то ти жеребець(воїн) невіпаний, а як піти на фронт - так зразу сітківка відклеюється(зношений робишся) 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 04 січ, 2024 14:32
Успіх написав:як іпати філіпінку(рубати бабло за кордоном), то ти жеребець(воїн) невіпаний, а як піти на фронт - так зразу сітківка відклеюється(зношений робишся) 
ти так пишеш, ніби це погано Вітальєн, давай мемасік насчьот: "жеребець апріорі невіпаний"
Востаннє редагувалось flyman в Чет 04 січ, 2024 14:33, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 04 січ, 2024 14:32
Успіх , отут про філіпінку поржав)) Ти нам зараз можеш багато наобіцяти, як будеш лежати і лікуватись, а по факту побіжиш каруселити )) Ти не перший такий зношений на словах. Другий. Після мухи без сітківки ))) шлюб з Чітою - "єто другоє"
Муха знає, що у чіти має бути ірпенська прописка . Тоді при такому шлюбі воєнком забоїться муху пустити в казарму без бронеплит на зад Бойовий позивний «теплий». (Вже не горяч)
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2458 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 04 січ, 2024 14:38
xio13 написав:Як вам така фантазія?
Фантазія не погана, але... Але спочатку нехай той(будь-хто) що мені таке хоче закидати, відіпашить, як я 22міс., а тоді може мені щось і заявляти!  А то виходить так, наче, крикнули ви, чи хтось інший Кличку, що ви сильніші за нього, а стати з ним в ринг і протриматись хоч 2 раунди - то будете придумувати 100500 відмазок, чому ви не можете стати з ним в ринг!  Отож!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 04 січ, 2024 14:39
Хто небудь розуміє, що відбувається в суспільстві? На прикладі нашої гілки.
По суті потехеньку нівелюються всл герої, прості всл, які зараз служать. А також служиві силовики (поліція і т.д.).
Все тупо зведеться до того, хто кого зможе нагнути-примусити йти воювати. Без будь-яких підстав..
Це не пагано і не гарно, це звичайних хід речей (звісно є виключення). При боротьбі за виживання. І всіх, і воасне кожного. Рано чи пізно обгортка спадає. Потім історики знов красиво упакують.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|