Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Мабуть, ви сплутали гілку, та цю фразу хотіли розмістити на «київській» гілці: «преступник, занимающийся махинациями с покупкой квартир у одиноких пенсионеров, алкоголиков и т. п. ◆ Отсутствует пример употребления (см. рекомендации).»
Ринок нерухомості Туреччини зараз переживає самий цікавий момент: - чутки про підвищення "планки інвестицій" для отримання громадянства з цифри в 400 000 доларів до цифр в 600 000, 750 000 або 1 000 000 доларів - НЕ підтвердилися; - чутки про карколомно жорсткий закон про короткострокову оренду - не були чутками: Закон вступив в дію і буде дуже цікаво, як орендодавці зможуть отримати ліцензії на короткострокову оренду (без ліцензії перший раз штраф приблизно 7 000 доларів) та згоду 100% (!!!!) мешканців будинка на те, що хтось в їх будинку буду здавати квартиру... Я гадаю, що орендодавці почнуть масово викидати квартири в продаж...
Ну а поки потенційні інвестори вивчають сухі факти:
- Минулого року Анталія прийняла 15 мільйонів 689 тисяч 258 іноземних туристів, побивши історичний рекорд. - Місто, яке є одним із найулюбленіших світових центрів туризму, пережило свій найкращий туристичний рік - у 2023 році. - Попередній рекорд у місті було побито у 2019 році з 15 мільйонами 280 тисячами 763 іноземними туристами.
(За даними Управління культури і туризму провінції Анталія)
Ринок нерухомості Туреччини зараз переживає самий цікавий момент: - чутки про підвищення "планки інвестицій" для отримання громадянства з цифри в 400 000 доларів до цифр в 600 000, 750 000 або 1 000 000 доларів - НЕ підтвердилися; - чутки про карколомно жорсткий закон про короткострокову оренду - не були чутками: Закон вступив в дію і буде дуже цікаво, як орендодавці зможуть отримати ліцензії на короткострокову оренду (без ліцензії перший раз штраф приблизно 7 000 доларів) та згоду 100% (!!!!) мешканців будинка на те, що хтось в їх будинку буду здавати квартиру... Я гадаю, що орендодавці почнуть масово викидати квартири в продаж...
Ну а поки потенційні інвестори вивчають сухі факти:
- Минулого року Анталія прийняла 15 мільйонів 689 тисяч 258 іноземних туристів, побивши історичний рекорд. - Місто, яке є одним із найулюбленіших світових центрів туризму, пережило свій найкращий туристичний рік - у 2023 році. - Попередній рекорд у місті було побито у 2019 році з 15 мільйонами 280 тисячами 763 іноземними туристами.
(За даними Управління культури і туризму провінції Анталія)
Ок, вмовив, відправлю своїх цього року знову в турцію відпочивати)
Гілку "Еміграція, заробітчанство" шановне товариство перетворило на місце з"ясовуванян стосунків пересічного - з державою, та пересічних - між собою... Всі такі розумні, такі розумні... Я нікого не буду агітувати купити затишне гніздечко на всесвітньовідомому курорті - час для інвестицій був в 2017-2021 роках, а зараз - період невизначеності, і думаю, що час для інвестицій ще не настав. Ще рано. Про це свідчить як агресивна політика "чорного ріелтора" з наших українців пана Сергія Г., який виставляє в продаж такі об"єкти, які раніше і не наснилося, і безкінечні рекламні оголошення на кшталт "Купуйте останні 4 квартири в новому ЖК за новою акційною ціною - замість 200 000 євро - всього 160 000 євро плюс на подарунок до Водохреща - безкоштовна комуналка на 3 роки (!!!!)".
Так ось: Згідно з даними Halifax Housing Index, які щомісяця публікуються у Великій Британії, середня ціна будинку в країні в жовтні та грудні становила 287 тисяч 105 фунтів. Ця цифра означає приріст більш ніж на 3 тисячі фунтів на місячній основі.
Таким чином, зростання цін на житло в Англії триває третій місяць.
«Зростання, яке ми спостерігаємо, ймовірно, пов’язане з дефіцитом нерухомості на ринку, а не з високим попитом покупців», – сказав директор Halifax Mortgages Кім Кіннерд.
«Однак, оскільки іпотечні ставки продовжують падати, ми можемо спостерігати зростання довіри покупців у найближчі місяці», – додав Кіннерд.
Halifax заявив, що загальні ціни на нерухомість зростуть на 1,7 відсотка в 2023 році, але прогнозують, що цього року ціни впадуть на 2-4 відсотки.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 05 січ, 2024 18:07, всього редагувалось 1 раз.
Gastarbaiter написав:Новое польское правительство решило переплюнуть "папэрэдникив". Горовят, что программа кредитов под 2% была плохой, а они скоро предложат "под 0%".
Квартири в Польщі подорожчають - хоча куди більше)
Gastarbaiter написав:Новое польское правительство решило переплюнуть "папэрэдникив". Горовят, что программа кредитов под 2% была плохой, а они скоро предложат "под 0%".
Квартири в Польщі подорожчають - хоча куди більше)
Ця херня вже нагадує ту бульбашку, що надувалась в Україні до 2007-го.
Ну так і Польща не штати Найближчий приклад - кацапія - льготні кредити призвели до вартості однокімнатної конури в 20 км від Москви в 80 тисяч баксів)