|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВіталік, я не знаю. Мені дійсно важко оцінити результативність ударів по Металісту в 2014 році, чи по Дебальцевому (поряд) в 2015-му. Чи вивіз поранених з з Харкова в 2023 році. Я не знаю як це оцінити. Ти, як я бачу , можеш, я - ні.
![]() тобто ви робите висновок про те, що раз москва ще не в руїнах, то значить захід нам заборонив робити ракети? сильно як цей висновок поєднується із тим, що робити дрони для ударам по росії не заборонив, перероблювати С-200 не заборонив, нептун під стаціонарні цілі робити не заборонив, обстріл білгорода вільхою не попередив. якщо десь зробили пару штук для випробувань і вдарили ними кудись, то скоріше за все ми про це не дізнаємся, ні від кацапів, ні від наших. можливо, це не так просто, взяти і почати робити з нуля якісні ракети та ще й масово? і справа не в заборонах заходу? Востаннє редагувалось trololo в Суб 13 січ, 2024 16:28, всього редагувалось 2 разів.
![]() Хотаб
Для бюджету усі непрацюючі пенси типові паразити. І що? Я особисто допомагаю... Тобто вже не копчу повітря зазря. Ви знов і знов ділити на сорти... І знов в якості аргументації що хто повинен висуваєте свої власні бажання. Лише власні бажання. Кому. Чому. Я. Заважаю. Покажіть, що заважаю. І дійсно значуще заважаю, а не а-ля я теж притягую до себе Землю. От тоді може прислухаюсь. В суспільстві повно тих, хто заважає. Стукайтеся до них, якщо вже є бажання. А байки а-ля *якщо б люди всієї Землі взятися за руки могли...* якось не конструктивні.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуto Hotab.
СБУ затримала гендиректора столичної авіакомпанії, який в умовах воєнного стану не повернув 10 орендованих вертольотів з Африки ЧАО «Авиакомпания «Украинские вертолеты» - крупнейший вертолетный оператор Украины, более десяти лет работающий в гуманитарных, стабилизационных и миротворческих миссиях по всему м иру. Авиакомпания была в 2002 году и уже в 2003 получила Сертификат эксплуатанта. В 2006 году компания заслужила статус официального перевозчика Организации Объединенных Наций и Всемирной продовольственной программы ООН. Как частная компания арендовала более 28 вертолётов в МВД и ЗСУ не хотите рассказать? Востаннє редагувалось maza5 в Суб 13 січ, 2024 16:43, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Я роблю висновок, перш за все, зі твердженнь Клімкіна. А додатком йде не відсутність наслідків застосування нами ракетної зброї, а взагалі відсутність ознак її масової наявності в нас. У експертів да і самої нашої влади. Можна ще погуглити, може є визнання самої влади про призупинку ракетної програми. Але це нічого не змінить. Бо шанс омани ворога залишається)) Я не розумію, чого дивного Ви вбачаєте у тому, що партнери (Захід) здатний і зацікавлений контролювати ринок ракетної зброї у тих, на кого може вплинути? Це абсолютно нормально, природньо. І зрозуміло. Саме в якості компенсації за це він надає нам зброю і фіндопомогу. Але іншу) зброю, ніж ракетна. Востаннє редагувалось detroytred в Суб 13 січ, 2024 16:43, всього редагувалось 1 раз.
![]() так я не сперечаюсь, що масової наявності нема (нема сенсу робити "на склад"). питання в тому, чому. мені здається, регулярні обстріли виробничих потужностей та загальна слабкість потенційних виробників - це більша проблема ніж якась там міфічна заборона заходу. клімкіну вірити не можна, він політик готується до виборів в якості альтернативи владі (тобто критика його необєктивна), а також в нього нема та не може бути закритих відомостей ні по ракетним програмам, ні по секретним вимогам заходу із цих питань. те, що наші намагаються щось робити - факт. ![]() Трололо
Про призупинення ракетної програми або інакше -- про проблеми в ній, почали вести мову ще до повномасштабного. Чому схиляюсь до довіри слів Клімкіна? Бо диполомат такого рівня фактично так грубо прямо визнав, точніше визначив вплив Заходу на нас. І не в якості що от таке сталося нещодавно (після нього). Ні!!! В нього це визначались, що це нормальне явище (було, є і головне буде!!! Він так і сказав -- що і в майбутньому не пустять на цей ринок). Уявляєте, ота прямо у лоба.
![]() ракетну зброю нам дають взагалі то, проблема тільки що мало, та без права бити по росії. хоча патріоти працювали над рф.
можна припустити, що контролюють, але прямих доказів (крім заяви клімкіна) ніяких на підтвердження того нема. і не логічно те, що американці сильно переживають, що ми зараз: 1. здатні під обстрілами наклепати сотні чудо ракет, розробивши і поставивши на потік за рік-два 2. не використаємо ці ракети по прямому призначенню (як сторм шедоу та атакамси), а продамо десь в руки терористів (шо?) + кндр та іран клепають масово і роздають всім бажаючим ворогам америки. не за нас треба переживати.
|
|