|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 22 січ, 2024 20:53
Bolt написав:Как то раз, пару лет назад спрашивал про ЗП у своего арендатора гаража(он КуА на галере), ответил, что 900 уе.
Крім QA на галерах є дядьки (і на галерах і в невеликих конторах) з 15-20 річним стажем C++, Java, C#, Scala та ще багато чого цікавого. Там трохи інші з/п.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 22 січ, 2024 21:07
Denik написав: Bolt написав:Как то раз, пару лет назад спрашивал про ЗП у своего арендатора гаража(он КуА на галере), ответил, что 900 уе.
Крім QA на галерах є дядьки (і на галерах і в невеликих конторах) з 15-20 річним стажем C++, Java, C#, Scala та ще багато чого цікавого. Там трохи інші з/п.
Тут йшло обговорення, яка кількість працівників ІТ. Я до того, що не всі там мають по 3-5 куе. Стартові QA взагалі на рівні охоронника АТБ заробляють.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 279 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 22 січ, 2024 21:26
Зараз за можливість отримати комерційний досвід багато новачків-світчерів готові платити по 300-500$ за стажування. Бо без досвіду резюме одразу летить в смітник, а поки не попрацював хоча б 2-3 місяці на реальному проекті - одразу видно на співбесіді, от вже 3 місяці від року відрізнити важко
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 22 січ, 2024 21:37
Дюрі-бачі написав:Зараз за можливість отримати комерційний досвід багато новачків-світчерів готові платити по 300-500$ за стажування. Бо без досвіду резюме одразу летить в смітник, а поки не попрацював хоча б 2-3 місяці на реальному проекті - одразу видно на співбесіді, от вже 3 місяці від року відрізнити важко
Зараз криза, і з досвідом важко знайти, а новачкам взагалі нічого не світить
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 22 січ, 2024 22:02
rjkz написав:Вы немного неправы. "Квартал" тут ни при чем. Есть поддержка Украины со стороны демократов и республиканцев. Но каждая партия неоднородна. Пока на пост Президента от демократов альтернативы Байдену нет. Его позиция известна. Со стороны респов есть те, кто ЗА помощь Украине и кто категорически против. В целом респы ЗА и это продвигает Хейли, но есть крайне правое крыло изоляционистов (МАГА) и их лидер - Трамп.
"Мова дана політику, щоб приховувати свої думки!" Тепер беру з вас приклад і орієнтуюсь виключно на справи, так що поживемо-побачимо. Тим більше, що наші можливості по впливу на вибори президента США ... п.с. Навіщо витрачати забагато часу на перегляд відео, ставите швидкість 1,25-1,5 і гайда.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 січ, 2024 00:31
Дюрі-бачі написав:Зараз за можливість отримати комерційний досвід багато новачків-світчерів готові платити по 300-500$ за стажування. Бо без досвіду резюме одразу летить в смітник, а поки не попрацював хоча б 2-3 місяці на реальному проекті - одразу видно на співбесіді, от вже 3 місяці від року відрізнити важко
якщо компанія набирає джунів, то резюме без досвіду в смітник - то недопрацьовують HRюші. бо головне це те, наскільки сильний шукач - а от відрізнити сильного від казкаря - це й завдання в тому числі HR, але можуть це далеко не всі. на старті дають десь 500 уо. QA - це стартова позиції, з якої багато хто починає є компанії, які беруть лише від міддлов - там дійсно потрібен досвід. я дивлюсь на приклад Big4 - там беруть без досвіду, потрібні лише мова та клепка в голові. розумний підхід.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1643 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Вів 23 січ, 2024 01:57
Denik написав: ЛАД написав:Я писал: "Если говорить о легальных доходах." Но даже с учётом нелегальных, думаю, моя цифра 100 тыс. чел. с доходами 3-4 тыс у.е. заметно завышена. Это грубо каждый 200-й украинец трудоспособного возраста.
Цифра сильно занижена. Лише в ІТ більше 200 тисяч.
Далеко не все "ІТ" имеют 3-4 тыс. у.е.Но я уже согласился, что, с учётом всех остальных, цифра, вероятно занижена, но всё же не думаю, что очень сильно.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 23 січ, 2024 03:05
drevlyanin написав:............ Те, про що тут розказують схоже на правду? [youtube]ERWNqeIaj0M...
Не берусь судить, у меня явно недостаточно знаний о США. Могу только высказать "мысли по поводу". Проблема наверняка есть. Насколько правдиво и объективно пани Оксана (фамилию так и не разобрал - Давыд?) излагает её, судить не могу. Но, вообще говоря, выбор собеседника сильно зависит от автора программы. Якименко занимает достаточно одностороннюю позицию - явно "антизелёную". И даже не особо старается казаться/притворяться объективным. Исходя из этого, можно сомневаться и в объективности пани Оксаны. P.s. Я в следующем посте написал вопросы по этому видео для rjkz, если я что упустил или Вы захотите уточнить мои вопросы, пожалуйста.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 23 січ, 2024 03:34
rjkz написав: drevlyanin написав:......... Те, про що тут розказують схоже на правду? [youtube]ERWNqeIaj0M...
Сорри, 47 минут. Пока не могу это посмотреть.
Согласен. 47 мин. это очень много. Даже на скорости 1,5 это 31 мин., а на 1,75 уже слишком тяжело воспринимать. Чтобы не смотреть, просто несколько вопросов по видео. 1. Пани Оксана говорит о необычайной лёгкости проникновения в США "нелегальных" мигрантов. И их последующего оформления даже без необходимости для них легализации, они прекрасно существуют и так. 2. Называются огромные цифры расходов на них. В т.ч. бесплатная медицина при необходимости, бесплатное образование для детей + огромные расходы на их обучение англ. языку для того, чтобы они могли учиться вместе с американцами. На что ещё расходы не очень понятно (или я не понял), но цифры называет чуть ли не сотни млрд. Прогноз на 2025 - 400 млрд. (сейчас 150 млрд в среднем за год власти Байдена). 3. Опасное ухудшение эпидобстановки (появление в воде вируса полиомиелита). 4. Замалчивание этих проблем демократическими/либеральными СМИ и обвинение ими республиканцев и вообще протестующих в антигуманизме, пренебрежении правами человека и т.п. (думаю, это правда, такие обвинения выдвигаются и в Европе к правым, антииммигрантским течениям). Протесты даже в среде демократов вплоть до выхода из партии. Может, я что-то упустил, drevlyanin, если захочет, дополнит. P.s. Из того, что заметил явно бредового - на 13.20 "Америка має дотепер там 700-800 млн. кожного року проходить офіційної іміграції зокрема тільки по грін-карті, Америка цю програму не скоротила. Є ще інші шляхи воз'єднання сімей, тобто є абсолютно маса легальних способів це робити". Возможно, оговорка, но "очень внимательно слушающий" Якименко "не заметил". P.p.s. В первом видео drevlyanin"а в viewtopic.php?p=5676862#p5676862, где Якименко выступает сам (можно вполне слушать на 1,75), он занимает позицию явно против демократов (демократи - леваки-марксисты, "Байден розвалює власну країну", Салливан - "ущербна людина"). Уж молчу, что из 30 мин. он минут 7 уделяет Монике Левински. Ну и такое обвинение (цитирую по расшифровке видео): Байден винен в тому що ну якби дав добро 24:55 дав санкцію Путіну на відновлення оцієї так званої історичної справедливості 25:00 безкровним методом але безкровним методом фактично Путін переконав байдена 25:06 що все буде дуже швидко і все буде дуже безкровно ... 25:20 не розриває попередніх домовленостей з Путіним тому що фактично вони були 25:26 порушені Путін не виконав своїх обіцянок він за три дні не справився
По-моему, это чересчур. Но вопрос не в этом. Он говорит о иммигрантах (на 17.05): "це люди взагалі, які непридатні до американського життя, це люди, які будуть сідати просто на соціалку". Действительно есть какая-то соцпомощь для нелегальных иммигрантов?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 23 січ, 2024 05:04
Только что опять обстреляли Харьков. Виден сильный пожар. И меня здесь кто-то издалека будет "учить Родину любить"?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-