Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 845846847848849 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 11:12

cherchiltank писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):
  cherchiltank писал(а):Купувати недвігу в Польщі - нахєра?) краще вже в Литві

Бо Польща - офігєнна країна для релокації, а польська нерухомість зростає в ціні не гірше, ніж каліфорнійська.

Порівняйте ВВП Польщі і Каліфорнії, для початку)

Вірніше, Малопольщі і Каліфорнії. Такими темпами скоро буде не на користь Каліфорнії :mrgreen:
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 11:19

BIGor писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):
  BIGor писал(а):Я на ГТ купляю проїздний (як тут радили), виходить загалом дешевше. Навіть в аеропорт проїзний робить, тільки II зону треба докупити.

Я ГТ їзжу раза 3-4 на місяць. Ще 3-4 поїздки можна було б здійснити на ГТ, а не на авто. Решта все рівно тільки машиною через економію часу або коли треба якісь речі з собою возити чи в магазин. Тому проїзний немає сенсу брати.

А точно машиною виходить велика економія часу?

Краків в топі по заторам серед Європейських міст.
https://www.tomtom.com/traffic-index/ra ... %2CTR%2CUK

25 місце Краків.
34 місце Стамбул.

До речі, бачу місцеві дуже ліниві - сусіди їздять на авто в Бєдронку за 700 метрів :D .

Може вони трохи більше тарять, ніж Ви?)))
Машиною точно швидше. Ну може в години пік трамваєм краще, але не автобусом.
Говорили з дружиною, яким одним словом можна охарактеризувати життя в Польщі, зійшлись на слові overcrowded.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 11:19

gonchik74 писал(а):І які, на Вашу думку, ці перспективи?

Ще є певний простір для зростання по доходах населення. До Німеччини, можливо, і не дотягнемося, але Іспанію/Італію точно доженемо за кілька років. Що неодмінно призведе до подальшого зростання цін на нерухомість в умовах її дефіциту.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 11:37

BIGor писал(а):А точно машиною виходить велика економія часу?

25 місце Краків.
34 місце Стамбул.

До речі, бачу місцеві дуже ліниві - сусіди їздять на авто в Бєдронку за 700 метрів :D .

В деякі райони дуже незручно ГТ діставатися. В аеропорт машиною 15-20 хвилин (в залежності від заторів на автостраді), ГТ 1.5 години. Інші місця теж є, куди автобуси їздять раз на годину і ще 2 пересадки треба зробити.
Я майже не їзжу у години пік. 1-2 рази на місяць може виникає потреба кудись попхатися зранку. Мешкаю на півдні біля Закопянки. Колись була праця на півночі міста (29 Лістопада) - долітав в офіс на 11-ту годину десь хвилин за 40. Автобусами вийшло б хвилин 50 з пересадкими. Ввечері теж - виходив о 20-й годині і хвилин за 30 був вже вдома. Але загалом навіть у найбільших заторах ніколи не стояв більше години. Може на ГТ тоді було б хвилин 45-50. Ну тобто питання якихось 10-15 хвилин різниці у найгірших пробках. Автобусом їзжу, коли вибираюсь у центр на прогулянку і не відомо, де ця прогулянка закінчиться. Щоб не шкандибати потім 30 хвилин назад до машини.
А щодо магазина, так це теж може бути питання часу. Або навіть банальної зручності. Моя родинна закупка на тиждень займає весь багажник. Упаковка води, ящик молока. Як то усе в руках перти? Ще й кілька магазинів.
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 13:27

Gastarbaiter писал(а):
  BIGor писал(а):А точно машиною виходить велика економія часу?

25 місце Краків.
34 місце Стамбул.

В деякі райони дуже незручно ГТ діставатися. В аеропорт машиною 15-20 хвилин (в залежності від заторів на автостраді), ГТ 1.5 години. Інші місця теж є, куди автобуси їздять раз на годину і ще 2 пересадки треба зробити.
Я майже не їзжу у години пік. 1-2 рази на місяць може виникає потреба кудись попхатися зранку. Мешкаю на півдні біля Закопянки. Колись була праця на півночі міста (29 Лістопада) - долітав в офіс на 11-ту годину десь хвилин за 40. Автобусами вийшло б хвилин 50 з пересадкими. Ввечері теж - виходив о 20-й годині і хвилин за 30 був вже вдома. Але загалом навіть у найбільших заторах ніколи не стояв більше години. Може на ГТ тоді було б хвилин 45-50. Ну тобто питання якихось 10-15 хвилин різниці у найгірших пробках. Автобусом їзжу, коли вибираюсь у центр на прогулянку і не відомо, де ця прогулянка закінчиться. Щоб не шкандибати потім 30 хвилин назад до машини.
А щодо магазина, так це теж може бути питання часу. Або навіть банальної зручності. Моя родинна закупка на тиждень займає весь багажник. Упаковка води, ящик молока. Як то усе в руках перти? Ще й кілька магазинів.

До аеропорта точно ГТ 1,5 години? Мені до вокзалу 25 хв. З вокзалу електричка їде рівно 17 хв до аеропорту. З електрички виходиш прямо в будівлі аеропорту.

А от на авто, я хз де і скільки шукаєте паркомісце на площадках? І скільки ще пехотою до аеропорту?

Щодо автобусів, трамваїв - багато же є баспаси/виділенка - бачу що часто авто стоять в заторах (виключення таксі і електричні), а автобус шурує 50 км. год.

Якщо немає прямої лінії, і треба з пересадкю - то так, звісно авто тут безпрограшний варіант. Чи десь в село їхати, як от в ТРЦ Фекторі - ГТ вкрай незручно.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 13:48

BIGor писал(а):До аеропорта точно ГТ 1,5 години? Мені до вокзалу 25 хв. З вокзалу електричка їде рівно 17 хв до аеропорту. З електрички виходиш прямо в будівлі аеропорту.

А от на авто, я хз де і скільки шукаєте паркомісце на площадках? І скільки ще пехотою до аеропорту?

Щодо автобусів, трамваїв - багато же є баспаси/виділенка - бачу що часто авто стоять в заторах (виключення таксі і електричні), а автобус шурує 50 км. год.

Якщо немає прямої лінії, і треба з пересадкю - то так, звісно авто тут безпрограшний варіант. Чи десь в село їхати, як от в ТРЦ Фекторі - ГТ вкрай незручно.

Залежить від району. Є райони з перманентними заторами, є дороги без буспасов, є вулиці без заторів, є об'їзди, є райони, де відразу на усіх вулицях ремонт роблять. Комусь треба на 8 ранку бути на робочому місці, а хтось взагалі кілька днів з дому не виходить. Усе індивідуально. Мені, при моїх маршрутах та частоті поїздок, автівкою виходить швидше, зручніше та практично за ті ж самі гроші.

Мені до вокзалу 40 хвилин на ГТ, ще хвилин 5-7 щоб пройти на перон, ще 17 хвилин, щоб власне доїхати до аеропорту. Ще почекати автобус біля дома, ще почекати на електричку, що їздить раз на 30 хвилин. Так і виходить 1.5 години мінімум. Ще краще, коли рейс рано вранці або пізно вночі.
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 19:09

Gastarbaiter писал(а):
  cherchiltank писал(а):Порівняйте ВВП Польщі і Каліфорнії, для початку)

І що я повинен зробити з цією інформацією?
Порівняйте вартість житла або чоловічої стрижки. Порівняйте перспективи зростання вартості активу (тема про інвестицію, як ні як).

Інвестиція на явно перегрітому ринку?) ну ок)
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 19:11

Gastarbaiter писал(а):

Ще є певний простір для зростання по доходах населення. До Німеччини, можливо, і не дотягнемося, але Іспанію/Італію точно доженемо за кілька років. Що неодмінно призведе до подальшого зростання цін на нерухомість в умовах її дефіциту.

І ще пара відео навздогін:

(особливо з 8:50)

На жаль, тільки польською.
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 19:11

[/quote]
Вірніше, Малопольщі і Каліфорнії. Такими темпами скоро буде не на користь Каліфорнії :mrgreen:[/quote]
Каліфорнія має ВВП як 6 Польщ що такого є в Польщі - океан? Клімат?)
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 19:13

Gastarbaiter писал(а):

Італія ВВП 2 трлн баксів, іспанія 1.4, Польща 700 млрд - ви там обкурилися всі?)
cherchiltank

#<1 ... 845846847848849 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: akurt + гостей: 1