|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 29 січ, 2024 21:48
ЛАД написав:slonomag уже написал, что в Испании принято, чтобы жена работала. А как в Польше, США, Австрии, Чехии? Где ещё живут присутствующие?
Что Вы имеете ввиду под "принято"? Законом? Моралью? Раскладами? В Афганистане принято камнями забрасывать женщин.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Пон 29 січ, 2024 21:53
airmax78 написав:Ну а як підприємства отримують відстрочки для своїх працівників? Ті що, сотнями тисяч приходять у ТЦК та в чергу встають замість того щоб працювати?
Саме так. Нещодавно син сусіда, разом з колегами(все підприємство 18-60) проходив ВЛК. Дали бронь на півроку поки що. Навіть водій швидкої, котрий мешкає на нашій вулиці, теж проходив ВЛК в ТЦК.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 січ, 2024 22:10
США начинает борьбу с ФОПами. На примере автомобильных перевозок (первые 5 минут). Потом тоже есть несколько интересных и познавательных моментов. Во всем мире одно и то же, вся жизнь - борьба законов с хитростью  На всякий случай, стоит пояснить, что ставки по обеим формам одинаковы, разница только в сроках оплаты и, возможно, легкости списания расходов. Автор - совладелец транспортной компании.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6470 раз.
- Подякували: 21618 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Пон 29 січ, 2024 22:56
ЛАД написав:И от возраста тоже. Но перелом, пожалуй пораньше, чем 98-2000. На мой взгляд, как минимум, лет на 10 раньше. Но, скорее, ещё больше.
Можливо тут професійна деформація кола спілкування. В мене ж в основному оточення - жінки з вищою освітою в точних науках. От ще коли починав то перших студенток, яким вже зараз 26-30 дуже часто зустрічаю то в банку, то в ІТ компанії, а от 20-25 поголовно повиходили заміж за ІТ-шників і сидять вдома, зустріти їх хіба в спортзалі...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 30 січ, 2024 00:01
Дюрі-бачі написав: ЛАД написав:И от возраста тоже. Но перелом, пожалуй пораньше, чем 98-2000. На мой взгляд, как минимум, лет на 10 раньше. Но, скорее, ещё больше.
Можливо тут професійна деформація кола спілкування. В мене ж в основному оточення - жінки з вищою освітою в точних науках. От ще коли починав то перших студенток, яким вже зараз 26-30 дуже часто зустрічаю то в банку, то в ІТ компанії, а от 20-25 поголовно повиходили заміж за ІТ-шників і сидять вдома, зустріти їх хіба в спортзалі...
Описали мою ситуацію  Був у мене вибір: 30, працьовита, кар'єристка, цілеспрямована або 20, але зовсім лінива, працювати не хоче і не вміє, цілей на більше ніж місяць взагалі нема, хоча характер мягкий, покладистий. Вибрав другий варіант. Поживем, побачим) П.с. А може і ми такими були в 20, але не помічали за собою? Адже пам'ятаємо, що про наше покоління також часто казали, що загублене
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 30 січ, 2024 00:23
The_Rebel написав: Дюрі-бачі написав: ЛАД написав:И от возраста тоже. Но перелом, пожалуй пораньше, чем 98-2000. На мой взгляд, как минимум, лет на 10 раньше. Но, скорее, ещё больше.
Описали мою ситуацію  Був у мене вибір: 30, працьовита, кар'єристка, цілеспрямована або 20, але зовсім лінива, працювати не хоче і не вміє, цілей на більше ніж місяць взагалі нема, хоча характер мягкий, покладистий. Вибрав другий варіант. Поживем, побачим) П.с. А може і ми такими були в 20, але не помічали за собою? Адже пам'ятаємо, що про наше покоління також часто казали, що загублене
Про кожне покоління так казали 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 30 січ, 2024 01:26
rjkz написав: ЛАД написав:slonomag уже написал, что в Испании принято, чтобы жена работала. А как в Польше, США, Австрии, Чехии? Где ещё живут присутствующие?
Что Вы имеете ввиду под "принято"? Законом? Моралью? Раскладами? В Афганистане принято камнями забрасывать женщин.
Естественно, не законами. Не знаю, назовём это обычаями, хотя тоже не точно. Кажем так - насколько это обычно, привычно, общепринято. FacelessВ независимой Украине таких "содержанок" или домохозяек стало больше. И я объяснил, почему в советские времена их было меньше - меньше было хорошо зарабатывающих мужчин + работа женщин поддерживалась идеологически.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 30 січ, 2024 01:29
Дюрі-бачі написав: ЛАД написав:И от возраста тоже. Но перелом, пожалуй пораньше, чем 98-2000. На мой взгляд, как минимум, лет на 10 раньше. Но, скорее, ещё больше.
Всё верно. И изменения отражают прогрессирование процесса.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 30 січ, 2024 04:17
ЛАД написав: rjkz написав: ЛАД написав:slonomag уже написал, что в Испании принято, чтобы жена работала. А как в Польше, США, Австрии, Чехии? Где ещё живут присутствующие?
Естественно, не законами. Не знаю, назовём это обычаями, хотя тоже не точно. Кажем так - насколько это обычно, привычно, общепринято. FacelessВ независимой Украине таких "содержанок" или домохозяек стало больше. И я объяснил, почему в советские времена их было меньше - меньше было хорошо зарабатывающих мужчин + работа женщин поддерживалась идеологически.
Понятно. Думаю, я сейчас дам ответ касательно США на основании одной семьи, которых можно назвать американцами. Он - адвокат, работает на НЙС, сити джаб. Родители привезли его школьником из Одессы лет 30 назад. Сколько зарабатывает - понятия не имею, но адвокаты даже на сити хорошо зарабатывают. Она - медсестра по работе с проблемными детками. Возможно тоже ситиджаб. Это около 80 долларов в час. Примерно 30 лет назад ее родители привезли из Киева с Левобережки. Уверен, что и на ее и на его зп они вполне спокойно могли-бы жить не ограничивая особо себя. 3бдрм аппартмент выплачен в значительной степени, а покупался лет 15 назад по совсем другим ценам. Сейчас минимум 500 куе стоит. Дома разговаривают на американском, даже когда ругаются. Во первых, женская независимость подразумевает финансовую независимость, во вторых у них типа соревнования - кто больше зарабатывает.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Вів 30 січ, 2024 09:06
The_Rebel написав:П.с. А може і ми такими були в 20, але не помічали за собою? Адже пам'ятаємо, що про наше покоління також часто казали, що загублене
Можливо Ви частково праві, покоління змінюються. Серед недоліків мого покоління (в моєму оточенні) можу виділити абсолютне небажання ризикувати і брати на себе відповідальність. А от нове покоління, як я вже писав, це покоління "все й одразу", яке дуже легко ведеться на різний скам, авантюри і т.д., але стабільності і надійності від них не отримати. Щодо сабжу "про жінок-утриманок" то є така залежність: чим більш самостійна жінка - тим нижчий коефіцієнт народжуваності. Звісно не треба забувати, що додатково коефіцієнт знижується будь-якою нестабільністю, особливо війною.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1