Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Hotab Там німці СіКінги віддають. Не хочете перевчитися, та в Україні літати? ,,А мене за що?,, Чи в Африці за десятку долярів цікавіше бути патріотом?
Якщо громадянин добровільно протягом 10 днів з дня вручення не виконав обов'язку, або не з'явився до ТЦК (в тому числі, закордонної дипломатичної установи України, якщо громадянин закордоном), то:
— Обмежують у праві на виїзд за межі України; — Обмежують у праві керування т/c. — Накладають арешт на кошти та інші цінності, у БАНКАХ та інших депозитарних установах.
ТЦК може звернутися до суду, щоб накласти на військовозобов'язаного ухилянта такі обмеження:
– накладення арешту на банківські рахунки та цінності в банках; – обмеження на виїзд за кордон України; – обмеження прав на водіння транспортним засобом.
Не нужно ломать малину. Что закон уже принят и счета теперь арестовывают, если через 10 дней от сегодня не явился в ТЦК - завтра из каждого утюга.
раньше я в другом месте форума доказывал, что права блокировать счета военкомам не дадут. Во - первых они захлебнуться блокировать разблокировать 3 млн счетов, штат надо будет увеличить в 20 раз. 90% этих блокировок окажутся пустыми, либо на счету ноль либо хозяин заграницей. во вторых военкомы за месяц станут бриллиантовыми баронами от желающих дать им пару куе уважения.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 30 січ, 2024 22:53, всього редагувалось 1 раз.
alex lem написав:Hotab Там німці СіКінги віддають. Не хочете перевчитися, та в Україні літати? ,,А мене за що?,, Чи в Африці за десятку долярів цікавіше бути патріотом?
Не можу. Ви мене вже в авіапольову дивізію оформили. Правда ви на сусідній гілці сказали , що їх зразу розбивають, але туди мені ж і дорога
bems654556 написав:а что у них хоть за страховка? а то никогда не втюхивали . И , кстати , чего к менеджеру сразу , у нас сразу в кассу
108грн. стоит. Что за страховка?. Дол. у меня на тек. счёте, получать в кассе только после мен. которая выписывает квитанцию. Она же и начинает впихивать страховку. Откровенно 2 раза говорили или 96г. или синие, но за страховку. Пипец, если они втирают, что для них нет разницы какой дол., то почему тогда в получении у них дол. разделяется по годам и страховкам?
у меня тоже на текущем , который в пакете правильная , и там снятие сразу через кассу, еще после первого конверта уточнял, когда заказывал валюту, с карты ли снятие - сказали снятие со счета сразу в кассе. Мб у вас такое , чтобы у менеджера была возможность втюхать страховку ?