Ощадбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 7172737475 ... 104>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Ощадбанк 2.5 5 23
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
22%
5
2- Погане. Некомпетентне.
26%
6
3- Задовільне. Хотілося б краще.
39%
9
4- Добре. Як і повинно бути.
4%
1
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
9%
2
Всього голосів : 23
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 20:17

diagnostika написав:Колхозбанк все же было бы правильнее.
Приложение не открывается, до службы поддержки дозвониться невозможно

Преміальна картка і особистий менеджер
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 919 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 20:29

Investor_K
У других без этих сложных ходов получается
diagnostika

Подякував: 55 раз.
Подякували: 81 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 00:01

Re: Ощадбанк

Клиент заграницей, банкомат "съел" карту из-за сбоя, на карту поступает пенсия. Оказывается, что при блокировке карты нельзя переводить средства между своими счетами (ну в новом приложении точно) + блокируется доступ в интернет-банкинг (веб), если по данной карте была сделана регистрация.
Каменный век...
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 00:17

Howl написав:Клиент заграницей, банкомат "съел" карту из-за сбоя, на карту поступает пенсия. Оказывается, что при блокировке карты нельзя переводить средства между своими счетами (ну в новом приложении точно) + блокируется доступ в интернет-банкинг (веб), если по данной карте была сделана регистрация.
Каменный век...

Може Жижитал выпустить у кабине. И через Кабину ПФУ (нужен КЕП) перепривязать пенсию.
Вот Жижидал-допку у меня не получилось сделать. Только через новый картсчет (
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 502 раз.
Подякували: 1305 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 02:18

Amethyst, диджитал с отдельным счётом уже есть. Делали на тот случай, чтобы в банке были карты с актуальным сроком.

Просто к тому счёту не только пенсия привязана, но и пара других выплат. Их может быть проблематично изменить реквизиты зачисления.

Ещё момент с ПИНом от диджитал карты — надо его получить. В общем, трудностей хватает.

По текущей ситуации. Ощад это не тот банк, с которым следует длительно ехать заграницу.
Howl

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 08:44

Howl написав:Amethyst, диджитал с отдельным счётом уже есть. Делали на тот случай, чтобы в банке были карты с актуальным сроком.

Просто к тому счёту не только пенсия привязана, но и пара других выплат. Их может быть проблематично изменить реквизиты зачисления.

Ещё момент с ПИНом от диджитал карты — надо его получить. В общем, трудностей хватает.

По текущей ситуации. Ощад это не тот банк, с которым следует длительно ехать заграницу.

Шоб його отримати треба в чатботі ущаду в тг замовити дзвінок і вам подзвонить IVR. Бо я так розумію ви про дзвінок вихідіний в роумінгу.
А картку стару ви вже в них навряд розлочіте. Хіба дзвонити в підтримку і казати, що картка на руках є.
24589

Подякував: 0 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 01:46

Нещодавно банк підключив функцію у Viber, яка дозволяє через Viber телефонувати до контакт-центру. Усе аналогічно, як при дзвінку зі звичайного телефону.
Деталі тут: https://www.oschadbank.ua/news/osad-per ... iv-u-viber

Це дозволило з роумінгу пенсіонеру зателефонувати й через робота Софію встановити ПІН. Удалося не з першого разу, але питання вирішили успішно. До створених цифрових карток уже є ПІН, пенсіонеру тепер залишається перевірити працездатність у банкоматі, використовуючи NFC телефону й потім можна вирішувати питання зі зміною реквізитів для отримання пенсії.

Усім дякую за увагу й підказки!
Howl

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 10:13

Шановні, а підкажіть, чи в касі банку можна зняти готівку в гривнах з віртуальної картки мій рахунок? Чи треба фізичну?
lov2108

Подякував: 51 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 10:20

lov2108 написав:Шановні, а підкажіть, чи в касі банку можна зняти готівку в гривнах з віртуальної картки мій рахунок? Чи треба фізичну?

Я пенсію знімаю на касі. Прошу через нфс в телефоні,мені пропонують надати паспорт та картку. Віртуальної немає але нфс для фізичної і віртуальної алгоритм однаковий
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 10:40

sens написав:
  lov2108 написав:Шановні, а підкажіть, чи в касі банку можна зняти готівку в гривнах з віртуальної картки мій рахунок? Чи треба фізичну?

Я пенсію знімаю на касі. Прошу через нфс в телефоні,мені пропонують надати паспорт та картку. Віртуальної немає але нфс для фізичної і віртуальної алгоритм однаковий

О, дякую. Точно. Тож я можу через НФС картку прикласти до пос-терміналу.
А від якої суми тре замовляти кошти? 20+, 50+, 100+?
lov2108

Подякував: 51 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

#<1 ... 7172737475 ... 104>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: quadro_tony_da, S i m і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор