Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Клиент заграницей, банкомат "съел" карту из-за сбоя, на карту поступает пенсия. Оказывается, что при блокировке карты нельзя переводить средства между своими счетами (ну в новом приложении точно) + блокируется доступ в интернет-банкинг (веб), если по данной карте была сделана регистрация. Каменный век...
Howl написав:Клиент заграницей, банкомат "съел" карту из-за сбоя, на карту поступает пенсия. Оказывается, что при блокировке карты нельзя переводить средства между своими счетами (ну в новом приложении точно) + блокируется доступ в интернет-банкинг (веб), если по данной карте была сделана регистрация. Каменный век...
Може Жижитал выпустить у кабине. И через Кабину ПФУ (нужен КЕП) перепривязать пенсию. Вот Жижидал-допку у меня не получилось сделать. Только через новый картсчет (
Howl написав:Amethyst, диджитал с отдельным счётом уже есть. Делали на тот случай, чтобы в банке были карты с актуальным сроком.
Просто к тому счёту не только пенсия привязана, но и пара других выплат. Их может быть проблематично изменить реквизиты зачисления.
Ещё момент с ПИНом от диджитал карты — надо его получить. В общем, трудностей хватает.
По текущей ситуации. Ощад это не тот банк, с которым следует длительно ехать заграницу.
Шоб його отримати треба в чатботі ущаду в тг замовити дзвінок і вам подзвонить IVR. Бо я так розумію ви про дзвінок вихідіний в роумінгу. А картку стару ви вже в них навряд розлочіте. Хіба дзвонити в підтримку і казати, що картка на руках є.
Нещодавно банк підключив функцію у Viber, яка дозволяє через Viber телефонувати до контакт-центру. Усе аналогічно, як при дзвінку зі звичайного телефону. Деталі тут: https://www.oschadbank.ua/news/osad-per ... iv-u-viber
Це дозволило з роумінгу пенсіонеру зателефонувати й через робота Софію встановити ПІН. Удалося не з першого разу, але питання вирішили успішно. До створених цифрових карток уже є ПІН, пенсіонеру тепер залишається перевірити працездатність у банкоматі, використовуючи NFC телефону й потім можна вирішувати питання зі зміною реквізитів для отримання пенсії.
lov2108 написав:Шановні, а підкажіть, чи в касі банку можна зняти готівку в гривнах з віртуальної картки мій рахунок? Чи треба фізичну?
Я пенсію знімаю на касі. Прошу через нфс в телефоні,мені пропонують надати паспорт та картку. Віртуальної немає але нфс для фізичної і віртуальної алгоритм однаковий
lov2108 написав:Шановні, а підкажіть, чи в касі банку можна зняти готівку в гривнах з віртуальної картки мій рахунок? Чи треба фізичну?
Я пенсію знімаю на касі. Прошу через нфс в телефоні,мені пропонують надати паспорт та картку. Віртуальної немає але нфс для фізичної і віртуальної алгоритм однаковий
О, дякую. Точно. Тож я можу через НФС картку прикласти до пос-терміналу. А від якої суми тре замовляти кошти? 20+, 50+, 100+?