|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 23 лют, 2024 12:35
fox767676 написав: Genie написав:Пригадала, що можливо то були не Свободівці
свободівці, ПС, Братство - нема принципової різниці, всі "працювали" на цьому напрямку. Креативненько - "це путінська стройка!"
ПС ніколи не займався рекетом забудовників, можу це засвідчити а от Свобода, Братство та Громадський корпус Азову (Нацдружини) заробляли на цьому постійно особливо Свобода, бачив декілька раз як Іллєнко та Мірошніченко на камери валяли будівельні паркани, за якими потім були збудовані і здані нові жк зи: зараз ПС - це 67 омбр
Востаннє редагувалось kingkongovets в П'ят 23 лют, 2024 12:37, всього редагувалось 1 раз.
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2728 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 лют, 2024 12:35
Олежан написав: cherchiltank написав: Олежан написав:вести с полей еОселя оказалось разводом. К концу года у всех кто успел взять кредит - меняется ставка на рыночную (20%+)
Звідки інфа? На підставі чого? По є оселі є одна проблема - заборгованість держави перед банками на компенсацію відсотків - але там мільярдів 7
від банку. так як і програма 5-7-9 вже на стадії закриття та перевод на нову облікову ставку.
Я думаю що це галіма деза. У банка з Укрфінжитлом довгострокова кредитна угода під фіксовану ставку 3% річних.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 лют, 2024 12:37
cherchiltank написав: Олежан написав:вести с полей еОселя оказалось разводом. К концу года у всех кто успел взять кредит - меняется ставка на рыночную (20%+)
Звідки інфа? На підставі чого? По є оселі є одна проблема - заборгованість держави перед банками на компенсацію відсотків - але там мільярдів 7
Там немає ніякої компенсації. Хлопці, розберіться як працює програма.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 лют, 2024 12:45
Мені здається, що якщо б забудовники прозоро купували землю для будівництва за реальні гроші - бізнес на громадській протидії забудовам би не з'явився. Або його дуже швидко згорнули б правоохоронні органи.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 лют, 2024 13:02
Кстати, та двушка за 42 в панельке Кропивницкого, о которой я писал на прошлой неделе уже ушла) 🤒🤒
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 756 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 лют, 2024 13:04
asti написав:Кстати, та двушка за 42 в панельке Кропивницкого, о которой я писал на прошлой неделе уже ушла) 🤒🤒
За сколько?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 916 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 лют, 2024 13:10
airmax78 написав:Мені здається, що якщо б забудовники прозоро купували землю для будівництва за реальні гроші - бізнес на громадській протидії забудовам би не з'явився. Або його дуже швидко згорнули б правоохоронні органи.
Якщо б у нас була побудована правова держава, то можливо ви би мали рацію, але нажаль на сьогодні правоохоронці не втручаються у бізнес активістів, навіть якщо у забудовника все добре з дозволами, та земля була виділена згідно норм діючого законодавства. Чи ви наївно вважаєте, що коли забудовник покаже доки на землю, яку він купив прозоро на аукціоні, то у активістів одразу зникне апетит?  Звісно, що за 2 роки перебування у цивілізованій країні, де верховенства права, не пустий звук, ви почали відриватися від реалій України.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 лют, 2024 13:21
Investor_K написав: asti написав:Кстати, та двушка за 42 в панельке Кропивницкого, о которой я писал на прошлой неделе уже ушла) 🤒🤒
За сколько?
Думаю, без особого торга - первая цена была 47...
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 756 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 лют, 2024 13:33
reus написав: airmax78 написав:Мені здається, що якщо б забудовники прозоро купували землю для будівництва за реальні гроші - бізнес на громадській протидії забудовам би не з'явився. Або його дуже швидко згорнули б правоохоронні органи.
Якщо б у нас була побудована правова держава, то можливо ви би мали рацію, але нажаль на сьогодні правоохоронці не втручаються у бізнес активістів, навіть якщо у забудовника все добре з дозволами, та земля була виділена згідно норм діючого законодавства. Чи ви наївно вважаєте, що коли забудовник покаже доки на землю, яку він купив прозоро на аукціоні, то у активістів одразу зникне апетит?  Звісно, що за 2 роки перебування у цивілізованій країні, де верховенства права, не пустий звук, ви почали відриватися від реалій України.
в штатах нема проблем з правом, але й там будівництво - один з найкримінальніших бізнесів і зпбудовників там на постійній основі доять контрольовані оргзлочинністю тред юніони, та й корупціі та поборів політиків в цій галузі там вистачає життя бентежне і дуже неоднозначне і багатогранне)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2728 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 лют, 2024 13:33
reus написав: airmax78 написав:Мені здається, що якщо б забудовники прозоро купували землю для будівництва за реальні гроші - бізнес на громадській протидії забудовам би не з'явився. Або його дуже швидко згорнули б правоохоронні органи.
Якщо забудовник придбав землю на аукціоні у міста за реальні гроші під забудову, погодив проект та отримав дозволи - коли з'являються активісти він викликає поліцію і вона зобов'язана захистити його законні інтереси. Але мені здається що всі проблеми саме через те що 99% землі під забудову - це земля вимучена по мутних схемах, зі зміною цільового, порушенням норм і т.д. і т.п.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1