Ведь это удар по имиджу банка

В любом случае вам терпения и удачи!
|
|
![]() Зловживання у Вінницькій філії ВАТ КБ "Хрещатик"Це якраз перше що я зробила звернулася з доповідною 12.05.2009р. до Голови правління банку та його замів, та Голови спостережної ради, але керівництво вирішило спустити це питаня до низу, тобто у Вінницю, і якраз після моєї доповідної 14.05.2009 р (на момент моєї відстутності на роботі у взвязку з хворобою) директором була ініційована перевірка Вишенського відділення, чомусь був вскритий мій сейф та вивезені документи з відділення без мого відома, про це я дізналася пізніше. А потім зясувалося що в справах які були незаконно вилучені з відділення і за які я відповідала невистачає документів.
Нажаль можливо якщо б Керівництво банку всеж таки відреагувало на мою доповідну в часно, цього можна було уникнути. І це нажаль не поодинокі факти зловживання керівництва Вінницької філії ВАТ КБ "Хрещатик", але всі мовчать тому що не хтять втратити роботу, і я за це їх не осуджую. Але за все потрібно буде комусь відповідати, а директор якщо навіть і дає вказівки то частіше устні, а як відомо слово до діла не пришиїш, коли вони це зрозуміють може бути п***... Хоча є і люди які нас підтримають. На сьогодні в прокуратурі заведено чотири кримінальні справи по Вінницькій філії ВАТ КБ "Хрещатик", не забагато для однієї філії?...
![]() Re: Зловживання у Вінницькій філії ВАТ КБ "Хрещатик&q
А за якими фактами порушено кримінальні справи? За якими статтями? І якщо ви вирішили скористатися форумами, як методом вплив, відкрито назіваєте імена винуватців, навіщо ховатися за ніком? Цілком можливо, якщо ви напишите своє справжнє прізвище і залишите координати, це зможе посприяти вирішенню питання.
![]() Re: Зловживання у Вінницькій філії ВАТ КБ "Хрещатик&q
Иногда в таких историях есть другая сторона медали. Сейчас банки не на пике, сокращение идут полным ходом, многих увольняют. Чувство несправедливости и безысходность часто толкает на разные поступки. Вы меня простите, если я ошибаюсь, но за 10 лет на этой должности думаю и ваши руки не так уж чисты, как вы об этом кричите.
![]() Это "Добро" распространило сию инфу по всем финансовым форумам. Думаю, что кто-то решил нагадить банку, использовав некую личную вражду между начальником и подчиненным. Может оказаться, что ни одна из сторон конфликта и не ведает о том, что стала знаменитой в ветках профильных форумов.
Ну и как всегда, как в старые советские времена - аноним впереди планеты всей. Если вас "Добро" так зацепило, почему не предьявить претензии банку открыто. Може не все так красиво, как написано?
![]() [b]debitor[/b]
Що стосується анонімності вона справедливо оправдана, тому що справа ще розгладається у суді. Але я думаю якщо когось зацікавила ця інформація він легко може знайти мене. Я думаю що моя стаття всеж таки подіяла, тому що вже неодноразово ті люди які вказані у листі телефонували мені з погрозами. Я цю справу всеж таки доведу до кінця, і винні будуть покарані. А вам debitor я бажаю успішної роботи у банку Хрещатик. Хоча хочу вам сказати що сам банк Хрещатик доволі перспективний банк, але деякі співробітники нажаль підривають репутацію цього банку. І я ще раз наголошую що чотири кримінальні справи по Вінницькій філії ВАТ КБ "Хрещатик" це забагато для однієї філії...
![]() Tarasov
Статті по яким порушено кримінальну справу вказано у листі: "Кримінальна справа за фактом службового підроблення та замаху на привласнення і розтрату майна шляхом зловживання службовими особами Вишенського відділення Вінницької філії ВАТ КБ «Хрещатик» своїм службовим становищем групою осіб, за ознаками складу злочинів, передбачених ч. 1 ст. 366, ст. 15, ч. 5 ст. 191 КК України." За фактом справа порушена лише тому що якщо б вони порушили її проти мене в прокуратури було б лише 2-а місяці для предявлення обвинувачення (вони за цей термін напевно б невстигли ), а якщо по факту це бестроково - хоч 10 років (поки не назбирають доказову базу, або не примусять моїх співробітників свідчити проти мене, хоча їхні пояснювальні чомусь відсутні в матеріалах справи). Що стосується ідентифікації я на це питання вже відповіла в попередньому листі.
![]() Аудиторскую проверку финансовой деятельности банка в соответствии с мировыми стандартами осуществляют международные аудиторские компании, в частности в последние годы Ernst&Young и PricewaterhouseCoopers.Не так давно банк отказался от Moodys - вот признаки стабильности!!! А то, что кто-то не может устаканить свои амбиции - его личные проблемы.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|