А який штраф за порушення коменданської години? Ах точно, його досі немає )))
знайомого зупинили на авто не встиг доїхати до дому, відвезли кудись чи то в поліцію чи може в тцк... видали повістку і зараз він в армії.
Увечорі,зі спини , мені теж на всю вулицю : " А чього це ми не в АРМІЇ зараз ?? "
Я розумію,що зі спини , точніше по 5-й точці всі молоді і красиві,нащо вести себе як бидлота з ноунейм поселення де немає асфальтованої дороги і зупинки маршрутного таксі.
Нічого мені і йому після тої розмови не було , я як завжди іноді коментую влучно або ні на цьому форумі і не тільки , проте історія тої людини мені зовсім не цікава
Hotab написав:Навіщо і кому ви це пишете? Хтось казав, що закон прийнято? Хтось казав про межі чи не межі норм? Якої обмежувальної дії нема? Штрафи там передбачаються? Цього абсолютно достатньо для подальших дій з рахунками , майном і тд. У разі несплати. Скільки ви будете розмовляти сам з собою , сперечатись з собою самим на цих сторінках?
ПОЧЕКАЄМО РАЗОМ ЗАКОН №10449 , на мою думку - його приймуть через день як буде матдопомога від влади США
барабашов написав:Разве КАБ кидается не на сверхзвуке или околозвуке, когда сушка идёт по прямой и даёт вектор и импульс планеру бомбы? Имитируется получается выброс снаряда даже не из гаубмцы, а из мортиры? И какая ж там точность тогда с внесёнными возмущениями в не лабораторную траекторию и график полёта - плюс-минус километр при максимальной дальности полёта 70, а то и 50???
На відео - не скидання КАБ, а пуск HARM. Відо давалося для оцінки часу віражу. Сергій Флеш викладав схему скидання КАБ. Перед скиданням бомбардувальник має ізко набирати висоту. Це можна лише використовуючи Форсаж. Су-24М в середньому по 40 років. Двигун робився з ресурсом 500-1000 годин між капремонтами. Самі Су-24 активно воювали в Чечні та Сирії та й вже в поточній війні. 2-3 роботи по скиданню КАБів і вони стануть на капремонт. Власне Су-25 й не може зробити таку горку - в нього немаж форсажу.
Востаннє редагувалось Denik в Сер 06 бер, 2024 17:36, всього редагувалось 1 раз.
З'явилося відео з GoPro одного з членів екіпажу БДК "Цезар Куніков" у момент його знищення нашими морськими дронами 14 лютого
Пишуть, що 1 дрон вразив БДК у корму, тим самим знерухомив корабель, після чого кілька дронів по черзі вразили судно по лівому борту. Останній дрон частково увійшов у зроблену пробоїну та здетонував усередині.
З моменту початку бою і до повного затоплення БДК пройшло трохи більше 40 хвилин. ㅤ
somilitark написав:Це каже особа яка має сумніви хто підірвав Каховську ГЕС?
На войне все средства хороши. Поэтому, критически относиться нужно ко всему
Наступний вкид від вас буде в дусі: не зрозуміло хто на кого напав, це Україна готувала напад, що за публіка тут пасеться, таке відчуття, що прямо з калуги чи рязані пишуть((((