Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19221923192419251926 ... 2901>
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 21:55

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:💥Ванкувер - $3777
💥 Торонто - $3424

А коли я писав про 3-5 тис CAD, які просили у знайомих, то казали, що це захмарні ціни...

akurt написав:Віза В2/В2 - без права роботи завжди була.
Можливо в нього клас візи інший?

Так, саме В1/В2. Але каже довго переконували про 90 днів.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 22:15

Дюрі-бачі написав:Другу дали візу в США на 10 років, але з правом бути не більше 180 днів в році і без права роботи. Питання таке: якщо заїхати по такій візі і працювати 6 місяців нелегалом, то депортувати будуть?

Не совсем так.
Судя по всему, это турвиза В1/В2.
При въезде, ему поставят разрешенное время пребывания. Обычно 180 дней.
Но.
Если пробыть более 3 месяцев, то последующий въезд может быть проблемный, тупо могут не впустить не смотря на наличие визы. Также могут быть вопросы касательно происхождения денег, на которые он жил это время.
Могут поставить и 3 месяца пребывания.
Есть такая фишка, если он решит остаться на 180 дней, то за примерно месяц до истечения срока, можно подать прошение на разовое продление, могут дать еще 180 дней. Но надо будет объяснить причину прошения. Обычно, люди мотивируют туристическими планами, в которые не успели вложиться. Могут попросить подтвердить туропыт текущей поездки.
В целом, турвиза дает много возможностей. Работать наемным работником - нельзя.
Но открыть свой бизнес и им заниматься - можно.
Тут ремарка. Я не являюсь юристом и не могу давать советы, поэтому прошу все мои слова перепроверять во избежание проблем. Порядки также могут меняться.
За нелегальную работу я не слышал чтобы депортировали, хотя не рекомендую.
Также стоит помнить, что легальная или нелегальная работа, но налоги платить надо. Неуплата налогов - едва-ли не самое тяжелое преступление.
Лучше не играться в нарущение закона, а податься на TPS и advanced parole, что даст не только разрешение на работу, но и возможность выезжать и въезжать на территорию США. Вроде, это также открывает путь к Гринкарте.
Все перепроверяйте.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5469 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 23:05

rjkz написав:нелегальная работа, но налоги платить надо.

O_o а це як? Приходити в податкову і казати "я тут випадково заробив ххх$"?
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 23:46

Дюрі-бачі написав:

Почему нет? Заработал в интернете, носки в инстаграмме рекламировал/писал отзывы на сайтах/[свой вариант]. Заплатил налоги и можешь тратить деньги. В Испании так. А вот если не заплатил и купил квартиру вдруг, то будет печалька... Думаю в Америке примерно так же.
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2024 23:59

BIGor написав:
  gonchik74 написав:
  Бетон написав:Bigor. Як справи в Польщі, відношення нормально чи так собі.
Дивлюсь що робиться в Варшаві фигів)

Ще кадри з Варшави

Протестувальники палять шини та труну, яка нібито символізує польське сільське господарство. Також помічено антиукраїнські плакати. Почалися сутички із поліцією.

Однією з вимог є захист польських кордонів від "неконтрольованого напливу" продуктів з України, Росії та Білорусі.

Капец там митинг с шинами, с сиренами

Я не зовсім розумію - ти хочеш, щоб він, сидячи в Кракові, розповів тобі про обстановку в Варшаві?))) Так в Кракові цього не чути, все норм. Ну крім того, що постійно похмуро.

Я тільки з новин прочитав про мітинги в Варшаві. До-речі, як Ви пропустили сонячний тиждень в лютому? Таке враження що і +16+18 було! Також відкрито велосипедний сезон.

зря питав тільки. мєнти розігнали швидко. щось митингувальники боязливі :mrgreen:
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2024 00:49

BIGor написав:
  gonchik74 написав:
  Бетон написав:Bigor. Як справи в Польщі, відношення нормально чи так собі.
Дивлюсь що робиться в Варшаві фигів)

Ще кадри з Варшави

Протестувальники палять шини та труну, яка нібито символізує польське сільське господарство. Також помічено антиукраїнські плакати. Почалися сутички із поліцією.

Однією з вимог є захист польських кордонів від "неконтрольованого напливу" продуктів з України, Росії та Білорусі.

Капец там митинг с шинами, с сиренами

Я не зовсім розумію - ти хочеш, щоб він, сидячи в Кракові, розповів тобі про обстановку в Варшаві?))) Так в Кракові цього не чути, все норм. Ну крім того, що постійно похмуро.

Я тільки з новин прочитав про мітинги в Варшаві. До-речі, як Ви пропустили сонячний тиждень в лютому? Таке враження що і +16+18 було! Також відкрито велосипедний сезон.

Якраз на цей сонячний тиждень літав в Валенсію. Мої в Кракові приймали сонячні ванни навіть.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2024 01:42

Дюрі-бачі написав:

Не скажу.
Знаю что платят.
Я не в том статусе, чтобы интересоваться этой темой подробно.
Я слышал такое мнение, что работа без разрешения - проступок.
Предоставление работы человеку без разрешения - преступление.
Неуплата налогов - тягчайшее преступление.
При этом, конечно, все это существует. И если уж откровенно, то весьма вольготно и распространенно в НЙ.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2024 04:57

Только что звонил риелтор с которым несколько лет назад пытался сработаться.
Он мне когда-то хоть безрезультатно, но пытался помочь.
Сейчас поговорили, я ему дал интересующую инфу, он мне подтвердил мои умозаключения - на рынке продаж полный штиль, продаж почти нет. На рынке аренды - критический дефицит предложения.
Касательно покупки под рент - подтвердил мои опасения, посоветовал выбросить эту идею из головы. Где угодно, но не в НЙ.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2024 09:29

akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from USA

Ну, ще не з США, поки що з Анталії.
Історія - на жаль - банальна: родина в якій 3 дитини, пережила в лютому та березні 2022 літаки бомби та гвинтокрили з російськими зірками, бомбами та ракетами - та евакуювалася в Анталію.
З трьома дітьми...
Бізнес та квартиру кинули чи втратили (точно не питав).
З березня 2022 року чоловік пропонував купити квартиру в Анталії - хоч щось дешевеньке - навіть знайшли щось за 40 000 доларів, а жінка все казала, що війна закінчиться як не через 3 місяця, так через 2... Місяця...
Не так сталося, як судилося...

Всі ці 700+ днів війни брат чоловіка, який вже 15 років живе в США - пропонував приїхати до нього...
...А жінка все казала, що війна закінчиться як не через 3 місяця, так через 2... Місяця...

Ну ось вийшло на днях рішення Уряду США про продовження програми U4U: брат подав заявку - очікують позитивне рішення до кінця березня - будуть їхати в США...

Філаде́льфія (англ. Philadelphia) — місто (англ. city) на східному узбережжі США, в окрузі Філадельфія штату Пенсільванія, визначний політичний, господарський, культурний й історичний осередок; у Філадельфії проголошено в 1776 році незалежність американських колоній від Британської корони. Населення — 1 526 006 осіб (2010[1]), з передмістями — 5,7 мільйонів, враховуючи 35—40 тис. українців.

Попереду саме легке - то квитки (хочуть на рейс Turkish Airlines - прямий рейсь на Нью Йорк з Стамбула) але треба продати авто: тут я буду допомагати - через українську діаспору...
Може хтось та й купить...
Ну що ж... Справа корисна: старшій дитині через рік чи два треба вступити до університету...
В Філадельфії багато університетів. Один закінчив син мого колишнього заступника - по роботі в Україні. Зараз той хлопець живе та працює в місті Вашингтон, округ Колумбія...

Щодо роботи: початок повинен бути впевненим, бо брат мого респондента вже 15 років в США - входить в згадані вище 35—40 тис. українців та тримає фірму, яка займається спорудженням дахів...
Як сказав мій респондент: "Спочатку буду працювати у брата - заради грошей - оренда житла орієнтовно 2000.
Ну а потім щось своє придумаю... По аналогії бізнесу з Україною..."
Не питав я що там за бізнес - я ж не жадібний слідчий на кшталт одного пана вище - ну який на букву "б"...

- Нехай щастить...

P.S. В розмові жалкував, що послухав жінку - витрачав два роки гроші на оренду квартири, так і сказав: "Якби я купив в березні 2022 за 40 000 - зараз би продав за 80 000..." Правда. Реально.
Ох, ці жінки - від них один клопіт чоловікам...

Філадельфія - супер
43 відсотка жителів - негри)
Можна було вже їхати відразу в Африку)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2024 10:57

Дюрі-бачі написав:
  akurt написав:💥Ванкувер - $3777
💥 Торонто - $3424

А коли я писав про 3-5 тис CAD, які просили у знайомих, то казали, що це захмарні ціни...

New’s from Canada

Сьгодні, Вайбером, на фоні мінус 22 вночі та мінус 2 вдень. Але від завтра вже починається весна та плюсова температура. Місто Едмонтон - столиця провінція Альберта, населення більше за 1,1 мільйона мешканців:

«1100 $ але прийшло дивитися 30 людей. І я навіть не стала заповнювати "форму" якщо сподобалося. Там і канадці приходили. У них шансів більше.
Зверху живе величезний пес, чутність шалена. Більше бейсментів дивитися не підемо. Але було цікаво»

Надіслали відео, тому невеличкі пояснення:
- в цілому позитивне враження: чиста охайна квартира трикімнатна. Кухня невелика охайна з всією побутовою технікою, окрема кімната з пральною та сушильною машиною. Деревʼяна підлога (можливо ламінат). Доволі чисто та охайно.
- Як більшість квартир в аренду в Канаді - це basement - тобто приватний будинок в якому під здачу можна сказати напівпідвал з вікнами зменшеної висоти. А на першому поверсі - орендодавець.

Ну ось так, медом не намазано. Що знайдуть в оренду та по якій ціні - буде відомо пізніше.

P.S. Станом на сьогодні оформили всі необхідні папери, в тому числі Work Permit та Study permit на дітей. Відкрили банківські рахунки (картки прийдуть на адресу готеля на протязі тижня), подали заявки на одноразову допомогу від Уряду Канади (3000*2+1500*2) CAD. Зазвичай гроші приходять через 3 банківських дня.
Отримали пільгові проїзні білети на міський транспорт.
Поки що живуть безкоштовно в готелі, номер із сніданком. В готелі є басейн та джакузі, дітям подобається.
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
  #<1 ... 19221923192419251926 ... 2901>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість