Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 157158159160161 ... 237>
Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 23:01

Доречі на рахунок запахів - ви забралися панове - краще хай в квартирі пахне смачною іжею - що в цьому такого? Я жив в десятку квартир і в жодній не мав проблеми з запахами з кухні. Хай краще пахне котлетами ніж сраними котами, собацюрами і непраними шкарпетками)
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2024 00:10

cherchiltank писал(а):краще хай в квартирі пахне смачною іжею

Та проблема тиких квартир трохи в іншому як на мене. Навіть коли в 2х мешкаєте один дивиться телік інший хоче поїсти і це все на голові у один одного, а робота в дому на такому опенспейсі з котлетами не дуже продактівіті(в бедрум тільки спати, треба виокремлювати простір як на мене). А коли дитина, в сталінкі на тих же 50кв у кожного своя кімната, і їсти один одному не заважає, вчити уроки, а так хтось лишиться без комфорту, з холодильником в який я наприклад можу піти подивитись просто щоб пройтися. Коротше, це достатньо добре до появи третього) чайник кипятиться тв вже не чутно, як на вокзалі і в бедрумі так само, а коли 2е дверей то вже відрізняється. І всі ці арки і кімнати без дверей через 10 років говорять що так би ще раз робили, хоча може просто і надоїло. Витяжка допомагає, але шумить, єхх)

Балкон великий гарний +, можна столик, мангальчик. Але бачив що там і міні доміки ставлять щоб хлам зберігати. Так роблять на майданчиках ті що з квартирою на 0му поверсі які не люблять поляки, наскільки це легально? бачив навіть альтанки з дерева)

Тема цікава, виходить не всім таке подобається)
BeneFuckTor

С нами с: 21.11.19
Благодарил (а): 284 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2024 10:21

BeneFuckTor писал(а):
  cherchiltank писал(а):краще хай в квартирі пахне смачною іжею

Та проблема тиких квартир трохи в іншому як на мене. Навіть коли в 2х мешкаєте один дивиться телік інший хоче поїсти і це все на голові у один одного, а робота в дому на такому опенспейсі з котлетами не дуже продактівіті(в бедрум тільки спати, треба виокремлювати простір як на мене). А коли дитина, в сталінкі на тих же 50кв у кожного своя кімната, і їсти один одному не заважає, вчити уроки, а так хтось лишиться без комфорту, з холодильником в який я наприклад можу піти подивитись просто щоб пройтися. Коротше, це достатньо добре до появи третього) чайник кипятиться тв вже не чутно, як на вокзалі і в бедрумі так само, а коли 2е дверей то вже відрізняється. І всі ці арки і кімнати без дверей через 10 років говорять що так би ще раз робили, хоча може просто і надоїло. Витяжка допомагає, але шумить, єхх)

Балкон великий гарний +, можна столик, мангальчик. Але бачив що там і міні доміки ставлять щоб хлам зберігати. Так роблять на майданчиках ті що з квартирою на 0му поверсі які не люблять поляки, наскільки це легально? бачив навіть альтанки з дерева)

Тема цікава, виходить не всім таке подобається)

Квартири студії як і квартири з однією окремою кімнатою то тільки для одно-двох осіб
В мене на сімʼю з однією дитиною - 4 кімнати і окрема кухня плюс 3 санвузли - і то 5 кімната б не завадила) те ж саме на дачі - хто буде будувати чи купляти будинок порада - тільки один поверх - другий майже не використовується)
Якби завів другу дитину то вже б хотів 5 кімнат - бо зала, спальня, дитяча, кабінет - це мінімум особливо в світлі удальонки популярної нині
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2024 10:29

cherchiltank писал(а):Квартири студії як і квартири з однією окремою кімнатою то тільки для одно-двох осіб

Погоджуюся: я живу вдвох з жінкою в квартирі 1+1 - студія-кухня та 1 спальня.
Цілком комфортно. Якщо приїздили гості - ми їм виділяли нашу спальню (окремий вхід в спальню з коридора, в якому є вхід в душову та в туалет). Тобто навіть при такому тимчасовому розташуванні ніхто нікому сильно не заважає.

Приятель - один з учасників форуму - мешкає в Анталії в квартирі 2+1 площею брутто 100 кв. м (житлова здається 75) - там дві спальні (дві окремі спальні з різними входами) та два окремих санвузла з душем.
Студія з кухнею. Два окремих виходи на балкон, що додає суттєво комфорту.
Але навіть така комфортна квартира для родини - я вважаю - і погоджуюся з cherchiltank - для родини з однією дитиною.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 10 мар, 2024 09:32

Місцевим ватнікам на замітку:
" Вперше в Україні конфіскували квартиру за сепаратизм.

80-річну вінничанку засудили до 4 років. Суд конфіскував житло у Алли Аненко, яка підтримувала Росію та прославляла Путіна через «Однокласники». Жінка втекла до Росії, тож її судили заочно, повідомляє ТСН."
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 10 мар, 2024 09:59

Frant , цікаво, якщо житло на дружині, а чоловік засуджений за сепаратизм і співробітництво з конфіскацією (мій сусід), то заберуть квартиру?
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вс 10 мар, 2024 10:02

Hotab писал(а):Frant , цікаво, якщо житло на дружині, а чоловік засуджений за сепаратизм і співробітництво з конфіскацією (мій сусід), то заберуть квартиру?

Ніт- це спільне майно подружжя якщо у шлюбі купили
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 11 мар, 2024 17:29

akurt писал(а):- витяжка відомого виробника - але немає ніякого вентиляційного каналу взагалі - встановлені вугільні фільтри, які треба міняти раз в 3-4 місяця. Цілком нормально.

Категорично не рекомендую таку фігню на кухнях, де газова плита!
Це не витяжка, а поглинач запахів.
При горінні газу утворюється вуглекислий газ, трохи угарного газу, формальдегіду і т.д. Вугілля не адсорбує ці гази! Можна отруїтись при горінні газу при закритих вікнах, наслухавшись порад псевдоекспертів.
Frant

Сообщение Добавлено: Ср 13 мар, 2024 09:23

cherchiltank писал(а):Доречі на рахунок запахів - ви забралися панове - краще хай в квартирі пахне смачною іжею - що в цьому такого?

В хорошій квартирі - не повинно бути жодних запахів. В ідеалі.
Запах - наявність якоїсь хімії в повітрі.
Ненавиджу хімію!
Frant

Сообщение Добавлено: Ср 13 мар, 2024 10:25

:arrow:
Последний раз редактировалось Hotab Ср 13 мар, 2024 11:23, всего редактировалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
  #<1 ... 157158159160161 ... 237>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор