Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19561957195819591960 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Сб 16 мар, 2024 16:34

Пізнавальне відео.
Дійсно піднімає цікаві проблеми:
- на 0:56 піднімає питання про те, що не зрозуміло, що краще: не економити, купувати презервативи - чи народити дітей та кинути напризволяще...
- на 01:04 так і говорить, що такий батько міг би хоч щось виділяти нехай не жінці, а дитині - ну хоч би одній дитині з двох - хоч якісь гроші на харчування...
- на 01:37 піднімає питання, що стидоба повна - не мати у свої 35-52 роки власної квартири... ну хоч би будинок...
- на 01:42 фактично головне: "Як це так НЕ мати full-time Job !!! - це взагалі позорище... Тунеядці... Десь побираються тимчасовими заробітками..."

Сподобалося на 01:50, де так і говорить: проблема ж не в тому, чи можна спати на вулиці, чи не можна - проблема в голові.

Вона смілива: на 02:01 говорить, що - мабуть - їй прийдеться допомагати безробітним неробам в Україні.
Сподобалося на 02:13 де так і говорить: "Я вас, незграби, навчу свободу любити! Я вас влаштую на full-time Job - потанцюєте в мене!" Це підкреслює навіть на 02:39 словом "Jamping" (в тому контексті - "поплигаєте в мене!")... всі... everybody...
На 02:52 так і підкреслює: "Повірите ви в себе, чи ні - я Вас, (видалено), навчу працювати...

От молодець! Не жінка - прямо світоч в темному царстві...
На 03:05 на мить замислилася, але знайшлася: "Люди думають, що їм весь час хтось щось винен, наприклад, держава... Але це не так: ви все життя будете розказувати байки, що жити - то треба щоби гроші падали з неба. Звикли все отримувати даром або безоплатно...
Але... ваше життя залежить тільки від вас.. "

На 03:35: "Запам"ятайте: по рахунках треба платити"....
Ну тут не всі погодяться...
Вона й сама після цих слів аж закашлалася... хі-хі...

На 12:50 і далі: "Вибір за вами: боротися чи падати в безодню..."
Клас!

Назва відео взагалі правильна:
"SEEMS LIKE THE WHOLE WORLD HAS JUST GIVEN UP" - це ж не про США, це про весь світ...

Дякую, пане Флаймане, за цікаве відео...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 16 мар, 2024 23:51

Re: Еміграція, заробітчанство

Пану флаймену дивитись по 10 хв перед сном, як страждають "омериканці"
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 17 мар, 2024 07:18

BIGor писал(а):Пану флаймену дивитись по 10 хв перед сном, як страждають "омериканці"

Свого часу, під кінець совка був тиждень американського кіно на ТВ, в тч показали серію з Беверлі-Хілз 90210.Тоді неабиякий фурор викликало.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 17 мар, 2024 07:33

BIGor писал(а):......... як страждають "омериканці"

ось за ці страждання їх так і ненавидять у рашці.
Rack

С нами с: 29.01.09
Благодарил (а): 57 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 17 мар, 2024 08:57

Bolt писал(а):
  BIGor писал(а):Пану флаймену дивитись по 10 хв перед сном, як страждають "омериканці"

Свого часу, під кінець совка був тиждень американського кіно на ТВ, в тч показали серію з Беверлі-Хілз 90210.Тоді неабиякий фурор викликало.

Я вже дивився його на 1+1, прикол що деякі сцени, як виявилося, були зацензуровані і вирізані :D
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 17 мар, 2024 09:43

BIGor писал(а):
  Bolt писал(а):

Я вже дивився його на 1+1, прикол що деякі сцени, як виявилося, були зацензуровані і вирізані :D

flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 17 мар, 2024 10:32

Памʼятаю такий серіал, але без подробиць. Актори були чудові.

Якщо хтось хоче вивчати США по серіалах - дуже раджу дивитися найкращій - на мою думку - серіал від Netflix:
OZARK.
Досить правдиво все показано: і бідні люди, які живуть у вагончиках, і багаті, і мафія з наркотиками, і будинки, які на думку учасників форуму ніби-то «зліплені з гімна та палок», і автівки.
Цікаво показані спроби створити/заснувати власний бізнес або розбагатіти.

OZARK” - назва озера, в околицях якого відбуваються події.

Цікаво, що десь з місяць тому місця цих подій відвідувало подружжя наших українців, які теж живуть в «Будинку на колесах», мандрують, між мандрами займаються доставкою в Україну «битків» з аукціонів битих авто.

Вийшло 4 сезони і що цікаво - всі дубльовані на українську мову.
Перша серія починається словами:
«Банкноти. Бабки. Фінанси. «Лаве». Папірці. «Капуста», Кеш. «Франкліни». Валюта. Купюри. Долари. Гроші. Те, що відрізняє багатих від бідних (примітка: Прямо на тему цього форуму). І далі: «Та що таке гроші?» Половина американців має кредитні борги, які перевищують їх заощадження. Чверть американців взагалі не мають заощаджень. І лише 15% населення заощаджень вистачить на 1 рік пенсії… І що ж тепер? Середній клас зникає? Чи американська мрія померла? Ви би зараз не сиділи в не слухали мене, якщо би це було так! Я вважаю, що у людей просто викривлене уявлення про гроші…»

Це був голос «за кадром» в першій серії.
Погодьтеся: дуже актуально…

Далі той, хто за кадром, задає прості питання:
«Чи правда, що гроші - це одиниця обміну для товару та послуг? (Примітка: це за словами одного німецького єврея, який все життя пиячив та жив в Лондоні). 3,70$ за галон молока? 30$ щоби покосили газон?
Чи це щось незбагненне/нематеріальне: «Безпека»? «Щастя»? «Душевний спокій»?

Інтрига полягає в тому, що пропонується ТРЕТІЙ варіант:
«Гроші - як засіб вимірювання!»

І головне для учасників форуму: «Гірка правда в тому, що кількість накопичених грошей не залежить від чинного президента, економіки, ситуації на ринку, «чорної смуги» в житті чи нашого босса, бульбашки на ринку чи керівництва…
Уся річ - в американській професійній етиці. В тому, що зробило нас (примітка: голос за кадром має на увазі мешканців США) аж «он якою країною в світі» (примітка: як би на цьому форумі не лаяли американців, а без грошей звичайних американців, зібраних на допомогу Україні, не вижити ніяк - можете лаяти їх далі та розказувати, як вони невірно живуть та повчати, як треба жити)…

Ну - це тільки голос за кадром в першій серії.
До речі: є навіть субтитри українською…

Головні дієві особи: майже звичайна американська родина: батько+мати+дочка+молодший син…

Рекомендую.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 17 мар, 2024 10:55

Re: Еміграція, заробітчанство

Офлайн торгівля всюди закривається. Мені, наприклад, іноді дешевше і легше щось замовити навіть з німців, 2-3 дня амазон доставляє прямо додому з іншої країни.
Навіть велосипед можна онлайн купити.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 17 мар, 2024 11:36

BIGor писал(а):Офлайн торгівля всюди закривається. Мені, наприклад, іноді дешевше і легше щось замовити навіть з німців, 2-3 дня амазон доставляє прямо додому з іншої країни.
Навіть велосипед можна онлайн купити.

Та в мене сусід ниє постійно, що торгівля майже не йде. Торгує взуттям, а основному спортивним(При тому оренду вже загнали до 44 тис грн/міс.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 17 мар, 2024 12:34

akurt
Никто здесь не "лає" американцев.
А «он якою країною в світі» їх зробила Друга світова.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
  #<1 ... 19561957195819591960 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама