Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:ти закидаєш мені, що я не думаю, хоча навпаки.
ну почитай внимательно, ты не захотел думать, я тебя поддержал в этом, вижу ты не рад, досада
як багато пустопорожньої балаканини
не плутай думати та розбиратися в якихось деталях. в світі дуже багато різного, все не вивчиш. сформулюй для початку своб позицію - в тебе її просто немає, лише критика.
Shaman написав:я готовий дискутувати й на цифрах, й на прикладах, що неодноразово робив. цифр від тебе взагалі не бачив, приклади ти якись уривчасті даєш. навіть в прикладі вище ти не можеш сформувати свою позицію, даєш посилання - я завжди даю свій коментар, ти на це неспроможен
ну так уж непросто в моей жизни, вроде и вероятность 50/50, либо встретишь мамонта либо нет, но все как-то не впопад . поэтому говорю уверенно только когда оцениваю вероятность более 55%, а данном случае такого нет, ибо не знаю, поэтому и задаю много неумных вопросов и вообще даже завидую людям у которых есть 100% уверенности
я й бачу, що в тебе вірогідність зустріти мамонта - 50%. тому навіть не сперечаюсь
ти знову вводиш в оману - я далеко не у всьому впевнений. але так 2 * 2 = 4. диктатура - неефективна форма влади. й система суспільства, яка існує у розвинених країнах, звісно має недоліки. але кращої ще не придумали. а ти не впевнений навіть в очевидних речах
Shaman написав:ти й далі будеш оце закидати про Америку. там є недоліки, й їх можна обговорити. але кращої моделі розвиненого суспільства ще не придумали. тому різні прибічники автократій єдине, що можуть - намагаються дискредитувати. але на цій гілці чітко видно, що думають насправді, коли обирають куди емігрувати.
ты знаком с трудами Фрейда? тобто я тебя спросил почему США успешнее Аргентины или Бразилии, а чем причина, а ты мне отвечаешь про недостатки США и дискредитации автократий, так может быть только о них ты и думаешь?
я тобі відповів чому, а ти зараз цитуєш зовсім інше, а не мою відповідь. я ж кажу - демагог.
Shaman написав:тому читай далі свої сайти про рептилоїдів, масонів, що там ще є. в усьому винна Америка
коли уж сегодня Прощённое Воскресение, то прости меня за ссылку на украинский сайт, буду стараться давать только на сайты американского правительства
до речі, у яку церкву ходиш?
а про рептилоїдів, пишуть в Америці, але не на державних сайтах. але більше всього цієї маячні - російською
а бойові москіти - фантастику на сьогодні нема бажання дивитися
Билл Гейтс говорит, что «фабрика настоящая. И комары, которые выпускаются, не терроризируют местных жителей. Они помогают спасти и улучшить миллионы жизней».