|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 30 бер, 2024 21:41
Дюрі-бачі написав: rjkz написав:Так что снять квартиру в Киеве с кондиционером/ами - не проблема.
Наприклад я в своїй квартирі перейшов на опалення кондиціонером, але свого часу встановив бомж-варіант, яким гріти при мінусах на дворі не можна. Тепер хочу замінити на нормальний, який гріє до -20. В своїй квартирі коли хочу - тоді й міняю. А в найманій таке тільки із дозволу власника. rjkz написав: И это при том, что за СВОИ квартиры люди платят 700-1100 уе в месяц.
WTF? А орендаторам не треба ці 1000 платити? Чи лендлорд, який здає квартиру за 1600, займається благодійністю і сам платить? rjkz написав:в 2014 году был налог на их дом 11 куе,
І цей податок платиться навіть на єдине житло в якому живеш, на не на додаткове/інвестиційне?
1. Это очень небольшое неудобство, думаю. 2. Да, арендатора это совсем не интересует. Арендатор платит согласно лизу сумму. Отдельно могут быть ээ, газ, иногда воду. Но бывает и так, что газовый и водный и ээ счетчики 1 на весь дом, тогда все эти расходы оплачиваются гамбузом с налогами и всеми затратами в мейнтаненсе и этто - лорда. Содержание дома, квартиры, платежи, налоги - теннанту не интересны. И да, так бывает, что платежи по ренту не перекрывают расходов лорда. Такие перекосы в НЙ случаются в домах с рентконтролом и рентстайбелайзд. 3. Это их единственное жилье. Это налог на собственность, праперти такс.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8653 раз.
- Подякували: 5449 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Суб 30 бер, 2024 21:45
flyman написав: rjkz написав:Можно мне, недалекому, пояснить - что это за цели, выкупить жилье? Насобирать к пенсии миллион? Я чего-то не понимаю может, но вместо "выкупить жилье" я-бы предпочел иметь возможность жить, пусть даже в аренде, в том месте, где бы мне нравилось в определенный момент жизни. Свое-же жилье сковывает и служит ненужным якорем. В Киеве у меня осталось несколько квартир. Продать их непросто, перетащить деньги - тоже. Кроме того, это повлечет доп затраты в виде налогов в Украине и увеличение такс брекета в США. Насобирать миллион...Получается, человек ставит себе цель конвертации времени своей жизни в денежные знаки. И? Время жизни подходит к концу и выясняется, что кроме как порадовать наследников, с этими деньгами особо ничего не сделаешь.Времена, когда фараоны с собой в гробницу брали все свои сокровища, включая челядь, вроде как прощли. Деньги - это важно, но это лишь средство достижения целей в жизни. Рецепт - конвертировать деньги в активы, которые будут приносить доход в течении жизни, а потом уже эти активы передать наследникам.
1. Взнати власних досягнень межу (пізнати світлу/темну сторону сили ляма) 2. Закласти базу родинниого капіталу (акі Ротшильд/Рокфеллєр) не думаю, що малось на увазі буквально 1лям кешем в матрасі/чемодані/сундуку/банках під грушою
Главное в этих потугах не превратиться в персонажа анекдота: -Дорогой, надо-бы нашей доченьке новые ботиночки купить... -Танунах, она еще коньки не сносила.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Суб 30 бер, 2024 21:47
gonchik74 написав: Дюрі-бачі написав:Можно мне, недалекому, пояснить - что это за цели, выкупить жилье? Насобирать к пенсии миллион?
Це наслідки умов життя в Україні: якщо до 50-60 років не маєш власного житла і грошової подушки (мільйон це просто символ, в Україні достатньо в 3-5 разів менше) то перетворюєшся на бомжа. Можливо в США не так і актуально. А ще величезний + свого житла - це те, що воно твоє і можеш з ним робити все, що хочеш, а не просити у лендлорда дозволу завести кота чи встановити кондиціонер. Ну і власне житло - це свобода. Я вже писав, що більше року жив на одну зарплату, яка тоді складала десь 200$ (по суті без доходу). Якщо б житло потрібно було арендувати, то я б не міг собі такого дозволити.
В поточних умовах в Україні і з усім переліченим є всі шанси перетворитись на бомжа. Люди, що втекли з Маріка, не дадуть збрехати. Ваша схема працювала до 24.02.
Есть предчувствие, что наступают времена, когда жителю любого уголка земного шара надо быть готовым к кардинальным изменениям в жизни.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Суб 30 бер, 2024 21:58
rjkz написав:Есть предчувствие, что наступают времена, когда жителю любого уголка земного шара надо быть готовым к кардинальным изменениям в жизни.
В цьому контексті Канада, Австралія, Нова Зеландія і т.д. отримують додаткові переваги...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 бер, 2024 22:02
Дюрі-бачі написав: rjkz написав:Есть предчувствие, что наступают времена, когда жителю любого уголка земного шара надо быть готовым к кардинальным изменениям в жизни.
В цьому контексті Канада, Австралія, Нова Зеландія і т.д. отримують додаткові переваги...
США тоже, но надо понимать, что ПРО, защищающее СЩА от ракетных атак находится в Канаде и на Аляске. Насчет Австралии и Новой Зеландии - на первый взгляд так и есть, но стоит помнить, что террористы обычно атакуют в самых неожиданных местах. В таких местах не ожидают атаки и не готовятся. А нынешние международные изгои ведут себя как террористы.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Суб 30 бер, 2024 22:51
BIGor написав:Ясно, поганий Захід, хороші українські олігархи.
Ну як сказати, Захід інший. За Америку не скажу, але от в Європі є кілька негативних характеристик, в порівнянні з Україною: 1. Фінансовий моніторинг. Важливо не просто мати гроші, а ще й довести, що гроші "чисті". Навіть з одного банку в інший перенести кошти не так просто. 2. Вічна вимога довести проживання за певною адресою, одразу згадується "прописка". 3. Інститут репутації, коли тобі можуть згадати якісь гріхи, які були скоєні вже давно...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 30 бер, 2024 23:20, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 бер, 2024 23:12
rjkz написав: flyman написав: rjkz написав:Можно мне, недалекому, пояснить - что это за цели, выкупить жилье? Насобирать к пенсии миллион? Я чего-то не понимаю может, но вместо "выкупить жилье" я-бы предпочел иметь возможность жить, пусть даже в аренде, в том месте, где бы мне нравилось в определенный момент жизни. Свое-же жилье сковывает и служит ненужным якорем. В Киеве у меня осталось несколько квартир. Продать их непросто, перетащить деньги - тоже. Кроме того, это повлечет доп затраты в виде налогов в Украине и увеличение такс брекета в США. Насобирать миллион...Получается, человек ставит себе цель конвертации времени своей жизни в денежные знаки. И? Время жизни подходит к концу и выясняется, что кроме как порадовать наследников, с этими деньгами особо ничего не сделаешь.Времена, когда фараоны с собой в гробницу брали все свои сокровища, включая челядь, вроде как прощли. Деньги - это важно, но это лишь средство достижения целей в жизни. Рецепт - конвертировать деньги в активы, которые будут приносить доход в течении жизни, а потом уже эти активы передать наследникам.
1. Взнати власних досягнень межу (пізнати світлу/темну сторону сили ляма) 2. Закласти базу родинниого капіталу (акі Ротшильд/Рокфеллєр) не думаю, що малось на увазі буквально 1лям кешем в матрасі/чемодані/сундуку/банках під грушою
Главное в этих потугах не превратиться в персонажа анекдота: -Дорогой, надо-бы нашей доченьке новые ботиночки купить... -Танунах, она еще коньки не сносила.
Лези ковзанів відкручуються і ковзани перетворються в черевички. Технічно персонаж має рацію.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 30 бер, 2024 23:14
Дюрі-бачі написав: rjkz написав:Есть предчувствие, что наступают времена, когда жителю любого уголка земного шара надо быть готовым к кардинальным изменениям в жизни.
тільки не ці країни, фактично там не давно нема свободи
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 30 бер, 2024 23:16
akurt написав: Shaman написав:ви схоже не можете просто написати повідомлення, вам треба обов'язково когось згадати. ви ж прихильник західної моделі, тобто вірите в психологію? так от, це ознака того, що вас щось гнітить - й схоже добряче. треба розібратися, бо далі буде гірше 
Пане Шаман! Ви самі на це нарвалися: навіщо було принижувати посадою касира українця, який закінчив університет в Україні (бакалавр), працював за фахом, потім університет в Торонто (магістр), прийнятий на роботу в найбільший банк Канади. Пропрацював три місяця та отримав підвищення. Все це - за спеціальністю «Міжнародна економіка». Касир? Прибиральниця? Швейцар? Сміттяр? Може посудомийка? Ось і розберіться, звідки ви таке берете. А я саме на цьому і акцентував увагу: на ваших помилках. Добре, що помітили. Це означає, що у вас далі не буде гірше. 
єдине, що помітив, це ваш необгрунтований пафос. уважно перечитайте моє повідомлення про касира - я спеціально ставлю смайли, коли жартую - на відміну від вас. так от, якщо навіть жарти вас дошкуляють - треба терміново звертатися до навчених людей. але оскільки ви з України, то будете й далі своє невдоволення на форумі виказувати. на здоров'я, головне щоб вам стало легше до речі через всі жарти ви так й не відповіли, з якої посади він почав й до якої підвищили, з чого роблю висновок, що не надто помилився в оцінці - хіба що не знаю точну назву посад в Канаді 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 30 бер, 2024 23:22
akurt написав:Для Дюрі-бачі. Схожий план реалізував мій приятель - дуже розумна людина і к.ф.м.н. Син його закінчив той університет, що і дехто з учасників форуму - Києво- Могилянську академію. Почав працювати в представництві МВФ в Україні (за класифікацією пана Шамана «молодшим касиром», хі-хі). Потім перевели на посаду - за кваліфікацією пана Шамана - хі-хі - на посаду молодшого заступника старшого касира в Представництво в Угорщині. Потім вступив в докторантуру в Філадельфії (США). Цікаво, що навчався безкоштовно і ще мав стипендію. Звідти взяли на роботу - за класифікацією пана Шаман - хі-хі - старшим помічником молодшого касира - в головний офіс у Вашингтоні. Я правда, не знаю, чи є у МВФ та ще й у Вашингтоні касири та каси - але ж розумна людина краще за мене знає… Так там і застряг, підробляє - за класифікацією пана Шамана - старшим помічником молодшої прибиральниці…. Весь цей процес зайняв приблизно 20 років… зараз тому хлопцю орієнтовно 45.. цікаво стало спитати, куди його дитина буде йти вчитися… Я точно знаю, що на початку квітня в Вашингтоні з візитом будуть наші українці, та зустрічаються. Мабуть подарують нову мітлу.
а тепер до суті. я ж кажу, коли ви надто переймаєтесь, то інколи пишете речі, які чомусь підтримують саме мої тези, а не ваші  української освіти достатньо, щоб його прийняли на роботу в МВФ. а я про що. й Києво-Могилянка не єдиний якісний ЗВО. звісно американьска освіта зіграла свою роль, аое досвід роботи в МВФ - теж. висновок - простіше спочатку попрацювати в МВФ в Україні, а потім вже в США - буде легше робити кар'єру. висновок - звісно американська освіта дає переваги, але якщо є головах на плечах, то й українські хлопи з українською освітою можуть непогану кар'єру зробити - це ж за вашими словами. голова на плечах - а не постійне нагадування - поїхав до Туреччини - молодець, залишився в Україні - невдаха. я так гадаю, це ви себе переконуєте? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1