Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant писал(а):Кажуть, що дачі суттєво подешевшали, навколо Києва, в 30-км зоні. Ті, хто виїхав за кордон 2 роки назад, продають своє майно. "За скільки дають"
Frant писал(а):Кажуть, що дачі суттєво подешевшали, навколо Києва, в 30-км зоні. Ті, хто виїхав за кордон 2 роки назад, продають своє майно. "За скільки дають"
Цифри не моніторили?
На Олх і Лун - ціни високі. Але продаж немає. Ціни реальних продаж суттєво менші. Неначе так. Точної інформації не маю. Якщо отримаю - відпишусь
Andrey2512 писал(а):Frant где цены на дачи посмотреть?)
6куе за кусочек земли у чёрта на рогах где кроме э.э. нет ничего? афигенный дешевей. Помню за 8куе продавалась хата со всеми коммуникациями и асфальтированной дорогой в загальцах. тоже рядом шрт. Так там школа есть.
Andrey2512 писал(а):Frant где цены на дачи посмотреть?)
6куе за кусочек земли у чёрта на рогах где кроме э.э. нет ничего? афигенный дешевей. Помню за 8куе продавалась хата со всеми коммуникациями и асфальтированной дорогой в загальцах. тоже рядом шрт. Так там школа есть.
я ж не буду викладати рибні місця на загал, прийде який хотаб нагадить, а мені скажуть нахіба.
ШРТ, е.е., колодязь, сральнік і будка в придачу до участку за 40К грн
Последний раз редактировалось flyman Вс 31 мар, 2024 16:41, всего редактировалось 3 раз(а).