Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant написав:Кажуть, що дачі суттєво подешевшали, навколо Києва, в 30-км зоні. Ті, хто виїхав за кордон 2 роки назад, продають своє майно. "За скільки дають"
Frant написав:Кажуть, що дачі суттєво подешевшали, навколо Києва, в 30-км зоні. Ті, хто виїхав за кордон 2 роки назад, продають своє майно. "За скільки дають"
Цифри не моніторили?
На Олх і Лун - ціни високі. Але продаж немає. Ціни реальних продаж суттєво менші. Неначе так. Точної інформації не маю. Якщо отримаю - відпишусь
6куе за кусочек земли у чёрта на рогах где кроме э.э. нет ничего? афигенный дешевей. Помню за 8куе продавалась хата со всеми коммуникациями и асфальтированной дорогой в загальцах. тоже рядом шрт. Так там школа есть. https://bon.ua/ru/obyavlenie/prodam-dac ... dom-089eca
6куе за кусочек земли у чёрта на рогах где кроме э.э. нет ничего? афигенный дешевей. Помню за 8куе продавалась хата со всеми коммуникациями и асфальтированной дорогой в загальцах. тоже рядом шрт. Так там школа есть.
я ж не буду викладати рибні місця на загал, прийде який хотаб нагадить, а мені скажуть нахіба.