Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 876877878879880 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Чт 28 мар, 2024 16:25

akurt писал(а):
  BIGor писал(а):Трохи проціни в Канаді
Коротко
- оренда 1к в Торонто - 1450 дол.
- оренда 2к за містом - 1800 дол.
- квартира - 385 000 долл.
- будиночок куплений до ковіду в пгт - 770 000 дол. Тей самий зараз - 1 250 000 дол.
- податок при купівля для нерезидентів - чи то 15% чи то 20%.

Все правда, мої респонденти повідомляють саме про такі ціни.
Там потрібно уточнення: мабуть маються на увазі канадські долари, співвідношення приблизно: 1,3 CAD for 1$ USD.
Є повідомлення в пресі, що ціни на оренду та житло зросли за оcтанній рік на 9...10 відсотків.
При цьому величезна хвиля емігрантів з Індії та Китаю (українці не основні прибульці) привела до того, що в оренду почали здавати відверто погане неякісне житло. Як повідомили мої респонденти: враження, що дверцята меблів кухні пофарбовані 4-м шаром років 20 тому...)
Вже тиждень в новій дворівневій квартирі в місті Едмонтон (столиця провінції Альберта) живе родина племінниці: 1600 канадських доларів.
Хресник жінки (не жонатий, працює з осені в одному з канадських банків) знімає разом в складчину з іншими хлопцями 3 к квартиру в Торонто в центрі за 2 400 канадських доларів.

P.S. Важливе уточнення: в Канаді Законом заборонено купувати нерухомість іноземцям (закон вступив в дію з 01.01.23). На українців закон не розповсюджується, купувати можна.
Якщо українець працює та має хорошу кредитну історію, то можлива купівля в кредит із першим внеском в сумі всього 5%.

Оренда, то ще пів-лиха, Ви подивіться на цін дерев'яних будиночків в пгт в Канаді - 1 250 000 кан. дол. - 960 000 дол США! І це чоловік каже що ціни впали...
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 28 мар, 2024 21:36

Ну чого так сумно, є канал на YouTube - веде наш українець, він плиточник досить кваліфікований.
Він зірок з неба не хватав, вибрав місто для проживання Red Deer - це на півдороги від великого міста Calgary до центра провінції Alberta - Edmonton.
https://maps.app.goo.gl/hmQcAnkAUh9KtCGg9?g_st=ic
Там неймовірно чудові місця - схоже на наші Карпати.
То він взяв в кредит будинок за 250 000 (якщо не помиляюся) канадських доларів.
Будинок був не новий - але він майстер на всі руки зробив дуже непогано сам ремонт, змінив і розетки, і вентилі, і світильники.
Досить цікаве є відео, де він розказує про витрати.
Тобто саме фінансовий блок.
Не можу зараз шукати його канал - перерва у виставі театру опери та балету - але досить все докладно, перший внесок 5% від ціни.
Ну реально, знайдіть таке в Україні: платиш 250000*5%=12 500 CAD або менше 10 000$ і живеш по-людськи…. У власному будинку…
Виплата в місяць (по памʼяті) 1600 CAD.
Він так і сказав: мені це по кишені…
Так що варіанти є…

Ні, ну можна і в Україні, навіть в Києві: береш 14 000$ готівкою і береш готову під ключ 1-к квартиру у Анатолія
Зараз іде реклама по всіх каналах.
Тут є невеличка проблема: в мене є прямо зараз готівкою 14 000$.
Але я не піду не подзвоню в не куплю…
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 08:21

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Партія Ердогана зазнала найбільшої за 22 роки поразки на місцевих виборах у Туреччині

Щось не так в турецькому королівстві - будіт даражать)
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 08:52

Чули дзвін - та не знали де він.
Ну пройшли місцеві вибори.
Ну переміг в Києві (Анкарі) на виборах опозиційний кандидат Клічко. Так він і раніше там був мером.
Ну переміг в Стамбулі (Дніпро) опозиційний кандидат Філатов. Так він і раніше там був мером.
Ну переміг у вашому селі на виборах голови сільради представник партії «Зелене життя» - то вам що з того?

Мені є що з того: на виборах мера Анталії переміг той самий (!!!), хто і раніше був 5 (!!!) років мером - опозиційний (!) кандидат - так то ж добре: щодня гуляю по новій набережній, на якій проводиться гігантська реконструкція: нові БЕЗКОШТОВНІ парковочного місця, нові спуски на пляж, нові безкоштовні прісні души, нові безкоштовні переодягальні, нові дитячі ігрові майданчики, нові лавки з видом на море під пальмами, нові сортові дерева, нові світильники, нові газони, нові розвʼязки для руху мене на моєму авто з моїми складними стільчиками на пляж.
Так це ж добре.
А вам що з того? Це така для вас важлива новина, що кинули все і оголосили на всю Україну?
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 11:02

akurt писал(а):на виборах мера Анталії переміг той самий (!!!), хто і раніше був 5 (!!!) років мером - опозиційний (!) кандидат - так то ж добре: щодня гуляю по новій набережній, на якій проводиться гігантська реконструкція: нові БЕЗКОШТОВНІ парковочного місця, нові спуски на пляж, нові безкоштовні прісні души, нові безкоштовні переодягальні, нові дитячі ігрові майданчики, нові лавки з видом на море під пальмами, нові сортові дерева, нові світильники, нові газони, нові розвʼязки для руху мене на моєму авто з моїми складними стільчиками на пляж.

Набережні - це те що треба вчитися у турків всім іншим.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 11:27

Ось жінка все розжовує про Турцію, прямо з фактами і без "відсебятини"
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 12:13

BIGor писал(а):Ось жінка все розжовує про Турцію, прямо з фактами і без "відсебятини"

https://www.youtube.com/watch?v=PWvqXieWXkI

Пане BIGor!
Ви - супер! Таке відео - просто бомба!
Вважаю, що його повинні зараз дивитися всі студенти економічних факультетів.
Дуже точно, дуже аргументовано, спираючись на факти - та все вірно. Всі цифри та всі факти.
Все про інвестиції в нерухомість - та як це буває, та від чого залежить.
Нехай студенти звернуть увагу про іпотечні кредити та динаміку цих цифр. Дуже повчально.
Можна радіти - є розумна людина, яка бачить все дуже вірно.
Я радію - бо я на цьому форуму наполегливо з квітня 2018 року - блін, вже 6 років - розказував ЯК ТА КУДИ варто інвестувати.
З цих 6-ти років люди, які реально не мають відношення до інвестицій, все говорили навпаки: треба "сидіти на одній сраці" біля смітника їх життя та писати писати та писати повну дурню.

Я ще не додивися до кінця, але реально вражений НЕ новизною інформації (я все це знав і майже щоденно розказував на цьому форумі), а тверезим розумом цієї жінки, яка вдало все зібрала в одну купу.
Ключові моменти:
- вона починає говорити про події 2020 -2021 років - все вірно. Реально найкращий час для інвестицій був в 2017-2018 роках. Це тоді НОВЕ ГОТОВЕ під ключ - і я про це писав - можна було взяти по 900...1000 доларів на квадратний метр. Нове готове під ключ частково з меблями (кухня та прихожа) з готовими санвузлами та частково з побутовою технікою (витяжка варочна поверхня та електрична духова шафа. Це я вже не говорю про душові умивальники повністю готові балкони та шикарні вхідні двері із замками - "крабами".
Самі знаєте, скільки це зараз вартує в Україні та скільки вартує це все встановити...

Саме в ці роки не тільки я сам інвестував, але і допоміг своїм АЖ ТРЬОМ!!! приятелям інвестувати (куплено 3 (Увага: ТРИ!!!! - караул!) - квартири "для себе). Наполегливо реально люди які нг чому не розбираються писали, що akurt торгує квартирами як водою з відра, продаючи "білим та пухнастим учасникам форуму" по 1 000 або 35 000 квартир на місць.
Звісно, обманюючи сиріт та дітей. Ну і білих та пухнастих учасників форуму...

Далі дуже важливий момент про зростання цін в 2020 та 2021 роках а потім і в 2022 році - там вона на 9-10 хвилинах вірно говорить, що зростання ціни у валюті було в 2,5-3 рази.
У ВАЛЮТІ... Так і було...

Я не маю права говорити все, що знаю, тому що це приватна інформація, і деякі учасники форуму, які "в темі", читають цей текст.
...Дам мінімальний та максимальний приклади про учасників цього форуму, не розкриваючи хто це (якщо будуть вважати, що я занадто розсекретив - напишуть мені в особистих повідомленнях або в Вайбері):
- інвестиція початку 2020 року в 60 000 євро дала повернення влітку 2023 в сумі 120 000 євро.
- інвестиція в 170 000 євро влітку 2020 року дала в листопаді 2023 року повернення в сумі 400 000 (чотириста тисяч) євро.
Це реальні цифри - і підтвердження цього можна чути у відео в інтервалі хвилин 9-10.
Последний раз редактировалось akurt Пн 01 апр, 2024 17:00, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 13:17

BIGor писал(а):Ось жінка все розжовує про Турцію, прямо з фактами і без "відсебятини"

1. Нагнати баранів
2. Постригти баранів
3. PROFIT
finuser521

С нами с: 29.06.22
Благодарил (а): 23 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 13:18

akurt писал(а): щодня гуляю по новій набережній, на якій

как у вас на районе с собачками?
Гадят на тротуар?
На прохожих бросаются?
По ночам перегавкиваются на всю улицу?
Я сейчас в Хурме, решил наведаться, проникнуться турецким раем
anduzenko

С нами с: 18.10.17
Благодарил (а): 56 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 13:21

Повчальні моменти з відео:
09:01 - причини зупинення активної купівлі нерухомості: цілеспрямовані поступові дії Уряду. Все вірно: на світі було тільки 2 країни, де так дешево та легко можна було іноземцю купити нерухомість, так легко отримати картку ВНП, та так легко отримувати дохід, НЕ сплачуючи ЖОДНИХ (!!!!) податків (Туреччина та Албанія).
10:31 - наука всім НЕ КУПУЙТЕ НЕДОБУДОВАНЕ та по документах неіснуюче. Тут був удар по тих, хто хотів отримати додатковий дохід, купуючи на етапі фундамента. Не дивно для киян: в столиці є десятки недобудованих інвестиційних привабливих об"єктів, які вже ніколи не будуть введені в експлуатацію. Це якщо не згадувати величезний комплекс в Ірпені, куди мали необережність влізти, купуючись на привабливе слово в назві, мої приятелі.
...Відміною від Києва в Туреччині є те, що все добудовано здано та існує. Просто ВНП ти не отримаєш: живи по 90 днів в кожен 180...

12:10 - дуже винятковий випадок. Не типовий. Із серії "Буває..." Я знаю багато кейсів, коли інвестори купили квартир на загальну суму в 400 000 доларів (рієлтори потирали долоні) та реально отримали громадянство.

14:35 - про виручку від оренди в Туреччині - я сам дивувався низькими - по відношенню до забаганок українських лендлордів - ставками - звична для Європи та США цифра в 5...6 відсотків річних. Наші лендлорди такого не сприймали: грабуй та дери три шкури з українця так, щоби було не менше 12% річних по валюті! Тільки так! Чому 12? Так українська економіка від олігархів: вкладення повинні окупитися на більше ніж за 8 років. Інакше вкрадемо/облапошемо якось по-іншому...

15:50 - дуже докладно - про те, чому на ринку нерухомості явна пауза - а вважаю - наближається "ямка" в сінусоїді цін - така сінусоїда притаманна ринку нерухомості в будь-якій країні.

16:05 цікаво. Ті, хто купив нерухомість в 2017-2020 роках, не будуть мати збитків, тому що для них профіт в 100% по валюті ЗБЕРІГАЄТЬСЯ. А ось ті, хто купив на піку цін - припустимо в 2022 році - дійсно - можливо продають із збитками (я таких випадків не знаю, але припускаю що вони є).
Влітку повертається з Польщі приятель в свою інвестицію 2017 року... Стоїть закрита та чекає на нього... Польського дармового пива вже напився, досить...

17:37 - невірна оцінка діяльності Забудовників: дійсно вони зараз сидять на голодному пайку, але будівництво іде такими темпами, що я дивуюся. Якщо і дивуватися, то тільки тому, що хто це буде купувати при стартові ціні на 1+1 в 200 000 доларів. Ось це мені не зрозуміло, бо сьогодні їхав по своєму мікрорайону наче по найбільшому в світі будівництву: бетоновози вантажівки та інші авто - фундаменти екскаватори - сваї - бетон... Такий розмах новобудов, що аж гай шумить...
В мене є одне пояснення: вчора на виборах у всіх приморських великих містах посади мерів зберегли представники опозиції - я думаю, що вони не дурні та - враховуючи перемогу - в інших ключових містах Туречични - доберуться до перегляду списку так званих "закритих для поселення іноземців".
Ха! А це і призведе до збільшення попиту та зростання цін!!!

В кінці кінців навалу росіян вже подолали, позавчора був свідком того, як депортували росіян, яких виловили на вулицях міста без картки ВНП: "Чемодан-вокзал-Кострома"! Тільки одного росіянина врятували друзі-росіяни: умовили поліцію не відправляти літаком в ер-ефію, а купили при них квиток у Тбілісі. Полетів до Суліко...

18:00 - вона говорить, що можна купити квартири в 1,5 рази дешевше, ніж у Забудовника - не впевнений, я не в курсі - я давно на цю тему говорив з рієлторами (мені не дуже цікаво), але десь квартал тому чув, що у Забудовника можна купити дешевше, ніж ціна за прайс-листом. Раніше про таке не чув...

18:53 - цікаво - як "скидають" квартири, які купили на піку ціни... дуже цікаво та дуже повчально.
Зауважу що Кепез - то віддалений спальний район... Вірю... може бути... влипли...

23:00 - досить мудро - про те, що не варто зараз прогнозувати, що буде далі...

"Нам не дано предугадать"...
Последний раз редактировалось akurt Пн 01 апр, 2024 17:02, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
  #<1 ... 876877878879880 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор