Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 877878879880881 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 13:29

anduzenko писал(а):
  akurt писал(а): щодня гуляю по новій набережній, на якій

как у вас на районе с собачками?
Гадят на тротуар?
На прохожих бросаются?
По ночам перегавкиваются на всю улицу?
Я сейчас в Хурме, решил наведаться, проникнуться турецким раем

Мудро – потрапили на початок купального сезону – в Анталії спекотно. Море тепле, штиль.
Собак можна вигулювати - тільки треба гуляти з поліетиленовим пакетиком.
В мене враження, що зараз собачників стало менше - то забава українців та росіян - а росіян вже скоро виштовхають всіх.
Зараз чую десь досить далеко гавкає якийсь песик - вночі не чув, щоби гавкали.

P.S. Зустрічні питання:
как у вас на районе с собачками?
Гадят на тротуар?
На прохожих бросаются?

По ночам перегавкиваются на всю улицу?
Ви же не будете говорити, що хтось купує поліетиленові пакети по 1,60 гривня за одну штуку та ходить з ними...
Последний раз редактировалось akurt Пн 01 апр, 2024 13:43, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 14:07

finuser521 писал(а):
  BIGor писал(а):Ось жінка все розжовує про Турцію, прямо з фактами і без "відсебятини"

1. Нагнати баранів
2. Постригти баранів
3. PROFIT

Ці три пункти бувають - ще й як бувають...
Все вірно. У однокласника мого, вже давно киянина, повернувся з фронту зять - живий, але ушкоджена нога - але більш менш все нормально.
Думав, що при поверненні з фронту заселиться в нову квартиру - на лівому берегу Дніпра - інвестував 3 чи 2 роки тому. Вже немає сил жити з тестем, тещею, мамою тещі, сестрою жінки та її чоловіком в трикімнатній квартирі біля метро "Лісова" мами тещі (то однокласник мій дуже вигідно оженився на дівчині-киянці)...
Фронтовик реальний... ,
Прийшов мацати "прєлєсть" - а на дверях Забудовника три рядки на листі паперу формату А4:
1. Нагнати баранів
2. Постригти баранів
3. PROFIT

Останнє зараз здається в Монако...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 15:14

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt писал(а):1. Нагнати баранів
2. Постригти баранів
3. PROFIT

А це цикл нерухомості такий, ті хто купили до росту (до чистильщиків взуття) вони свої х2 і так отримають, навіть з корекцією в 30%.

Це те саме що ліра от наприклад впала вже до 32 за долар, а путівки в 5* як коштували умовно 2000 дол, так і коштують...
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 01 апр, 2024 15:59

BIGor писал(а):
2. Постригти баранів
3. PROFIT

А це цикл нерухомості такий, ті хто купили до росту (до чистильщиків взуття) вони свої х2 і так отримають, навіть з корекцією в 30%.

Це те саме що ліра от наприклад впала вже до 32 за долар, а путівки в 5* як коштували умовно 2000 дол, так і коштують...

Останнє навпаки з року в рік дорожчає. Попробуйте зняти один і той самий готель в той самий період на однакову кількість діб в різні роки. Побачите динаміку.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 02 апр, 2024 07:42

gonchik74 писал(а):
  BIGor писал(а):
2. Постригти баранів
3. PROFIT

Останнє навпаки з року в рік дорожчає. Попробуйте зняти один і той самий готель в той самий період на однакову кількість діб в різні роки. Побачите динаміку.

Так, капіталізм своє не упустить. І це при тому що заробітні плати персоналу в Турції і інші витрати кожного року діляться на два в доларах.

Читав про Єгипет - так ті взагалі вже дійшли до офіційного і чорного курсу, за два роки офіційний курс виріс з 15 до 47, а чорний і всі 60. Але дешевих путівок - зась.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 02 апр, 2024 09:14

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

В какой стране флипить квартиры:
Первичная недвижимость (ремонт квартир от застройщика и продажа)
Или
Строить дома на продажу.

Мозг уже плавится
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Вт 02 апр, 2024 10:19

Бетон писал(а):В какой стране флипить квартиры:
Первичная недвижимость (ремонт квартир от застройщика и продажа)
Или
Строить дома на продажу.
Мозг уже плавится

Є цікаві відосики про такий вид бізнесу в Португалії. Пошукайте. Досить цікаво: купують старий будинок Бог знає якого року випкуску та роблять добудови перебудови та капітальний ремонт.
Пишуть/розказують, що дуже вигідно.

Вчора говорив з нашої українкою а тепер громадянкою Франції.
Навела цікаві дані:
- зараз в їх маленькому містечку - всього 400 жителів - але яких!!! - всі - Маркізи та власники гектарів лісу - виставили на продаж старовинний будинок, який бачив ще мабуть Д"Артанеьян (він з тих країв) за 180 000 євро. Будинок потребує ремонт у- малого чи великого - залежить від нових власників, але він житловий і в ньому до недавніх пір жила родина з трьох осіб.
- наша українка - за іі словами - купила за 320 000 євро (продала якийсь бабушатник біля метро "Деміївська" в Києві) готовий будинок та виставляє його в оренду "Зелений туризм" - здається туристам - "Аж гай шумить!" (за її словами).
Так що є такий бізнес... Шукайте... Мої приклади - реальні...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 02 апр, 2024 10:24

Ідеї інвестицій...

Аналізуючи зміну ціни на ринку нерухомості США натрапив на цікаві дані про зміну ціни конкретного об"єкта у часі.
Таблиця показує саме хід думок інвесторів: купив-продав-профіт-купив...
Зверніть увагу на дати та зміну цін - починати треба з нижнього рядка таблиці.
Дані реальні для реального конкретного об"єкта. Не Вашингтон, не Нью Йорк, і не Лос Анджелес.
Изображение

Примітки:
- адресу даної нерухомості не вказую, щоби не було рекламою.
- в разі продажу нерухомості в США, якою володів більше 2-х років - податки не сплачуються.
- якщо продав та купив щось нове з інтервалом в 1 місяць (тобто відразу інвестував) податок на прибуток не сплачується.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 02 апр, 2024 18:20

akurt писал(а):
  BIGor писал(а):Ось жінка все розжовує про Турцію, прямо з фактами і без "відсебятини"

https://www.youtube.com/watch?v=PWvqXieWXkI

Пане BIGor!
Ви - супер! Таке відео - просто бомба!
Вважаю, що його повинні зараз дивитися всі студенти економічних факультетів.
Дуже точно, дуже аргументовано, спираючись на факти - та все вірно. Всі цифри та всі факти.
Все про інвестиції в нерухомість - та як це буває, та від чого залежить.
Нехай студенти звернуть увагу про іпотечні кредити та динаміку цих цифр. Дуже повчально.
Можна радіти - є розумна людина, яка бачить все дуже вірно.
Я радію - бо я на цьому форуму наполегливо з квітня 2018 року - блін, вже 6 років - розказував ЯК ТА КУДИ варто інвестувати.
З цих 6-ти років люди, які реально не мають відношення до інвестицій, все говорили навпаки: треба "сидіти на одній сраці" біля смітника їх життя та писати писати та писати повну дурню.

Я ще не додивися до кінця, але реально вражений НЕ новизною інформації (я все це знав і майже щоденно розказував на цьому форумі), а тверезим розумом цієї жінки, яка вдало все зібрала в одну купу.
Ключові моменти:
- вона починає говорити про події 2020 -2021 років - все вірно. Реально найкращий час для інвестицій був в 2017-2018 роках. Це тоді НОВЕ ГОТОВЕ під ключ - і я про це писав - можна було взяти по 900...1000 доларів на квадратний метр. Нове готове під ключ частково з меблями (кухня та прихожа) з готовими санвузлами та частково з побутовою технікою (витяжка варочна поверхня та електрична духова шафа. Це я вже не говорю про душові умивальники повністю готові балкони та шикарні вхідні двері із замками - "крабами".
Самі знаєте, скільки це зараз вартує в Україні та скільки вартує це все встановити...

Саме в ці роки не тільки я сам інвестував, але і допоміг своїм АЖ ТРЬОМ!!! приятелям інвестувати (куплено 3 (Увага: ТРИ!!!! - караул!) - квартири "для себе). Наполегливо реально люди які нг чому не розбираються писали, що akurt торгує квартирами як водою з відра, продаючи "білим та пухнастим учасникам форуму" по 1 000 або 35 000 квартир на місць.
Звісно, обманюючи сиріт та дітей. Ну і білих та пухнастих учасників форуму...

Далі дуже важливий момент про зростання цін в 2020 та 2021 роках а потім і в 2022 році - там вона на 9-10 хвилинах вірно говорить, що зростання ціни у валюті було в 2,5-3 рази.
У ВАЛЮТІ... Так і було...

Я не маю права говорити все, що знаю, тому що це приватна інформація, і деякі учасники форуму, які "в темі", читають цей текст.
...Дам мінімальний та максимальний приклади про учасників цього форуму, не розкриваючи хто це (якщо будуть вважати, що я занадто розсекретив - напишуть мені в особистих повідомленнях або в Вайбері):
- інвестиція початку 2020 року в 60 000 євро дала повернення влітку 2023 в сумі 120 000 євро.
- інвестиція в 170 000 євро влітку 2020 року дала в листопаді 2023 року повернення в сумі 400 000 (чотириста тисяч) євро.
Це реальні цифри - і підтвердження цього можна чути у відео в інтервалі хвилин 9-10.

Інвестувати треба було в біткоін - десять іксів і без клопоту з нерухомістю)
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 02 апр, 2024 18:32

cherchiltank писал(а):Інвестувати треба було в біткоін - десять іксів і без клопоту з нерухомістю)

Про це писав знаменитий flyman ще десь 3 чи 4 роки тому. В мене десь збережена цитата про відсотковий розподіл нахомʼяченого капіталу.
Досить мудра фраза.
Правда, сам він із запропонованого нічого не зміг зробити.
А інші не змогли зробити, тому що мудра його думка була похована під десятками тисяч його ж не мудрих.
Так буває…

P.S. Не забувайте: в тій справі теж - як і в нерухомості - існує сінусоіда і певний досить довгий час люди шкодували, що грали в ту забавку…
akurt

2
2
7
  #<1 ... 877878879880881 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор