fox767676 написав: шо там "стартануло" в штучних екземплярах??? більшість програм - доробки-переробки попеередніх десятилітть при тому що ніяких бомбардувань і близько не було хоч зелене світло сєпарні не заперечуєте
КАБи з УМПК, іскандери, всі кацапськи крилаті ракети, і т.д. і т.п. - це те саме - доробки-переробки попередніх десятиріч.
Є маленька різниця - ці переробки на конвеєрі А нєптуни-богдани-вільхи до останнього часу - ні Власні откр не збережені, не знаю чи відшукаються інженери щоб то все відродити крім того у пацаків є ще й гіперзвук
недавно був пост, "схотіли відновити" а "розробників знаходили мобілізованими на чорновоих роботах", це ж Петро мобілізував, однозначно
Востаннє редагувалось flyman в Сер 03 кві, 2024 20:17, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:2. когда я уже здесь прочитаю, что в войне виноват не Путин, а Зеленский? Судя по всему, со дня на лень.
ну когда поклонники зели писали что порох виноват в том что не заканчивается война то это было норм? а зеля чем лучше что бы в него не бросать какашками?
fox767676 написав:Я пропагував тут прогресивну податкову шкалу, щоб лозунги про армію якось імплентувались
Вже сотні разів це обговорювали. Почитай, чи шо, про адміністрування податків
Поясню тобі, якщо ти не в змозі - це вартість перевірки правильності сплати податків
Так ось, единий відсоток ввели не просто так, а тому що 1) суми адміністрування прогресивного податку перевищувала суми зібранних податків 2) породило явище зарплат в конвертах
Ось причина, а не тому, що тут хтось за Петра або ні
злодії завжди знайдуть виправдання - "не ми такі, життя таке" Але я виходжу з того 1) що в ЄС прогресивна, багаторівнева система оподаткування 2) Корупцію при Петрі було офіційно подолано
Зараз би "конвертчики" були надійною і безперечною основою моб.резерву
Це не виправдання, а факти життя
А у тебе, от в Європі, в Європі ...
Ти бачишь однобічно. Чи то ти замолодий, чи то тобі трішки розуму не вистачає
Так в Європі є і відстеження не тільки доходів, а і видатків І якщо, у тебя мінімалка, а в дворі стоїть Феррарі, то це ти повинен довести, звідки в тебе це щастя
airmax78 написав:В тому-то і справа: ті хто будучи слабкими, демонструє своє намагання досягти миру, маючи агресивного та сильного сусіда, зазвичай отримує війну. Війни в 2019 році не хотів ніхто, проте ті хто голосував за Пороха розуміли що війна - це реальність, росія - загроза і потрібно готуватись. Ну, тобто "армія, мова, віра". А ті хто голосував за "надо просто пєрєстать стрєлять", де-факто вони за війну і проголосували.
Це ж аксіома, "хочеш миру - готуйся до війни", а не навпаки. Незріле суспільство. Інфантили.
Ну да))
Навіть елементарний елемент підготовки до війни (наведення ладу з військовим обліком тощо), який знаходиться цілком в руках не суспільства, а влади, не був за 5 років влади По і Ко зробленим.
Імхо. Да не готувався По і Ко до майбутньої великої війни. Гадав відділатися штукатуренням і, що зможе домовитись. Що партнери не допустять. І був правий......
Партнери ж, як визнав сам Джонсон, допустили. Факт. Явка з повинною.
Турчинов під крилом По займався, але звісно до виборів. Ось що він писав в 2019:
“Українські науковці та виробничники продовжують виконувати завдання з реалізації ракетної програми, мета якої до кінця року прийняти на озброєння ракети “Вільха-М”, “Вільха-Р” та мобільний комплекс крилатих ракет “Нептун”. Сподіваюся що, незважаючи на кадрові зміни в секторі безпеки і оборони України, ракетні проекти будуть виконуватися за затвердженим планом, і робота по зміцненню обороноздатності нашої держави не зупиниться”
airmax78 написав:КАБи з УМПК, іскандери, всі кацапськи крилаті ракети, і т.д. і т.п. - це те саме - доробки-переробки попередніх десятиріч.
Є маленька різниця - ці переробки на конвеєрі А нєптуни-богдани-вільхи до останнього часу - ні Власні откр не збережені, не знаю чи відшукаються інженери щоб то все відродити крім того у пацаків є ще й гіперзвук
недавно був пост "розробників знаходили мобілізованими на чорновоих роботах", це ж Петро мобілізував, однозначно
Петро як мінімум підвищив моб.вік рядовим з 40 до 60
fler написав:Крім того, їх може підкосити бавовна на решті НПЗ, аеродромах, нафтобазах тощо.
Бавовна то добре, коли вона у пацаків...
P.S. Цікавить інший, асиметричний і ближче до нас момент, і по відчуттям, у цьому році ми пропетляємо без графіків відключень електроенергії по всій країні, чи ні?
fox767676 написав: шо там "стартануло" в штучних екземплярах??? більшість програм - доробки-переробки попеередніх десятилітть при тому що ніяких бомбардувань і близько не було хоч зелене світло сєпарні не заперечуєте
КАБи з УМПК, іскандери, всі кацапськи крилаті ракети, і т.д. і т.п. - це те саме - доробки-переробки попередніх десятиріч.
Є маленька різниця - ці переробки на конвеєрі А нєптуни-богдани-вільхи до останнього часу - ні ну і номенклатура переробок значно ширша. я не проти щоб у нас був свій Іскандер, навіть навіть у одиничному екземплярі Власні откр не збережені, не знаю чи відшукаються інженери щоб то все відродити крім того у пацаків є ще й гіперзвук
fox767676 написав:Петро як мінімум підвищив моб.вік рядовим з 40 до 60
і що ти цим хотів сказати?
Ти мабуть гуманітарій Але спробуй співставити два твердження - про мобілізованих досвідчених інженерів, і підвищення моб.віку при Петрі, відшукати між ними логічний зв'язок. Важкі часи надовго, треба починати вчитися думти