|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 06 кві, 2024 10:53
Вчера чувак фотку скидывает на Вайбер, сидит в блиндаже с автоматом. Главное он выехал в первые дни войны в Бундесе него там батя давно живёт.(имел 3 группу потому пропустили) Год там тусовался, учил язык получал допомогу. Потом вернулся(точно не знаю, говорил про тёрки с батей, ХЗ) Я его ещё с автовокзала домой завозил. Он тут поныкался год практически. С деньгами напряг. С группой непонятна, возобновить нужно было (наверное денег не было) Общем написал, что решил мобилизироваться, сейчас в учебке.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 269 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 кві, 2024 11:07
Фауст наших дней В угожденье богу злата Край на край встаёт войной; И людская кровь рекой По клинку течёт булата! Люди гибнут за металл, Люди гибнут за металл! Сатана там правит бал, Там правит бал!
-
nekefer
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 кві, 2024 11:55
Shaman написав:на початку - 20-25 т грн за місяць. після податків. через рік - вже 30-40 т грн. проживання - 12 т грн, на поточне життя - 8 т грн. залишається 20 т грн на міс, 240 т грн на рік - 6 куо. не надто багато, але не треба працювати за Полярним колом - бо там зовсім інші розцінки. та й батьків можна регулярно відвідувати
В усіх нормальних країнах вартість роботи за Полярним колом/видобуток залізної руди у вахтових містчках Австралії/нафти в пустелі Саудівської Аравії починається від 100к в рік. Наїбалово тіпа 20-30к є лише в Канаді і у орків. Десь так само можна було обговорювати, що чувак поїхав до орків будувати якийсь порт за Полярним колом - були б +- ті самі гроші.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 06 кві, 2024 12:01
BIGor написав: Shaman написав: BIGor написав:Це де 1 кує в Україні платять після одного року досвіду роботи? 
підкажіть, зварювальник за рік зможе добре навчитися? чи це мало часу, й я погарячкував  робочий на монолітному будівництві... та й у Вашому ІТ теж 
Чого ж всі не йдуть в зварювальники та ІТ-шники? Спитайте касира чи вантажника АТБ.
за цим цитуванням вже загубилося, з чого все починалося. пан Akurt навів приклад, як добре може влаштуватися в Канаді людина 21 рік без освіти, без досвіду роботи. але на роботі будівельником десь за Полярним колом. я навів потенційний приклад в Україні. якщо подивитися життя касира у Канаді, буде вже не так цікаво. я про що - людина, яка швидка досягає успіхів в еміграції, й в Україні би чогось досягла б. а якщо рівень людини вантажник чи касир в АТБ - за кордоном буде теж саме...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 06 кві, 2024 12:10
Shaman написав:війна триває через путіна, який на цій війні тільки втрачає кошти,
Я щось не впевнений в цьому: бідні москалі стають ще біднішими, від олігархів з 90, не своїх губернаторів та від іноземців віджимають майно Потаніни і ко, але не бачу жодної ознаки, щоб біднішало "Озеро"
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 889 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 кві, 2024 12:14
Shaman написав:пан Akurt навів приклад, як добре може влаштуватися в Канаді людина 21 рік без освіти, без досвіду роботи. але на роботі будівельником десь за Полярним колом. я навів потенційний приклад в Україні. якщо подивитися життя касира у Канаді, буде вже не так цікаво.
Все вірно, пане Shaman. Саме це akurt і писав: як з точки зору податкової завершився рік роботи людини - біженця з України, який приїхав в іншу країну на інший бік Земної кулі - дійсно без досвіду, без освіти, без кваліфікації, без родичів, без друзів, без дипломів, без атестатів та без «подушки безпеки». Пани на цій гілці визначили, що якщо людина прожила 1 рік, прохачувалпся, прожила в достойних цивілізованої людини умовах, відвідувала кавʼярні, приємно спілкувалася з дівчатами, відвідувала хокейні матчі, які раніше вживу не бачила, і ще залишилося не більше 17 000$ - то то дуже дуже погано. Цікаво реально… я так думааю, що пани беруть до себе в фірми людей з вулиць Нікополя або Коивого рогу та платять по 3000$ на місяць… Ех, де я раніше був… не знав… В аналіз поганого життя втрутився мрійник пан Denik з розмовами про те, що за роботу за Полярним колом треба просити оплату в 100 000$ (він такі цифри бачив в учнівському зошиті, коли переводили спортивну 100-метровку в міліметри). Тут саме цікаве полягає в тому, що людина не розуміє, що є фірма/підпоижмство, у фірми є замовлення на роботу по профілю фірми, ці роботи можуть виконуватися за місцем проживання працівників, або в Чернівцях, або в Коломиї, або - і так було - в невеличкому ескімоському поселенні, де для ескімосів будували те, що пан Denik не побачить (за думкою Портнікова) в найближчі 15 років. І ніхто за роботу у відрядженні на протязі 2*2 тижня 100 000$ не платить. Дають безкоштовно місце проживання та безкоштовне харчування, ну і ще оплачують години роботи за підвищеним тарифом за межами оговореного робочого часу. Але писати щось пустопорожньо-нереальне - про 100 000$ (цифру 1 та декілька нулів він бачив в учнівському зошиті) можна. Життя виглядає кумедніше. Ну і мріяти ніхто не забороняв…
Востаннє редагувалось akurt в Суб 06 кві, 2024 12:20, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3998 раз.
- Подякували: 1439 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 06 кві, 2024 12:19
Shaman написав:на початку - 20-25 т грн за місяць. після податків. через рік - вже 30-40 т грн. проживання - 12 т грн, на поточне життя - 8 т грн. залишається 20 т грн на міс, 240 т грн на рік - 6 куо.
От дивлюсь на ці розповіді і думаю що явно щось не так в житті в мене і 99% знайомих, для яких без заробітчанства 1. Стартова ЗП це 12-15 т, а 25-30 - це скляна стеля. 2. Витрати 8т якось підозріло низькі (в 2 рази). Це муха-стайл життя?
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 889 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 кві, 2024 12:25
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:на початку - 20-25 т грн за місяць. після податків. через рік - вже 30-40 т грн. проживання - 12 т грн, на поточне життя - 8 т грн. залишається 20 т грн на міс, 240 т грн на рік - 6 куо.
От дивлюсь на ці казочки і думаю що явно щось не так в житті в мене і 99% знайомих, для яких без заробітчанства 1. Стартова ЗП це 12-15 т, а 25-30 - це скляна стеля. 2. Витрати 8т якось підозріло низькі (в 2 рази). Це муха-стайл життя?
таке враження що намагаємось обговорювати деталі, не дивлячись на картину загалом  але ок. й нагадаю, це був умовний приклад, який попросив пан Akurtким працюють ваші знайомі, що 25-30 т грн - це стеля? бо переважна більшість моїх знайомих працює за зп, які тут називають такими, що не існують. коло спілкування теж має значення. по витратах - а скільки по-вашому може витрачати молода людина, якщо без кафе й розваг? у прикладі пана Akurtа теж наводилися витрати без фанатізму.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 06 кві, 2024 12:27
Ну не все так погано в цьому житті.
Зараз 12-25 I рівно 20 хвилин тому завершилася розмова з нашим українцем, який мешкає останні 5 років в маленькому містечку Santa Clara (CA). Вперше в житті мені вдалося дізнатися по неймовірне: людина, яка мешкає в США, призналася, скільки грошей вона реально заробляє. Записуйте: - 2 рази на рік отримує акції свого підприємства на суму 2*105000$=210 000$. Акції вільно купуються та продаються. Кількість акцій, які отримує у власність, визначається їх ціною на момент транзакції. - живими грошима: 190 000$ на рік. Разом прибуток за рік 210 000+190 000=400 000$ на рік. Це всього в 4 рази більше, ніж пан Денік пропонує вам вимагати за роботу за Північним колом.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3998 раз.
- Подякували: 1439 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 06 кві, 2024 12:29
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:війна триває через путіна, який на цій війні тільки втрачає кошти,
Я щось не впевнений в цьому: бідні москалі стають ще біднішими, від олігархів з 90, не своїх губернаторів та від іноземців віджимають майно Потаніни і ко, але не бачу жодної ознаки, щоб біднішало "Озеро"
малася на увазі країна. особисто путін давно живе у світі, де гроші вже не грають особливої ролі, навіть не знаю як давно він тримав готівку в руках. коли в тебе все найдорожче - від спортивного костюма й куртки до годинника. а за декларацією - лише гараж та Ніва 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1