Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20202021202220232024 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 09:53

Вчера чувак фотку скидывает на Вайбер, сидит в блиндаже с автоматом.
Главное он выехал в первые дни войны в Бундесе него там батя давно живёт.(имел 3 группу потому пропустили) Год там тусовался, учил язык получал допомогу. Потом вернулся(точно не знаю, говорил про тёрки с батей, ХЗ) Я его ещё с автовокзала домой завозил. Он тут поныкался год практически. С деньгами напряг. С группой непонятна, возобновить нужно было (наверное денег не было) Общем написал, что решил мобилизироваться, сейчас в учебке.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 10:07

Re: Еміграція, заробітчанство

Фауст наших дней :!:
В угожденье богу злата
Край на край встаёт войной;
И людская кровь рекой
По клинку течёт булата!
Люди гибнут за металл,
Люди гибнут за металл!
Сатана там правит бал,
Там правит бал!
nekefer

С нами с: 24.10.14
Благодарил (а): 65 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 10:55

Shaman писал(а):на початку - 20-25 т грн за місяць. після податків. через рік - вже 30-40 т грн. проживання - 12 т грн, на поточне життя - 8 т грн. залишається 20 т грн на міс, 240 т грн на рік - 6 куо. не надто багато, але не треба працювати за Полярним колом - бо там зовсім інші розцінки. та й батьків можна регулярно відвідувати

В усіх нормальних країнах вартість роботи за Полярним колом/видобуток залізної руди у вахтових містчках Австралії/нафти в пустелі Саудівської Аравії починається від 100к в рік. Наїбалово тіпа 20-30к є лише в Канаді і у орків. Десь так само можна було обговорювати, що чувак поїхав до орків будувати якийсь порт за Полярним колом - були б +- ті самі гроші.
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 11:01

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):
  BIGor писал(а):Це де 1 кує в Україні платять після одного року досвіду роботи? :shock:

підкажіть, зварювальник за рік зможе добре навчитися? чи це мало часу, й я погарячкував :oops: робочий на монолітному будівництві...

та й у Вашому ІТ теж 8)

Чого ж всі не йдуть в зварювальники та ІТ-шники? Спитайте касира чи вантажника АТБ.

за цим цитуванням вже загубилося, з чого все починалося. :D

пан Akurt навів приклад, як добре може влаштуватися в Канаді людина 21 рік без освіти, без досвіду роботи. але на роботі будівельником десь за Полярним колом. я навів потенційний приклад в Україні. якщо подивитися життя касира у Канаді, буде вже не так цікаво.

я про що - людина, яка швидка досягає успіхів в еміграції, й в Україні би чогось досягла б. а якщо рівень людини вантажник чи касир в АТБ - за кордоном буде теж саме...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 11:10

Shaman писал(а):війна триває через путіна, який на цій війні тільки втрачає кошти,

Я щось не впевнений в цьому: бідні москалі стають ще біднішими, від олігархів з 90, не своїх губернаторів та від іноземців віджимають майно Потаніни і ко, але не бачу жодної ознаки, щоб біднішало "Озеро"
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 989 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 11:14

Shaman писал(а):пан Akurt навів приклад, як добре може влаштуватися в Канаді людина 21 рік без освіти, без досвіду роботи. але на роботі будівельником десь за Полярним колом. я навів потенційний приклад в Україні. якщо подивитися життя касира у Канаді, буде вже не так цікаво.

Все вірно, пане Shaman.
Саме це akurt і писав: як з точки зору податкової завершився рік роботи людини - біженця з України, який приїхав в іншу країну на інший бік Земної кулі - дійсно без досвіду, без освіти, без кваліфікації, без родичів, без друзів, без дипломів, без атестатів та без «подушки безпеки».
Пани на цій гілці визначили, що якщо людина прожила 1 рік, прохачувалпся, прожила в достойних цивілізованої людини умовах, відвідувала кавʼярні, приємно спілкувалася з дівчатами, відвідувала хокейні матчі, які раніше вживу не бачила, і ще залишилося не більше 17 000$ - то то дуже дуже погано.
Цікаво реально… я так думааю, що пани беруть до себе в фірми людей з вулиць Нікополя або Коивого рогу та платять по 3000$ на місяць…
Ех, де я раніше був… не знав…

В аналіз поганого життя втрутився мрійник пан Denik з розмовами про те, що за роботу за Полярним колом треба просити оплату в 100 000$ (він такі цифри бачив в учнівському зошиті, коли переводили спортивну 100-метровку в міліметри).
Тут саме цікаве полягає в тому, що людина не розуміє, що є фірма/підпоижмство, у фірми є замовлення на роботу по профілю фірми, ці роботи можуть виконуватися за місцем проживання працівників, або в Чернівцях, або в Коломиї, або - і так було - в невеличкому ескімоському поселенні, де для ескімосів будували те, що пан Denik не побачить (за думкою Портнікова) в найближчі 15 років.

І ніхто за роботу у відрядженні на протязі 2*2 тижня 100 000$ не платить.
Дають безкоштовно місце проживання та безкоштовне харчування, ну і ще оплачують години роботи за підвищеним тарифом за межами оговореного робочого часу.

Але писати щось пустопорожньо-нереальне - про 100 000$ (цифру 1 та декілька нулів він бачив в учнівському зошиті) можна.
Життя виглядає кумедніше.
Ну і мріяти ніхто не забороняв…
Последний раз редактировалось akurt Сб 06 апр, 2024 11:20, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 11:19

Shaman писал(а):на початку - 20-25 т грн за місяць. після податків. через рік - вже 30-40 т грн. проживання - 12 т грн, на поточне життя - 8 т грн. залишається 20 т грн на міс, 240 т грн на рік - 6 куо.

От дивлюсь на ці розповіді і думаю що явно щось не так в житті в мене і 99% знайомих, для яких без заробітчанства
1. Стартова ЗП це 12-15 т, а 25-30 - це скляна стеля.
2. Витрати 8т якось підозріло низькі (в 2 рази). Це муха-стайл життя?
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 989 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 11:25

Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):на початку - 20-25 т грн за місяць. після податків. через рік - вже 30-40 т грн. проживання - 12 т грн, на поточне життя - 8 т грн. залишається 20 т грн на міс, 240 т грн на рік - 6 куо.

От дивлюсь на ці казочки і думаю що явно щось не так в житті в мене і 99% знайомих, для яких без заробітчанства
1. Стартова ЗП це 12-15 т, а 25-30 - це скляна стеля.
2. Витрати 8т якось підозріло низькі (в 2 рази). Це муха-стайл життя?

таке враження що намагаємось обговорювати деталі, не дивлячись на картину загалом ;)
але ок. й нагадаю, це був умовний приклад, який попросив пан Akurt

ким працюють ваші знайомі, що 25-30 т грн - це стеля? бо переважна більшість моїх знайомих працює за зп, які тут називають такими, що не існують. коло спілкування теж має значення.

по витратах - а скільки по-вашому може витрачати молода людина, якщо без кафе й розваг? у прикладі пана Akurtа теж наводилися витрати без фанатізму.
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 11:27

Ну не все так погано в цьому житті.

Зараз 12-25 I рівно 20 хвилин тому завершилася розмова з нашим українцем, який мешкає останні 5 років в маленькому містечку Santa Clara (CA).
Вперше в житті мені вдалося дізнатися по неймовірне: людина, яка мешкає в США, призналася, скільки грошей вона реально заробляє.
Записуйте:
- 2 рази на рік отримує акції свого підприємства на суму 2*105000$=210 000$. Акції вільно купуються та продаються. Кількість акцій, які отримує у власність, визначається їх ціною на момент транзакції.
- живими грошима: 190 000$ на рік.
Разом прибуток за рік 210 000+190 000=400 000$ на рік.
Це всього в 4 рази більше, ніж пан Денік пропонує вам вимагати за роботу за Північним колом.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 11:29

Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):війна триває через путіна, який на цій війні тільки втрачає кошти,

Я щось не впевнений в цьому: бідні москалі стають ще біднішими, від олігархів з 90, не своїх губернаторів та від іноземців віджимають майно Потаніни і ко, але не бачу жодної ознаки, щоб біднішало "Озеро"

малася на увазі країна.

особисто путін давно живе у світі, де гроші вже не грають особливої ролі, навіть не знаю як давно він тримав готівку в руках. коли в тебе все найдорожче - від спортивного костюма й куртки до годинника. а за декларацією - лише гараж та Ніва :lol:
Shaman

2
4
5
  #<1 ... 20202021202220232024 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама